Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

danyelana, . asta vreau sa aud

alicredo, nu stiu ce sa iti zic, la mine nu a fost niciodata ca in carti. plus ca eu una nu as sti sa numar 10 miscari pe ora.

deja eu abia abia o simt, desi acum cateva saptamani era razboi...dar nu cred ca e vreo problema. bb are si zile linistite. ti-am zis, si la mine s-a cumintit si 10 pe ora - nici vorba

take it easy

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Pot sa va intreb si eu ceva?
e a treia oara cand mi se intampla...si nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez..
sunt momente cand simt ca un puls, sau ca un spasm regulat, care dureaza intre 5 si 10 minute si e localizat de fiecare data in p dreapta, jos de tot, aproape de picior si de fifi..
dimineatza cand stateam acolo cu mana incercand sa numar cate "pulsatii" pe minut sunt (cam una la 2-3 secunde) simteam si miscare de bebe, ca niste valuri asa...

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Off. Sunt asa nervoasa.
Imi vine s-o bat pe doctora asta.
E ultima data cand am mers la ea.
Pai ecografia a durat 2 min in care nu a vrut sa-mi arate bebelasu ca se grabeste ca are cezariana la spital.
In schimb banii i-a luat intregi 150 lei.
Am reusit insa sa scot de la ea cat e lungimea colului (37 mm) si gradul de maturitate al placentei(gr I)
Asta pentru ca am cerut explicit.
Cica ne mai vedem dupa 4-5 ianuarie.
Asta sa creada ea.
Dupa 4-5 ianuarie plec la bucuresti.

33+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bea , cris.dogarel aylin_tarcan mersi ptr pont.mai astept pana diseara cand era ora lui de miscat...ieri am fost lenesa...si nu l-am prea simtit...alaltaieri insa...parca vroia sa iasa afara din burtica asa de mult s-a jucat .de aia sunt putin ingrijorata, dar numa putin
alexutzzza multu mult.....sper si eu sa treaca...inca tot doarme (si bb si sotul)

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aylin_tarcan sa stii ca io nu arunc cu legume eu doar sunt recunoscatoare cand mi se poarta de grija...cred ca si la mine te refereai cand ai transmis felicitari ptr comportam exemplar de stat la pat fata de alte fete cu contractii si col scurt care nu asculta

lorex nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi si io am spasme si zbataturi din astea in div parti laterale si periferice ale burtii cred ca e de la ligamente bebe etc...

fetele (alicredo cris mario) numa patu si astea au venit de la mothercare de aici astea nu aveau cum sa nu vina, in leg cu alea din Anglia....eu doar sper... ca nu reusesc sa ma inteleg cu siteul lor sa-mi track orderu nimic....

Fac poze la final daca vin si alea din anglia ca asa numa patu gol....fara saltea fara asternuturi....

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Sa nu credeti ca nu va citim. Si eu si bebetudor suntem cu ochii pe voi printre pampersi, infacol si papa bun de la mama.

raportam noapte alba si zi mai linistita. acum fug in patuc si revin sa scriu ca nu se stie cand mai prind o ora de nani.

va pup pe toate!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lorex, dupa descriere e sughit.

alexutzzza si sa stai in continuare cumintica

lucia, macar cateva elemente trebuie sa ti le spuna la fiecare eco. daca era gratis intelegeam. dar asa, iti dau dreptate

eu am dormit azi 3 ore...ca un purcel. si cand va aud ce harnicute sunteti...

si sper ca in seara asta sa ies la o plimbare in parcul kiseleff, la luminite

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Pot sa va intreb si eu ceva?
e a treia oara cand mi se intampla...si nu stiu daca ar trebui sa ma ingrijorez..
sunt momente cand simt ca un puls, sau ca un spasm regulat, care dureaza intre 5 si 10 minute si e localizat de fiecare data in p dreapta, jos de tot, aproape de picior si de fifi..
dimineatza cand stateam acolo cu mana incercand sa numar cate "pulsatii" pe minut sunt (cam una la 2-3 secunde) simteam si miscare de bebe, ca niste valuri asa...

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Hihi, cred ca e bebe care sughite! N-ai motive de ingrijorare!

Cred ca-ti sunt datoare cu un raspuns, de ce n-am orasul trecut... pai sa vezi, nu vreau sa te superi pe mine, dar sunt din Bucuresti si stiu ca forumul asta este foarte citit de multa lume aici, incerc doar sa-mi protejez identitatea, nu ca ar fi mare lucru de capul ei, da' asa-s io, mai paranoica.

Nico de Isabela si 31+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am uitat sa va spun de nervi.
Bebelusul are 1820g.
Cam mic cred.
Ea insa a zis ca e ok

33+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lucia2000 aaaaaa ii dadeam 150 dupa ceafa daca avea ceza mi se pare normal sa te fi sunat sa isi ceara scze si sa vada daca poate reprograma nu sa o faca de mantuiala!

si tot uit

ratusca io as muri fara masina cum sa te resemnezi asa d repede la conditia de pieton?

33+ Yannis

Mergi la inceput