Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Pot sa va intreb si eu ceva?
e a treia oara cand mi se intampla...si nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez..
sunt momente cand simt ca un puls, sau ca un spasm regulat, care dureaza intre 5 si 10 minute si e localizat de fiecare data in p dreapta, jos de tot, aproape de picior si de fifi..
dimineatza cand stateam acolo cu mana incercand sa numar cate "pulsatii" pe minut sunt (cam una la 2-3 secunde) simteam si miscare de bebe, ca niste valuri asa...[:-/

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

ala se cheama sughitat:)))))))))))))))))
don't worry

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

cris_mario eu sunt Corinna si am doi copii: pe Andreas Noel, si pe Yasmin Serena si acum o asteptam pe Mara Letizia care din pacate sta cu capul in ficatul meu si cu fundul in colul uterin, si ma calca cu placere in rinichiul stang, ceea ce, daca nu se schimba in 6 saptamani va duce la cezariana. Daca se intoarce, va fi o nastere normala, la fel ca celelalte doua. Din pacate nu mai sunt arhivate povestile nasterii copiiilor mei, si celalat subiect de la in unul sau in doi ... e din fericire de domeniul trecutului, acum privim doar inainte, si ne buvuram cu totii de ce va fi.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

irinaa imi pare rau de ce ti se intampla..............
sper totusi sa creasca bebe destul de mare si sa fie bine la nastere.......
aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!

andrelina daca citesti........plssssssss
cum trebuie sa fie tampoanele acelea?
preferabil mai lungi?
adik am nevoie de fasa de 40 cm?
ca am o fasa de 20 cm, dar mi se par prea scurte, au cam 17 cm...................
pls hepl...........
sau si mamicile cu experienta de nastere pot sa ma ajute...............
multu

lucia.............lasa.....bine ca e colul bine, si bebe e bine...........
ai grija de voi

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

cris_mario eu sunt Corinna si am doi copii: pe Andreas Noel, si pe Yasmin Serena si acum o asteptam pe Mara Letizia care din pacate sta cu capul in ficatul meu si cu fundul in colul uterin, si ma calca cu placere in rinichiul stang, ceea ce, daca nu se schimba in 6 saptamani va duce la cezariana. Daca se intoarce, va fi o nastere normala, la fel ca celelalte doua. Din pacate nu mai sunt arhivate povestile nasterii copiiilor mei, si celalat subiect de la in unul sau in doi ... e din fericire de domeniul trecutului, acum privim doar inainte, si ne buvuram cu totii de ce va fi.

iti multumesc mult de explicatii...sper ca nu te-am suparat..sa-tu traiasca puii si sa dea Dd sa se intoarca si printesa asta mica

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

irinaa imi pare tare rau ca aveti probleme. Dar nu te panica. Chiar daca e micut bebe va recupera dupa nastere

Yasmine exact asa sta si voinicul meu...doar ca el da cu genunchii in amandoi rinichii sa fie sigur...

Beatrice eu zic ca tampoanele trebuie mai lungi. Daca fasa are latime 20 cm fa tampoanele pe lungime si le faci cat vrei tu de lungi. Eu am avut o hemoragie urata dupa nastere si faceam niste tampoane dintr-un sfert de pachet de vata

Noi am iesit la o plimbare scurta si am inghetat rau. E ger tare si pe jos e oglinda. Nu s-a deranjat nimeni sa dea cu niciun fel de antiderapant nici pe sosea nici pe trotuar.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

irinaa, incearca sa te uiti mai mult la cazurile in care masuratorile eco dau gres sau marja de eroare e mare. sunt fff multe. eu am avut masuratori la ana de bebe peste 4 kg, ea a avut 3200... o fata de la fulgusori a avut fetita mai mica cu 2-3 sapt, tot asa cu placenta si i-a zis un dr. deshtept ca e suspecta de piticism... o poti vedea ce bine e, s-a nascutla 38s cu o greutate mai micuta (2800), dar normala! ai incredere ca va fi bine. bebe creste afara, sanatos sa fie.te asteptam cu data exacta

nikole, pai io zic sa astep postarile tale, atunci, ca de gasit ceva sa zic, eu gasesc, ca se vede ce apetit de vorba am, nu?

am trimis un mail "important" pentru noi toate pe contul de yahoo. enjoy!

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

In primul rand:
Felicitari Adrelina, Lariel,Lilyka si Simonette pentru bebei! Sa fie sanatosi! Si sa va bucurati de ei!

Mi-ai furat vb din gura Beatrice..vroiam sa intreb si eu cam cat de mari trebuie sa fie acele tampoane? Ale mele sunt in jur de 20 cm cu tifon de 40x40 cm.

Noi suntem pe ultima suta de metri cu aranjamentele pt camera bebelinei, am pus la spalat hainute, prima tura, dar mai spal si maine ca nu mai am unde sa le intind si maine mai bag la spalat si sa ma apuc si eu de calcat.

Mie mi-e tot mai greu sa dorm noaptea, abia ma pot intoarce de pe o parte pe cealalta iar pe spate nu pot sa stau mult ca ma apasa.

37+ Ecaterina Maria
Poze

AMR 3 SAPTAMNI MAXIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Eu nu am parola de la contul de Yahoo, poate sa ma initieze si pe mine cineva, cum se ajunge acolo si ce e pe acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu ma retrag...va doresc noapte buna

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Eu nu am parola de la contul de Yahoo, poate sa ma initieze si pe mine cineva, cum se ajunge acolo si ce e pe acolo?

Yasmine ai PM cu parola ...

Pe contul comun poti gasi diverse informatii, carticele, depspre copii, alaptare si ce ne-ar mai putea interasa pe noi, iar la sectiunea contact ne-am trecut o parte din noi datele in ideea de a ne anunta cand va sosi marele eveniment...

Elena, 33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput