Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Lorex, mie mi-ar fi placut daca aveam o fetita sa ii pun al doilea prenume Maria dar asta e. In schimb la tine imi place mai mult Iuria-Natalia. Interesanta explicatia ta cu Iuria, si eu imi amintesc de Surya Bonali. Era o patinatoare franceza de culoare era pe vremea cand eram eu mai copila.

daa...si eu eram copila, dar mi-o aduc aminte ca tare frumos patina si mereu iesea pe podium.
Si eu as fi vrut sa fie Maria al doilea nume..pt Sf.Maria, ca m-a ajutat de fiecare data cand m-am rugat la ea...
Acuma...sa vad...aseara mi-a venit alt nume in cap: Leona..
Tare nehotarata sunt!

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria11maria

lorex- iuria suna super! si natalia, la fel! Si da, e sughit, si eu il simt la fel. si la mine e cu capul in jos inca de la 28 de saptamani.

fetelor voua ce cosmetice v-au recomandat cunoscatorii pentru bebe? ca inteleg ca e un intreg curent pro- BIO (fara parabeni)... eu am apucat sa iau si din farmacii cate ceva, si am primit si unele bio... si nu stiu pe care sa le folosesc.
cred ca o sa le testez pe mine inainte!

34+ cu maria

Si eu asnoapte il simteam jos d etot, m-am speriat putin ca ma durea si eram si amtita...dar a trecut...nu credeam ca se intoarce asa de repede.Oare vrea sa-mi sugereze sa nasc natural?

Nici eu n-as da produse chimice pe bebe in primele 3 luni, nu mai vorbesc de prima luna - exclus! Eu am un shamponel de la LOGONA - e organic, dar in prima luna cred ca o sa folosesc cum spuneau fetele pe aici (cu taratze si ceai de musetel). de ex. am luat un samponel de la Boots fara sa ma uit pe eticheta si acasa cand m-am uitat era plin , da' plin, de parabeni..si probabil ori nu-l voi folosi, ori il voi folosi cand bebe creste mai mare si atunci clatit bine bine sa plece toti parabenii
Nasha mea si-a spalat flacaul numai cu ceai de musetel in prima luna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, suna foarte bine Iuria Natalia. Se potriveste si cu numele de familie?

Ihim..
Tks!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Lorex si eu am simtit niste miscari ciudate, care parca nu ar fi sughituri, sunt mult mai rapide.

34+

Da...si mie mi se par prea dese ...la doua secunde un sughitz?
Dar daca fetele au spus ca-i sughitz..nu ma mai gandesc..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am mai crescut si noi putin....am schimbat prefixul...asa k diseara va cinstesc cu un vin fiert

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Bravo, felicitari! Inca 10 inainte , usoare sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

onitza ms mult...cred ca as incerca prunele...ca ce zici tu...apa multa ( nu prea mi-e sete) mui tot da..si mancare usoara...asta ar trebui tot timpul

ai grija cu bb..observ si io..ca poz orizontala la pat...e cea mai sigura....nu-mi convine dar sunt cam morcovita

cristies ai zis dormit pe burta???????? doamne...lucruri sfinte..abia astept

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Neata fetele...multumim de bunatati plateea...ne omori vad!!!!
Am citit si eu din urma si acum nu mai stiu ce vroiam sa scriu!!!
Aaaa, ma bag in subiectul cu toalta la fifi ca pe mine ma streseaza de mor....sa va povestesc ....de 2 luni am reusit sa ma fac cu ceara...acasa nu la cosmetica...ma ajuta sotul ca de mult imi doream sa ajung la performanta asta dar nu aveam curaj. Intr-un final am reusit, a fost ok,incantare maxima...zic , gata de acum si toata viata numai ceara folosesc...acum 2 saptamani m-am facut iar si aseara am vrut sa mai jumulesc si ce a apucat sa mai creasca in 2 saptamani...nu mare lucru ca azi merg iar la control.Si bineinteles ca nu am mai reusit ca ma durea ingrozitor....nu stiu de ce...eram si obosita cred...bebe facea gimnastica, nu aveam pozitie buna desi erau 3 floace!!Dimineata a tebuit sa retusez ce am jumulit aseara, cu lama si m-as oftica daca de acum nu ma mai pot face...mai ales ca pt marele eveniment am facut sacrificiul asta in sarcina.Iar la cosmetica nu am de gand sa merg ca-s mai pudica asa si nu vreau sa urlu pe acolo, asa acasa imi permit.
Vroiam sa intreb fetele( si sper sa nu par ridicoloa) care merg la cosmetica in ce pozitie stati pt epilat jos acum cu burta ?

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am mai crescut si noi putin....am schimbat prefixul...asa k diseara va cinstesc cu un vin fiert

Bravo, felicitari! Inca 10 inainte , usoare sa fie!

sa dea Dumnezeu la toate fetele....ms frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Neata'. O fi din cauza zapezii sau ca mi-a zis medicul ca e mai micut bebe - dar am inceput sa dorm mai mult. Ieri am dormit si dupa masa, dupa ce am ajuns acasa de la serviciu: de la 5 pana la 7 jumatate:) Si de la 12 noaptea pana la 8 jumate dimineata.

E atat de frumos afara, a nins toata noaptea:)

Decenuela, ca si remediu pentru constipatie, pe langa prunele uscate, consuma sucuri naturale - proaspat stoarse, dimineata pe stomacul gol.

Lucia, cred ca nici la mine nu a durat ecografia mai mult de 3 minute, dar nu mi s-a parut ca medicul ar fi vrut sa ma expedieze, pentru ca a tot vorbit cu mine dupa, m-a trimis si la monitorizare, m-am intors cu rezultatul - si mi-a acordat timp. E drept ca eu nu sunt genul sa-l sufoc cu intrebari. Mie imi e suficient sa-mi zica ca bebe e bine. Altceva nu ma intereseaza Mi-a zis si mie ca ne vedem in 5 inauarie, da imi propun sa imi fac o programare saptamana viitoare, din nou sa vad cat a evoluat bebe.

Lorex, suna bine Iuria Natalia. In ceea ce priveste nehotararea stii bancul ala: " Un tip la doctor, intra foarte hotarat si ii spune pe un ton ridicat - Domn' doctor am o problema! Sunt foarte nehotarat!... sau poate ca nu..."
Noi tot nu am gasit inca nume pentru bebe.

tzontzo manager 35
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Am primit si kit-ul pt celule stem de la CMU desi nu prea sunt convinsa, dar asta e....daca as sti ca banii pe care ii dam pe acest lucru ar folosi la ceva, la cercetare, la un progres, dar ma doare sa vad ca unii se imbogatesc, ma rog...

34+

Ce e CMU? si cat ai platit?

Mergi la inceput