Soferii buni de plata...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Pai rovigneta aia nu era pentru drumurile nationale? Ce-l freaca pe el grija ca am sau nu, daca nu ies din Bucuresti?

S-a referit la aia care circula pe drumurile nationale, nu la cei din Buc. Dar modul in care a spus-o lasa mult de dorit, ca sa nu ma exprim mai "plastic". Un misto de 2 lei.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

aaaaa....deci s-a referit la drumuri nationale.

nu este nici un misto de 2 lei ....asa cum vezi peste tot aia care nu respecta nimic sint si aia cu clanta mare si plini de reclamatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Specific domnului "Gustarica"...jalnic oricum, pana cand si la Campulung, un orasel, e zapada ca dupa bombardament....!

Nu au dat cu absolut nimik, nu au curatit strazile, NIMIC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hristina

Specific domnului "Gustarica"...jalnic oricum, pana cand si la Campulung, un orasel, e zapada ca dupa bombardament....!

parlamentarii care nu fac nimic...EU, becali...coruptia...e clar de ce nu se face dezapezire la muscel.
banii pt campania electorala a lui madam basescu si pt udrea se gasesc...normal...acolo nu este nici o problema. ce oameni...este hristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

nu este nici un misto de 2 lei ....asa cum vezi peste tot aia care nu respecta nimic sint si aia cu clanta mare si plini de reclamatii

De la el aveam pretentii sa foloseasca un alt limbaj...e totusi ditai ministrul.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:

Mie mi se pare ca esti amuzant de felul tau si ai o mistocareala care mai relaxeaza discutiile, dar nu prea-ti mai vine sa rizi cind stai 3 ore in trafic si vine un bou care mai are si "explicatii" pentru incompetenta autoritatilor.

Mergi la inceput

Pai ce incompetenta a autoritatilor?...yo cred ca voi nu realizati ce este posibil si ce nu. Aia nu au zis ca iti garanteaza tie drumul iarna sa fie uscat ca vara + palmieri.
Fac si ei ce pot...de citi bani au...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hristina

parlamentarii care nu fac nimic...EU, becali...coruptia...e clar de ce nu se face dezapezire la muscel.
banii pt campania electorala a lui madam basescu si pt udrea se gasesc...normal...acolo nu este nici o problema. ce oameni...este hristina?

Vezi, de-aia nu se facea nimik...ca nu erai tu aici cu indicatiile-ti pretioase!?! si sa pui osul la munca, sa cureti strazile, nu sa astepti sa vina aia special platiti pentru lucrul asta...

Mergi la inceput

daca te intreb hristina citi bani au fost furati de udrea pun pariu ca stii cu ochii inchisi sa spui....dar daca te intreb citi bani ale alocati muscel (orasul in care stai chiar tu) pt dezapezire habar nu ai.
...spune daca stii?? hai sa vedem

Mergi la inceput

Nu stiu cati bani are alocati ptr. deszapezire, dar stiu sigur ca a avut alocat de la CJ un buget mai mic chiar si decat al unei comune limitrofe...si mai stiu ca atata timp cat nu exista o colaborare intre primar si viceprimar, mai departe e clar ca Dumnezeu cu mila...poate sa ne ducem noi sa-i deszapezim pe ei ca vice versa n-o sa vedem curand!

Dar, traim ce am votat...

Mergi la inceput