dragi mamici... suntem in prag de sarbatori. si sunt atitea alte mamici care ar avea nevoie de hainute pt ele sau pentru bebeii lor. si nu numai hainute. fiecare mamica stie cite trebuiesc unui bebelus... haideti sa deschidem subiect nou: pachet de sarbatori. sa facem un pic de ordine prin dulapuri si sa daruim si altora lucruri care zac nefolosite de 2 ani sau mai mult. sau lucrusoare mai mici de la bebelusii nostri care cresc.... Ofer haine pt o mamica de cca 60-65kg, inaltime 1.65 de iarna. inclusiv haina stofa pt graviduta/lauza. cine are bebelus de citeva luni... mai am cite ceva prin casa (biberoane, lapte praf milumil formula 2 (din luna a 4-a), un portbebe, carut landou si... mai gasim. pentru persoane din bucuresti. ....sper sa mi se alature si alte mamici cu suflet. numai bine
Daca te-ai chinui putin sa cauti pe acest forum ai afla ca este deja un astfel de topic ,topic la care chiar tu ai postat 2 subiecte si topic care exista de ani de zile ,topic la care nu te-ai sinchisit nici macar sa respecti regulile scrise pe prima lui pagina!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Rog moderatorii sa inchida acest subiect ori e o insulta la munca pe care eu si DanielaC o facem de ani de zile in mod gratuit la topicul specific acestor lucruri!Multumesc!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143868