Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)
Raspunsuri - Pagina 16
alicredo spune:
irrinaa imi pare rau de statul in spital si de tensiunea ta. bine macar ca e bb bine , felicitari ptr dr ta. lasa ca o sa vezi ca o sa fie bine!
alexutzzza mi-am pus si eu sperante ca totusi...dade ...dade vine comanda aia...eu inca sper
...nu mai zic nimic
onitza ce bine ca vine tati sa stea cu voi...macar te mai odihnesti si tu...
32+ 
Tanaion spune:
Irinaa imi pre rau ca a trebuit sa stai in spital si de problemele de tensiune care il necajesc si pe bebe. Nu te necaji prea tare ca va recupera cand o iesi din burtica.
Ce-o fi facand micky? O fi oprit-o in spital?
Lorex imi place mult Iuria Natalia. E deosebit.
Legat de anestezie pt cezariana, prima oara mi-au facut generala. Nu am avut probleme. Accum am discutat cu dr si mi-a zis ca imi vor face rahie peridurala. Si cum nu au anestezicul in spital, mi-a zis sa-l cumpar si sa fie Braun ca ar fi cel mi bun.
Onitza, Geo va inteleg atat de bine si ma doare atat de mult subiectul acesta. De 4 luni trebuie sa stau numai in pat din cauza contractiilor si sangerarilor si nici parintii, nici socrii nu m-au ajutat deloc. Nu pot sa va zic cat de greu mi-a fost, ce mila mi-e de Toma.
De cate ori nu-si facea efectul tratamentul pe care-l luam, mi-era groaza ca ma interneaza in spital s-mi faca perfuzii, pentru ca nu aveam cu cine sa-l las pe Toma.
Incerc sa-i iau asa cum sunt, sa ii iert, dar ma doare atat de mult.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
36+
Maria
lucia2000 spune:
Multumesc fetele pentru incurajari.
Acum mi-au mai trecut nervii.
Raman insa tot la parerea mea ca medicii astia din craiova fac totul in bataie de joc si cu gandul de a lua cat mai multi bani.
Am vorbit cu nasa si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca e un mic mai mic, ca nu e relevant la varsta asta de sarcina. Ca de acum ei cresc in ritmuri diferite.
Si ca sa fie treaba treaba apropo de medici, sotului i-a cazut azi pentru a doua oara plomba de la aceeasi masea. Adica saptamana trecuta miercuri a pus plomba si joi i-a cazut iar saptamana asta aplombat aceeasi masea din nou luni iar azi a cazut iar.
Asta ca sa-mi intareasca mie ideea despre medicii din craiova.
33+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
Eleysa spune:
Fetele nu am vrut sa va sperii ...![]()
![]()
...imi cer mii de scuze 

Si acum sa va povestesc ce am facut la eco ... in primul rand bebelina este bine sanatoasa ... are intre 2100 - 2500 gr ... este pozitionata cu capul in jos (la fel ca si la precedentele 2 eco) ... nu are circulara si speram si sa nu devina cocheta de acum in colo ...colul este inchis ...totul perfect ...urmatorul control peste o luna ...deci ... vesti bune 

Cris.dogarel foarte bine ai spus tu cu pusul pe tapet ...asa este ...oricum preventiv i-am spus ca daca chiar vrea o familie cu mine sa stie ca eu mai vreau un bebe ...sa nu spuna ca nu i-am zis ![]()
![]()
...
Cris_mario si tu ai atata dreptate ...offff... oricum sper ca lucrurile sa se lamureasca si la mine cat mai repede ... sincer ... meriti 

muuulte si tot respectul pentru cata maturitate ai dovedit 

Ratusca_mica ...sper ca nu am incurcat oalele ...asa este se poate creste foarte frumos si doar cu mama ...am si eu un exemplu printre prietenele mele ...iti multumesc ca ai impartasit povestea ta pentru mine 

Elena,
33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Lorex imi place mult Iuria Natalia 

... este cu adevarat deosebit...
Alexutzzza ...offf ...

...chiar ca super nashpa cu cei din anglia ... e total lipsit de profesionalism ...trebuiau sa te anunte ca nu pot onora comanda ...acum tu ce faci ...stai in suspans si nu stii daca sa cumperi sau nu din alta parte 

Elena,
33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
lorex spune:
Irrinna, o sa reecupereze bebitza cand o sa pape tzitzi de la curajoasa mami 
Nikole, te inteleg cu paranoia ![]()
Si eu mai am probleme din astea..
insa aici cu voi ma simt atat de bine ca...oricum nu ma intereseaza cine se uita sau cine "are grija mea".Iar numele intreg nu este pe site...imi protejez identitatea in alte feluri 
Te pup si apreciez ca mi-ai dat o explicatie (pt ca nu aveai nici o obligatie) ![]()
Tanaion si Elefantica 
Am notat, deocamdata nici un vot pt Iuria-Maria!
Cred ca o sa ramana ce ati ales voi!
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
Lucia, tu vb serios cu pozele alea doua cu sarcina la 31 saptamani??
Poate ai gresit pozele..unde ti-e burtica??![]()
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
mamidepuiuti spune:
elefantico felicitari pt vestile bune de la eco...
alexutzza...vazand prin cate ai trecut tu cu comenzile on-line,m-ai facut sa zic un "nu" categoric pt astfel de cumparaturi...daca le vad...daca le pipai...![]()
![]()
...altfel este asa...acum faptul e consumat...incearca sa nu pui la suflet,ca nu-i face bine lui yannis 

lorex si mie imi suna bine iuria natalia
lucia...consider ca ai fost tare calma cu dr respectiva... nu stiu daca eu reuseam...foarte bine ca a mers la o nastere,dar putea sa te reprogrameze sau sa nu-ti ia bani...

alicredo au spus deja fetele multe despre barbati... cam au dreptate... sunt destul de rai si egoisti si panicati la ideea ca vor cadea pe locul 2 [de parca ar fi in competitie cu propriul lor copil 

]
nush ce am mai vrut sa scriu...dupa ce ca-s batrana,mai sunt si gravi...

... combinatie fatala...![]()
![]()
![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
AMR 3 sapt si un pic 
lucia2000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Lucia, tu vb serios cu pozele alea doua cu sarcina la 31 saptamani?? Poate ai gresit pozele..unde ti-e burtica?? 29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?AMR....13 de zile pana la urmatorul eco ![]() www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album |
Nu am gresit pozele. Sunt chiar la 31 sapt.
Burtica mea acum a inceput sa creasca.
33+
Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
danyelana spune:
Lorex, mie mi-ar fi placut daca aveam o fetita sa ii pun al doilea prenume Maria dar asta e. In schimb la tine imi place mai mult Iuria-Natalia.
Interesanta explicatia ta cu Iuria, si eu imi amintesc de Surya Bonali. Era o patinatoare franceza de culoare
era pe vremea cand eram eu mai copila. 
Pupici 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire