Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)
Raspunsuri - Pagina 21
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela fetele stiti ceva leacuri...care sa ..functioneste....pt constipatie? observ ca de vreo sapt....poate de la statul in casa...habar n-am...nu prea... cafeaua era remediul meu cel mai bun...acu degeaba 34+ LUCA |
mie mi se pare ca functioneaza cand iau dimineatza lingurita cu seminte de in macinat si miere! apoi beau muulta apa!
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
E cineva care a mai facut capitol nou pe aici sau incerc eu?
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
nicolcris22 spune:
| citat din mesajul lui blue_rain Neata'. O fi din cauza zapezii sau ca mi-a zis medicul ca e mai micut bebe - dar am inceput sa dorm mai mult. Ieri am dormit si dupa masa, dupa ce am ajuns acasa de la serviciu: de la 5 pana la 7 jumatate:) Si de la 12 noaptea pana la 8 jumate dimineata. E atat de frumos afara, a nins toata noaptea:) Decenuela, ca si remediu pentru constipatie, pe langa prunele uscate, consuma sucuri naturale - proaspat stoarse, dimineata pe stomacul gol. Lucia, cred ca nici la mine nu a durat ecografia mai mult de 3 minute, dar nu mi s-a parut ca medicul ar fi vrut sa ma expedieze, pentru ca a tot vorbit cu mine dupa, m-a trimis si la monitorizare, m-am intors cu rezultatul - si mi-a acordat timp. E drept ca eu nu sunt genul sa-l sufoc cu intrebari. Mie imi e suficient sa-mi zica ca bebe e bine. Altceva nu ma intereseaza Lorex, suna bine Iuria Natalia. In ceea ce priveste nehotararea stii bancul ala: " Un tip la doctor, intra foarte hotarat si ii spune pe un ton ridicat - Domn' doctor am o problema! Sunt foarte nehotarat!... sau poate ca nu..." Noi tot nu am gasit inca nume pentru bebe. tzontzo manager 35 ![]() poze |
Eu sunt de parere ca somnul face fff bine in sarcina. Din propria experienta zic. De cand ma odihnesc mai mult dupa servici si chiar si in weekand nu am ami avut nici contractii, nici dureri de burta si simt ca bebe e mult mai ok si el daca eu sunt odihnita.

34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
aylin_tarcan spune:
irina, bine ca bb e bine. recupereaza el dupa aia. mai tine-l un pic acolo. 
bea, eu am avut fasa de 20, dar o infasuram de doua ori, ca sa iasa mai lungi. sper sa intelegi ce zic, ca nu stiu sa explic. deci au mai mult de 20 lungime. eu ma gandesc ca daca nu fac fata, pun doua si gata.
elefantica, felicitari pentru vestile bune de la eco! sa stea fata acolo sa se faca mare
deceunela, e sanador chiar la alba iulia.
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
37+ cu 
Yasmine spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel yasmine, eu vroiam sa intreb de diferenta de varsta intre copii si cum a fost cand a venit bebe 2. ca eu sunt in situatia asta peste o luna si vreau ca ana sa se bucure si sa "suporte" usor venirea surioarei in familie. nu-mi fac multe griji,ca e dornica tare, e mare, dar niste idei nu strica niciodata. daca tot ne citesti, mai intra si tu cand poti, sa iti mai dai cu parerea de una, de alta, sa zici de ale tale ![]() cum adica nu s-au arhivat postarile de la celelalye subiecte? de ce? multam! ![]() Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 sapt.!! |
EU am ramas insarcinata cu Yasmin cind Andreas avea exact un an, si nu am avut nici o problema de acceptanta din partea lui. La mine e destul de greu, pentru ca am propria mea afacere, un cabinet stomatologic, si aici facilitatile pentru viitoarele mame sunt pentru angajate, nu pentru sefe. Deci eu la primul copil am lucrat pana in ultima zi, 29.11.2002 si am nascut pe 30.11.2002 dimineata la 8:30. Dupa 5 saptamani am mers din nou la cabinet. La Yasmin la fel. Si cam tot asa ma paste si de data asta. Dar sa va spun ceva? Merge! AM intr-adevar suportul neconditionat al mamei mele, care in timpul saptamanii sta la noi de luni pana vineri, iar de vineri pana luni dimineata vine acasa sotul, el nu poate fi cu noi pt. ca jobul lui e foarte departe si nu poate face naveta.
Povestile nasterii lui Andreas si Yasmin poate nu mai sunt arhivate pt. ca una a fost in 2002 si una in 2004.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 29+

Ana(2003)