Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)
Raspunsuri - Pagina 13
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan lorex, dupa descriere e sughit. si sper ca in seara asta sa ies la o plimbare in parcul kiseleff, la luminite ![]() Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu ![]() |
Mi-ai luat-o inainte cu 2 secunde.
Si io tot ca un purcel am dormit, doar vreo 2 ore, ce-i drept. Parcul Kiseleff... luminite...
ce-as merge si eu... Gandeste-te un pic si la mine cand le privesti! 
Nico
de
Isabela si
31+ cu
Irina
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui aylin_tarcan si sper ca in seara asta sa ies la o plimbare in parcul kiseleff, la luminite ![]() Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu ![]() |

super! bafta! vreau si iooo!
33+
Yannis
cris.dogarel spune:
lucia, macar sa nu iti fi luat banii...sa zica hai, sa vedem doua chestii, ca e bebe ok si scuze, tre sa plec.
la asa eco fulger nu m-as baza pe datele alea cu 1800 gr. .. nu te gandi ca e mic, poate a masurat ea aiurea sau nu tot. 
lorex, si eu zic ca e hac-hac. sughite bebe![]()
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
danyelana spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel catalutza, pe unde esti? muncesti pe viscolul asta? te-ai intalnit cu dr. cel nou? danyelana . nasti la acelasi spital ca si simo?am gasit magic fm pe net si acum se declara "radioul lui Mos Craciun" onitza, ce mai faci? singura metoda sa ne asiguram ca esti cuminte e sa vedem multe postai de la tine intr-o zi ![]() ![]() Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 sapt.!! |
cris.dogarel
Nu nasc la acelasi spital cu Simo din motive geografice.
) si in gine am mare incredere. Acum sper sa nu ma dezamageasca. 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
ArthurAMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
Merci de raspunsuri fetelor! 
Sa fie sughitz?? eu imi imaginam ca se simte mai puternic..
Asta inseamna ca e deja cu capul in jos?? 
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Am uitat sa va spun de nervi. Bebelusul are 1820g. Cam mic cred. Ea insa a zis ca e ok 33+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
si eu zic ca la cat de grabita a fost nu a masurat bine..n-ar trebui sa bagi in seama ce ti-a zis...nu-i corect ca ai platit, trebuia sa negociezi
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel nikole, iar ai scris frumos tuturor si despre tine nik. ce faci? Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 5 sapt.!! |
cris.dogarel, esti o draguta!
Io-s destul de plictisitoare de la un timp incoace, stau atat de cuminte in pat, incat nu am ce povesti... Parca am ceva mai putine contractii, am redus la jumatate doza de medicamente. In schimb, am arsuri, n-am aer (sa se compenseze, cred 
Nico
de
Isabela si
31+ cu
Irina
danyelana spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Off. Sunt asa nervoasa. ![]() Imi vine s-o bat pe doctora asta. E ultima data cand am mers la ea. Pai ecografia a durat 2 min in care nu a vrut sa-mi arate bebelasu ca se grabeste ca are cezariana la spital. In schimb banii i-a luat intregi 150 lei. ![]() Am reusit insa sa scot de la ea cat e lungimea colului (37 mm) si gradul de maturitate al placentei(gr I) Asta pentru ca am cerut explicit. Cica ne mai vedem dupa 4-5 ianuarie. Asta sa creada ea. Dupa 4-5 ianuarie plec la bucuresti. 33+ Teodorwww.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
Of, of, of Lucia, imi pare asa de rau ca ai revenit asa dezamagita de la ginecolog.

Bine macar ca o ai pe nasa ta care e gine la Bucuresti si mai ales ca o sa nasti acolo. 

Nu mai fi asa suparata ca nu ii face bine lui bebe. 
Acum
34+ cu bb mic si scumpic
pozele mele
Charles Baudelaire
irrinaa spune:
Bine v-am regasit
Dupa o lunga absenta, revenim si noi....
In primul rand
FELICITARI Andre_lina, Larisel, Lillika si Simonette , multa sanatate bebeilor, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Am lipsit oarecum motivat, am fost in spital![]()
Aveam probleme cu tensiunea, nu stiu daca va mai amintiti...tensiunea mea a luat-o razna, desi eram sub tratament.Am ajuns la 18 cu 11
.M-am internat, mi-au facut analize si mi-au schimbat tratamentul.Acum iau 3 pastilute de Nifedipin pe zi.Tensiunea s-a mai stabilizat, oricum e tot marisoara...daca e 14 cu 9 e bine...
Problema e ca bebe a ramas in urma cu 3 saptamani
, e tare mititel, dar e bine.Asta din cauza tensiunii mele mari si a placentei care a imbatranit brusc dupa 28 de saptamani si la bebe nu ajung nutrientii de care are nevoie.
acum, la aproape 36 de saptamani bebe are doar 1850 gr...
In 2 saptamani a luat doar 200 de gr, mititelul...of...
Vestea este ca va trebui sa-l scoata mai repede, pentru ca in burtica nu prea mai creste, asa ca , saptamana viitoare, probabil, voi naste.Cezariana, bineinteles.Inca nu stiu o data sigura, dr vrea sa implinim 37 de saptamani, poate ajunge si el la 2000gr si sa i se dezvolte cum trebuie plamanii.
Sunt necajita, dar acum nu conteaza ca e slabut, important e sa fie bine.
Vineri seara merg iar la dr sa ma vada.
Cam atat despre noi...incer sa citesc din urma, desi n-am sa reusesc, am vreo 20 de capitole de recuperat.
Va pup si sanatate multa va doresc!
Irina
35+
Vlad & Viviana(30.09.2004)
poze bebe
danyelana spune:
| citat din mesajul lui irrinaa Bine v-am regasit ![]() Dupa o lunga absenta, revenim si noi.... In primul rand FELICITARI Andre_lina, Larisel, Lillika si Simonette , multa sanatate bebeilor, sa creasca mari, frumosi si sanatosi! Am lipsit oarecum motivat, am fost in spital Aveam probleme cu tensiunea, nu stiu daca va mai amintiti...tensiunea mea a luat-o razna, desi eram sub tratament.Am ajuns la 18 cu 11 .M-am internat, mi-au facut analize si mi-au schimbat tratamentul.Acum iau 3 pastilute de Nifedipin pe zi.Tensiunea s-a mai stabilizat, oricum e tot marisoara...daca e 14 cu 9 e bine...Problema e ca bebe a ramas in urma cu 3 saptamani , e tare mititel, dar e bine.Asta din cauza tensiunii mele mari si a placentei care a imbatranit brusc dupa 28 de saptamani si la bebe nu ajung nutrientii de care are nevoie.acum, la aproape 36 de saptamani bebe are doar 1850 gr... In 2 saptamani a luat doar 200 de gr, mititelul...of... Vestea este ca va trebui sa-l scoata mai repede, pentru ca in burtica nu prea mai creste, asa ca , saptamana viitoare, probabil, voi naste.Cezariana, bineinteles.Inca nu stiu o data sigura, dr vrea sa implinim 37 de saptamani, poate ajunge si el la 2000gr si sa i se dezvolte cum trebuie plamanii. Sunt necajita, dar acum nu conteaza ca e slabut, important e sa fie bine. Vineri seara merg iar la dr sa ma vada. Cam atat despre noi...incer sa citesc din urma, desi n-am sa reusesc, am vreo 20 de capitole de recuperat. Va pup si sanatate multa va doresc! Irina 35+ Vlad & Viviana(30.09.2004)poze bebe |
Irinaa, imi pare rau sa citesc vesti asa de triste despre tine si despre bebe mic.

Ai totusi incredere in Bunul Dumnezeu ca le va aranja El asa cum este mai bine. 

Iti doresc multa sanatate, curaj si incredere in viitor.
Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos si frumos. 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
pozele mele
Charles Baudelaire