Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nikole, merci de sfat. Chiar am de gand sa-l implic pe cat posibil, in ciuda programului incarcat pe care il are.
Nu-mi fac de pe acum planuri ce anume o sa faca si ce nu, dar oricum sunt fericita ca mai are doi colegi proaspeti tatici cu care se converseaza si chiar el a insistat pentru zilele alea libere (sa faca cursul) - si-a pastrat zile de concediu sa stea mai mult cu noi acasa ca o sa am nevoie de ajutor, chiar a propus s-o aducem si pe mama sa ne invete mai clar cu baita (ca doar teoria nu i-a ajuns) si "ce mai este de invatat".
Pentru mine (si linistea mea psihica) e un pozitie minunata in conditiile in care noi nu aveam planificat acest copil si urma ca spre sfarsitul lui 2010 sa ne apucam de lucru pentru conceperea lui (nasterea in 2011). Asa ca...

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

multumesc mult fetele mele sunteti niste scumpe
astept sa se trezeasca ....sper sa fie o chestie de moment...desi...au trecut 2 zile...si sa fie speriat ca vine bb...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Hello!!!!

Va scriu in viteza ca trebuie sa ma duc sa ma imbrac si sa ma prezint al marea intalnire cu bebitza mea ...doamne ce dor imi e de ea !!!

Sooo.... in primul si in primul rand nu am cuvinte sa va multumesc ca imi sunteti alaturi cu o vorba buna si un sfat...si asa ati fost mereu ...sunteti extraordinare !!!! Asa cum ati zis majoritatea o sa las timpul sa imi arate ce este mai bine ... o iau usurel ... si in nici un caz nu o sa ma impac cu el daca eu /sau el nu simtim ceea ce trebuie ...daca nu voi simti ca exista premisele corecte pentru a intemeia o familie ...iar daca acestea vor exista tot ce va face bebe va fi sa sudeze relatia noastra si sa o faca mai puternica ... pana atunci insa incerc sa lamuresc lucrurile si sa il pun de fiecare data in fata unei potentiale probleme care ar putea aparea ...ieri de exemplu i-am spus ca nu pot concepe o "familie" in care eu stau acasa calc, gatesc, am grija de copil si el se duce si se distreaza cu prietenii pentru ca vorba ceea eu mi-am dorit copilul ... se pare ca a inteles si e de accord cu mine ... mai ramane de vazut acum ... ma gandesc acum la urmatoarea "problema" pe care o sa o pun pe tapet ... ...voi ce ziceti ?

Alicredo pai pentru ce suntem aici daca nu sa ne sustinem una pe alta ... cat despre tati ...nu e frumos ceea ce a zis ...dar daca poti incearca sa nu te lasi foarte mult afectata de asta pentru ca tot ce te supara pe tine il supara pe bebe ...

Va pup ....trebuie sa plec ....gata

Elena, 33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am terminat trei sferturi din rufele de calcat..si am mai intins vreo 2 masini,mai am una si gata scap...o pauza mica si merg sa termin de calcat...dar st cu un ochi pe voi

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

vai cat calci....am senzatia ca zilnic ai calcat? sau ma insel? si nu te obosi prea tare.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

...e familia mareeeeee.....dar totusi nu calc zilnic...eu spal doar in zilele de luni si miercuri(in restul:a murit si l-am ingropat pe tati/2...si inca 2/ a murit si ingropat bunicul)... so..knd se usuca tre' sa le calc k nu am incotro..si akm mi s-au uscat alea de luni.....2 copiii + sot(care e mai rau ca ei cu schimbatul)...plus hainele de stat prin ksa....si v-am zs k eu nu calc toate lenjeriile,dar am 3 care necesita si akm st la alea....deja s-au strans 2 si ce naiba sa le fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

elefantica te asteptam cu vesti bune de la eco si ma bucur ca esti optimista .. Bravo!! Asa as vrea sa va aud pe toate vb

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

cristies..................asa si al meu, in viata lui nu a tinut un nou nascut in brate.....numai copii de astia de la 2 ani.....deci...............nu stiu cum va fi, desi mereu cand am vrut sa iii dau cate un bebe, a tinut mare si tare, ca el numai pe al lui vrea sa il tina............
cred ca se va obisnui pana la urma....si cred ca e totusi altfel.cand e al tau.............

cris mario..in pauza asta mic si scurta..ai promis ceva de ieri................
ai uitat????????

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

sa vina sotul k nu pot singura si nici sa programez aparatul nu stiu...deci diseara pun sigur o poza cu mn langa brad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

S-a dat startul la reduceri (oferte) la Mothercare.

Ia uitati ce frumoase sunt astea pentru copii marisori www.mothercare.com/b/50362031/280-2877260-4974214?_encoding=UTF8&rs=50362031&sort=salesrank&finderFlag=1&viewID=results&mcb=core&rh=n%3A50362031&page=1" target="_blank"> aici .

35+

AMR 5 saptamani!

Si eu cand va spuneam....a disparut chestia aia ca nu mai livreaza in Ro, eu am repetat comanda, pana acum in afara de confirmare ca au primit si ca vom primi in 11 zile lucratoare (ceea ce primisem si data trecuta dar apoi au venit alte mailuri cu probleme si incapacitatea de a prelucra orderu) nimic...sper ca no news, good news. Daca vine si comanda asta apoi mai am de luat un umidificator, baby phone (de la primii pasi) si termometru si gata bine plus consumabile gen medicamente cosmetice pampersi prostii dastea. Astept si salteaua sa vina din Grecia zilele astea...

33+ Yannis

Mergi la inceput

alicredo...sper sa fie bine...si poti lasa de la tine..eu una las foarte mult sincer..sotul a vazut asta si nu este tafnos si nici coltos

elefantica....sa vii cu vesti bune de la eco....sper sa iei decizia corecta..eu nici nu stiu daca ar trebui sa iti spun ceea ce urmeaza,k sa nu te descurajez...sau influentez in privinta deciziei....cu primul sot am incercat foarte mult dar mult sa fim o FAMILIE(el nu stia ce e aia)....dar nu am avut cu cine si asta am realizat foarte tarziu...dupa 5 ani..din care a ramas doar MARIO...e singurul lucru bun din acea relatie...am crezut k acest copil il va schimba,dar se pare k m-am inselat amarnic....la serviciu nu ii placea,ne tineau ai mei pana si banii lui de buzunar erau de la ai mei...ii placea fff mult sa iasa cu prietenii...eu bineinteles k nu eram implicata(doar aveam copil nu??).....apoi ne-am despartit(eram hotarata),dar m-a pacalit din nou..da m-a pacalit k abia la urma am realizat k el de fapt nu s-a schimbat deloc deloc...erau niste promisiuni facute in zadar...apoi am zis gata si gata a fost....ai mei mi-au fost alaturi desi ma avertizasera in privinta lui....si akm st fericita langa altcnv si asta e cel mai imp

nu am vrut sa va stric ziua,m-am descarcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, spor la treaba dar sa nu te obosesi prea tare, sa te doara mijlcul de la atata calcat.

Cristies, reducerile la hainutze la Mothercare sunt de ceva timp. Bafta la cumparaturi. Tu ce ai hotarat sa faci de mancare pt deseara?

Elefantica, bafta la eco si sa vii cu vesti bune. Cat priveste pe tati, ai dreptate lasa timpul sa decida.

Alexutzzza, asa ma ai ajuns sa-ti ia tati cheile de la masina. Stie sotul ce are acasa.... las' ca e mai bine asa pt tine si pt bebe. Chiar vroiam sa te intreb ce ai mai facut cu comanda dar se pare ca s- rezolvat. Felicitari pt noile achizitii care au venit acasa. Abia asteptam pozele

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

DBL

Mergi la inceput