Soferii buni de plata...
Raspunsuri - Pagina 7
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hristina Nu stiu cati bani are alocati ptr. dezapezire, dar stiu sigur ca a avut alocat de la CJ un buget mai mic chiar si decat al unei comune limitrofe...si mai stiu ca atata timp cat nu exista o colaborare intre primar si viceprimar, mai departe e clar ca Dumnezeu cu mila...poate sa ne ducem noi sa-i dezapezim pe ei ca vice versa n-o sa vedem curand! Dar, traim ce am votat... |
Llaura spune:
Foarte bine le-a facut, trebuia sa le salte si carnetele, pt ca un sofer isi stie limitele sale si limitele masinii si daca nu e de iesit atunci sta in casa sau ia autobuzul. Multi in Romania nu stiu sa mearga in conditii de iarna (eu am invatat aici de nevoie), stii ca nu stii stai acasa, nu iti pui pe sosea indemanarea limitata eventual echipata cu roti de vara. Dragut sa ai roti de vara dar pretentia de-a fi capabil sa iesi cu ele in absolut orice zi a anului intr-o tara cu clima totusi temperata e absurda, daca asta e ff important pt tine atunci iti iei roti all-seasons sau pui din timp rotile de iarna (care nu-s pentru condusul la 7 grade LOL).
Curatatul zapezii nu e gratis, merita si nu prea merita ca primariile sa curete inainte ca ninsoarea sa se opreasca, depinde de oras depinde de ninsoare dar pretentia ca primaria sa curete strazile pt ca orice sofer incepator sau care n-a mers pe polei decat de doua ori in viata, ce conduce o masina cu motor 1.2L echipata cu roti de vara, sa aiba conditii sa mearga la mall e absurda.
Rufus spune:
Nu-mi place cand ninge, din pozitia soferului.
Dar nu pricep pretentiile soferilor care nu au cauciucuri de iarna, lopatica si/sau nisip, lanturi, care pleaca la drum impotriva oricarei ratiuni sau chiar restrictie, in oras sau in afara, care nu pricep ca pe viscol nu se poate dezapezi nimic, care nu renunta la masina sub nici un motiv, care dau din gura fix in timp ce incurca traficul si pun in pericol alti oameni.
Acesti oameni sunt si vor mai fi printre noi atata vreme cat nu exista legislatie sau aia care e nu-i respectata. Numai in Romania poti vedea politisti care se roaga de soferi sa respecte legea sau indicatiile agentilor.
Pana atunci, culmea, suntem toti buni de plata.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau ...dar nu inteleg de ce nu au iesit utilajele la imprastiat de material antiderapant de la prima ora dimineata, la 4-5..... |
Pai ce sa dea pe la 4-5 cind abia pe la 10.30-11 a inceput sa ninga mai serios?
madau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Georgeasca
Pai ce sa dea pe la 4-5 cind abia pe la 10.30-11 a inceput sa ninga mai serios? |
Tocmai ca sa evite formarea poleiului...mai ales ca stiau ca va ninge serios
In fine....nu mai continui ca iar imi aduc aminte, ma enervez si chiar am de gand sa ma culc linistita
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maru spune:
cu toate ca arturici a spus f bine ce si cum e intr-o tara in care ninge din octombrie pana in mai, prea putin au fost cei care sa auda...
chiar daca fetele de Germania au venit si au zis: e mandatoriu sa ai, sa faci, sa respecti regulile, cine sa le auda?
si ne miram ca legea nu e respectata...cine sa o respecte?
aici se intervine la 24 de ore de la terminarea ninsorii, iar in caz de polei, se intervine inainte de formarea poleiului....mais unt si exceptii, nu zic nu!
se curata cu prioritate strazile principale, apoi vine randul celor care au ruta de autobuz pe ele, si apoi a celor care sunt in panta si duc spre alta cartier, cat de mic ar fi...
daca stai pe crescent, atunci nu prea vezi masinile de dezapezid toate lunile de iarna. Eu stau pe un cres, dar norocul meu e ca da in alt mic cartier, e in panta, si vin si curata destul de constiincios. A, si sa isi lasi masina pe strada, rsti 2 lucruri:
amenda serioasa
risti sa nu o mai scoti din mormanul de zapada pana in iunie, pentru ca plugurile o ocolesc si o ingroapa practic in zapada! Iarna trecuta am avut pe strada un nene care nu s-a obosit sa isi parcheze masina pe alee, si 3 zile s-a chinuit sa o scoata din zapada ( mai ningea, astia mai treceau, o ingropau la loc). Ce0i drept ca nimeni nu a sarit sa il ajute, dar a fost evenimentul strazii!
pisigri spune:
Frumos ce pretentii au unii...
A propos de cauciucuri de vara, ieri am fost la 5 secunde ca un BOU cu masina neechipata sa vina saniuta la vale pe o panta de 20m dar inclinata bine, peste masina noastra noua, pe care o avem de mai putin de o luna. Si pt care am cumparat cauciucuri de iarna si inca un set de jante, ca sa nu le "injantuim-desjantuim", ca se strica mai repede. Da, stau in balcon (alea de vara acum). Ei, desteptu de care zic, ne-a ratat pe noi (tocmai scosesem masina di locul unde era parcata) si s-a oprit in masina de linga noi. Fain, nu?
A propos de curatat drumuri. Chiar daca ar fi moka deszapezirea asta, PE UNDE sa treaca utilajele, daca strazile sint blocate de masina lu nea caisa caruia ii cad tresele daca ia un autobuz sau un metrou azi?
Cit despre discutia cauciucuri, nisip, lopatica, lanturi, si mie mi se pare de bun simt - si ar tb sa fie obligatoriu - sa ai masina echipata daca vrei musai sa zburzi prin zapada.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
psichoMom spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui madau
Tocmai ca sa evite formarea poleiului...mai ales ca stiau ca va ninge serios In fine....nu mai continui ca iar imi aduc aminte, ma enervez si chiar am de gand sa ma culc linistita Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009 www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX |
Nu te supara dar esti cumva experta in materiale antiderapante si alte solutii anti zapada? Nici eu dar macar am ascultat opinia altora care sunt! Degeaba dai cu zmac de-ala pe strada daca nu exista cauza (zapada, polei, etc)...Deci degeaba dai inainte de a incepe sa ninga... Si dupa ce a inceput, strada era deja plina de masini, ca asa e le noi... cand ne prindem noi ca e ceva ce nu ar fi bine sa facem, taman aia facem...
Te inteleg ca te-a enervat situatia de ieri din Bucuresti, nimanui nu i-a facut placere sa circule in conditiile alea... Dar nu tot chiar ce se intampla e din vina autoritatilor sau, ma rog, a altcuiva... mai e si vina noastra cateodata... Ma uitam de la geam ieri ce puzderie de masini era pe strada... si da, derapau... dar chiar ma gandeam ca daca ar vrea o masina de-aia sa dea cu ceva nu i-ar ramane decat sa dea peste ele....ca altfel...
Natasa spune:
Ok, soferii sint de vina pentru balamucul din trafic, dar pietonii de ce sint tratati ca animalele??? Au venit cu pluguri pe marile bulevarde si au impins zapada spre trotuare. Ca sa ajungi la trecerea de pietoni trebuie sa escaladezi munti de zapada imputia, sa te afunzi in ea, sa-ti iei copilul/caruciorul in brate si credeti sau nu, nu toata lumea e capabila de performante d'astea sportive. Sa stea dracului acasa, cu masina nu, ca nu e treaba autoritatilor sa curete, pe jos nu, daca nu ai forma fizica, sa supravietuiasca cei mai "buni", nu? Ca vad ca li se gasesc scuze imbecililor astora cu orice prilej, astept sa aud si scuzele pentru cum trateaza pietonii (si aia niste prosti platitori de taxe).
valentinag spune:
Natasa,eu o proasta platitoare de taxe,azi m-am facut fleasca la picioare,ca n-am vrut sa renunt la mersul pe jos,pe totuar,treaca mearga,ma da cand era vorba sa traversez vreo strada,aoleu mama!Zapada fleoscaita in care te afunzi si plus de asta miroase nasol,ca dau cu ceva ecologicpentru protejarea asfaltului!bleah!
Acum nu mai ninge,deci nu mai au nici o scuza,nici primaria nici cetatenii,sa curete trotuarele si strazile adiacente!
Noi anul asta,recunosc,spunem pas la curatat trotuare,ne-a ajuns pana acum,aceeasi 3-4 oameni din 50 de ap.Pa ura si la gara!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea