vitamine care nu dau pofta de mancare?
![](images/user_woman.png)
de ceva vreme ma tot gandesc sa iau un supliment de vitamnine dar tot aman de teama sa nu ma ingras ,sa nu imi dea pofta de mancare : ca nu asta vreau
are cineva o recomandare ?
ps.vitamine ma gandesc sa iau pt ca dupa 2 sarcini nu ma simt asa bine,ma cam dor una alta desi analizele sunt in general bune,si am zis ca poate un supliemnt nu ar strica (nu am luat niciodata vitamine).am o alimentatie rationala,sanatoasa ,dar totusi am o stare nejustificata de oboseala ,si stari de dureri in articulatii ..ma rog...(efect 30 si ceva )
ca urmare: are cineva o recomandare?
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mindy spune:
Si sora mea imi spunea ca nu ia vitamine de frica sa nu se ingrase.
Suplimentele de vitaminele nu ar trebui sa ingrase. Cauta-le pe cele naturale la Plafar ar trebui sa aiba, fara gluten, coloranti, zahar si alte chimicale.
http://www.slabute.ro/diete-alimentatie/914-vitaminele-nu-ingrasa.html
Eu iau vitamina C capsule (ca tabletele alea de supt nu au nici un efect) si nu m-am mai racit cand le iau, Calciu, Magneziu, B complex (asta imi da energie si combate depresia).
baby-boom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pepene vitaminele nu ingrasa ![]() |
Nu ingrasa ele in sine, dar pot da o pofta de mancare mai atipica, careia poate nu-i faci fata. Depinde de cat esti de hotarat sa te impotrivesti "tentatiilor" mancarii. Sau poate tocmai pentru ca te astepti sa-ti creasca apetitul,lucru care cica suplimentele acestea le fac( vezi recomandari pt picii care nu au pofta de mancare), ai senzatia falsa ca asta se si intampla. Mari diferente nu sunt, la nivel de apetit, faza e sa te abtii daca observi ca mananci mult mai mult decat inainte de a incepe cura.
Pe piele proprie, si pe pielea catorva dintre prietenii mei pot spune ca cele mai eficace mi s-au parut vitamax, care au actionat ca un booster energetic..DAR am si facut muulta miscare, sport, workshopuri de teatru de miscare, catzarat, etc,etc. La fel ca mine vreo 2-3 prieteni. O fosta colega de facultate se ingrasase in schimb 8 kg de la vitamax, dar ea era f. sedentara..
Io zic sa incerci si vezi ce se intampla..lumea mai lauda centrum, hmm, nu stiu ce sa zic.
Ca sfat, daca-mi permiti, fa niste teste de sange sa vezi daca iti lipseste ceva in organism..poate ai doar o lipsa de fier, de calciu, stiu eu, si atunci mergi direct la tinta cu elementul respectiv si atat. Ii explici dr de familie si trebuie sa iti scrie o lista cu ce analize de sange sa faci (eu asa am facut
![](icon_smile_big.gif)
Si inca ceva, si mie mi se pare ca vitaminele efervescente sunt mai ok, se absorb mai repede, simti ca se intampla ceva.
Multa sanatate si revigorare rapida
![](floare.gif)
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
Deus spune:
magneziu, calciu, zinc,seleniu,vit C,vit A,vit E, ulei de peste, acid folic, etc nici una nu fac foame! pentru suplimente de B-uri si care sa nu-ti provoace foame incearca drojdia de bere capsule de la Plafar ce contine in mod natural crom-taie pofta de mancare:-)
o sa simti cum creste energia
daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
pepene spune:
e intereant cum in cazul diverselor persoane pot avea reactii foarte diferite.
in cazul meu si al familiei mele, daca luam vitamine, ne scade pofta de mancare pt. ca organismul nu mai pofteste mereu la mancare pt. a suplini diverse lipse.