Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cris.dogarel, blue_rain, cris_mario, cristies, aylin_tarcan, danyelana(sper ca nu am uitat pe nimeni) va multumesc din suflet pentru gandurile de bine pe care le aveti ptr noi.inca nu ne-am impacat el lucreaza de noapte la un hotel la receptie, ziua doarme....ne-am evitat pana acum.eu ma trezeam dupa ce se punea el la somn, si ma puneam in pat inainte sa se trezeasca el. suntem impreuna de 6 ani...casatoriti de 1 jumate. tot timpul eu imi cer scuze astept sa faca si el primul pas....aseara a vrut sa il pupe pe bb inainte sa plece la lucru, si nu l-am lasat. stiu ca a facut-o numa asa ca suntem certati .....ca daca ii zic sa puna mana pe burtica nu pune....ca cica ii tarsha ...adica se simte ciudat ca eu am ceva acolo..... dar eu cum ma simt???v-am raspuns ptr ca ati intrebat dar chiar nu am vrut sa mai aveti si altele pe cap....va iubesc

32+

Offf, lasa draga ca aveti timp sa va impacati. Numai tu sa nu pui la suflet si sa-i faci rau lui bebe ca nu e cazul. Si nu te mai scuza ca d-aia suntem aici sa ne ajutam una pe alta. si lasa-l pe sotz sa pupe burtica sa se obisnuiasca. Mie mi-e teama ca al meu sot cand o vedea copilul asa mic sa nu-i fie frica sa nu se sparga sau ceva. Pana acum la toti copii mici pe care i-a vazut (la botez adica la trei-patru luni) nu indraznea decat sa puna un deget in manuta lor...
Tare-mi e ca dupa ce vine bebe o sa am doi copii in loc de unul.
Si iti spun sincer ca a trecut destul de greu peste ideea ca daca pune mana pe burta ii face rau lui bebe. Acum i-a trecut si se joaca cu el. Si cand il supar eu ii vorbeste si-i zice sa se poarte frumos ca mami e rea.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Fetelor ce faceti?? Iar v-ati bagat la somn?? Oof .. Va invidiez .. Mai am si eu un pic pana sa fiu ca voi .. Si totusi mi se pare atat de muuuuuuuuuult .. O sapt

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Fetelor ce faceti?? Iar v-ati bagat la somn?? Oof .. Va invidiez .. Mai am si eu un pic pana sa fiu ca voi .. Si totusi mi se pare atat de muuuuuuuuuult .. O sapt

31+ Yannis Andrei

Poze

Nu dormim. Am intins prima masina de rufe, am udat florile si am scos ce trebuie pentru mancare. Am pauza putin si apoi runda a doua...

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

pinguinroz, bine ai revenit, mai povesteste-ne despre voi!

alicredo, ar trebui sa va menajati unul pe altul in perioada asta (a se citi: ar trebui sa te menajeze). O fi speriat de perspectiva ca mai e un pic si vine bebe si nu stie cum sa reactioneze. N-ai de ce sa-ti ceri scuze, dar cred ca ar fi bine sa-i spui ca ai nevoie sa fie alaturi tine si nu impotriva ta.

micki, of, iar te duci la spital? Poate mai sta bebe la caldurica macar o saptamana-doua. Tin pumnii sa fie bine!

elefantica, nu te grabeste nimeni sa iei o decizie, stai sa vezi cum evolueaza lucrurile, sunt sigura ca o sa fie bine pana la urma pentru tine si pentru bebe!

geo, o pentru mamica puternica si independenta! Imi pare rau ca ai avut de tras atat de mult si cu operatia de cezariana si cu lipsa ajutorului mamei tale, am simtit cum ai spus totul din suflet!

decenuela, mai bine mai tarziu decat niciodata zic eu, ma bucur ca te intelegi bine cu ai tai acum!

onitza, am asteptat sa vad ce-ai facut la doctor, of, nu suna bine deloc col scurtat... Te inteleg cand spui ca nu poti sa le ceri nimic direct alor tai, de multe ori si eu sunt la fel, dar asta nu este o situatie oarecare. Incearca sa formulezi cumva dorinta ta fara sa sune neaparat a cerere (gen: as avea nevoie sa-l las pe Paul cu cineva ca sa pot respecta sfaturile doctorului, altfel sarcina este in pericol...), poate ei chiar nu-si dau seama ca ai nevoie de ajutorul asta din partea lor. Si nu sta cu contractii, aylin are dreptate, ia ceva mai puternic, gen gynipral, e prea micuta sarcina sa risti sa ti se rupa apa.

aylin, esti o mama model pentru mine, te citeam si pe vremea cand scriai la strumfi si stiu cat de greu ti-a fost, nu stiu cum te-ai descurcat...

KarmenS, felicitari pentru rezultatele de la eco, ma bucur ca esti mai bine! Am auzit si eu ca s-ar lungi colul in urma repausului la pat.

ratusca_mica, sanatate multa! N-ar putea sotul sa rezolve problema cu masina? Ca sa nu mai faci tu drumurile...

cristies, cred ca mai toti barbatii sunt tematori la inceput, dar e cel mai bine sa-i implicam pe cat posibil in activitatile legate de copil. Altfel o sa ramana tematori si am auzit de situatii in care sotul nu se ocupa deloc de copil...

Nico de Isabela si 31+ cu Irina

Mergi la inceput

S-a dat startul la reduceri (oferte) la Mothercare.

Ia uitati ce frumoase sunt astea pentru copii marisori www.mothercare.com/b/50362031/280-2877260-4974214?_encoding=UTF8&rs=50362031&sort=salesrank&finderFlag=1&viewID=results&mcb=core&rh=n%3A50362031&page=1" target="_blank"> aici .

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am terminat trei sferturi din rufele de calcat..si am mai intins vreo 2 masini,mai am una si gata scap...o pauza mica si merg sa termin de calcat...dar st cu un ochi pe voi

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Si eu sunt pe aici, in 45 minute vine sotul sa ma ia de la servici....insa nu prea mai stiu ce sa va scriu!!!
banuiesc ca la mothercare la noi in mall nu-s astfel de reduceri,nu?
Eu astept sa mi se ieftineasca caruciorul de la chicco de la 1550 la 1250...ca mi s-a pus pata pe el...si il vom lua pe cel cu 3 piese daca se ieftineste.Daca nu, vom lua de la ei unul la 480 care se face si landou...

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am terminat trei sferturi din rufele de calcat..si am mai intins vreo 2 masini,mai am una si gata scap...o pauza mica si merg sa termin de calcat...dar st cu un ochi pe voi

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

vai cat calci....am senzatia ca zilnic ai calcat? sau ma insel? si nu te obosi prea tare.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Da asta ma gandeam si eu referitor la Mothercare. Au niste preturi la carucioare pe site .. La noi sigur nu se va intampla asa ceva in Mall .. Vai de capu ei de tara ..!!!

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cristies..................asa si al meu, in viata lui nu a tinut un nou nascut in brate.....numai copii de astia de la 2 ani.....deci...............nu stiu cum va fi, desi mereu cand am vrut sa iii dau cate un bebe, a tinut mare si tare, ca el numai pe al lui vrea sa il tina............
cred ca se va obisnui pana la urma....si cred ca e totusi altfel.cand e al tau.............

cris mario..in pauza asta mic si scurta..ai promis ceva de ieri................
ai uitat????????

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput