BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)
Raspunsuri - Pagina 11
catalina2307 spune:
sarrah - iti sunt alaturi si ma gandesc la tine.....imi pare nespus de rau.
Samba - aha, am priceput, tu ai nevoie si de ovocitele femeii respective. Practic tu vrei ca mama naturala a copilului sa iti dea tie copilul dupa ce il naste. Nu are nici o treaba ce povestesti tu aici cu donarea de ovocite. Nu cred ca problema este sa gasesti un medic care sa o insemineze pe respectiva cu sperma sotului. Se pot duce amandoi la orice clinica , sa spuna ca sunt un cuplu si cu asta basta. Acum daca respectiva o sa vrea sa va si dea copilul care jumatate este al ei si l-a mai purtat si in pantece 9 luni si daca aveti si norocul ca protectia copilului sau mai stiu eu ce autoritate sa nu afle lucrurile sunt simple. Tatal recunoaste copilul, mama naturala renunta la toate drepturile iar tu incepi procesul de adoptie.
mirela - daaaaa, asta este problema gravidelor....poate printre primele simptome, insomnia.Dar recunoaste ca este o insomnie tare placuta.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
Mona40 spune:
Salut fete,
Sper ca ati petrecut bine si nu ati mancat peste masura....
Samba, Catalina...din cate stiu eu...la dosarul de inseminare si/sau fiv se cer acte de casatorie.
daca cuplul nu este casatorit se cere un act notarial prin care se specifica , ca cei doi parteneri sunt deacord cu procedura si decid ce se intampla cu eventualii embrioni rezultati la FVI.
Dupa parerea mea, daca barbatul este casatorit cu o alta femeie...nici un notar nu incheie un astfel de act.
Oricum ca sa nu descurajez pe nimeni...poate gasiti prin strainataturi vreo clinica, care nu cere acte de acest gen....dar nu cred.
Multa bafta si La multi ani tuturor inimoaselor.
catalina2307 spune:
Mona - Samba nu vrea FIV, deci nu se pune problema embrionilor. Ea vrea inseminare.
Adica o doamna sa fie inseminata cu sperma sotului, sa fie gravida 9 luni si dupa aia sa-si dea copilul .Este ceva mai mult decat embrioni, ovocite sau mama purtatoare.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
Mona40 spune:
Cata , am inteles ca ea face IA. Eu doar spun ca noua ne-a cerut "acte in regula"...
Pe la romanica nu se practica?
Orice ar fi ...bafta tuturor...
Dana_bebe spune:
Mona in Romania nu cere nimeni act de casatorie - eu si sotul meu avem nume de familie diferite si nimeni nu a cerut nimic la niciuna din clinici. Completezi niste declaratii pe proprie raspundere, partenerul/sotul semneaza ca e deacord sa fie tatal copilului rezultat in urma procedurii. Atat!
Mona40 spune:
Hmmm... aici le este frica de eventuale intoarceri de situatii.
De fapt casa de asigurari si clinica privata unde se executa procedurile vor sa se protejeze in urma unor eventuale chemari in judecata a partilor.Cred ca are legatura cu legislatia tarii unde se face procedura.
aici le e frica la astia si de muste.
Fara nici o legatura, acum vreo luna a fost un caz a unui cuplu care avea congelati embrioni si dupa vreo 5 ani au vrut sa faca un copil.
Zis si facut...a ramas doaman insarcinata...si pe la vreo 5 luni...cuplul a fost informat ca li s-a gresit transferul...s-a transferat un alt embrion...si ca prin urmare mama este surogat iar tatal nu este el...deci copilul apartinea altui cuplu.
Evident ca acualii "insarcinati" urmeaza sa predea copilul la nastere familiei a carei embrion s-a introdus din greseala
Va dati seama...
Pe undeva prin america se intampla asta.
Nu vreau sa sperii pe nimeni...si dupa parerea mea fiecare are dreptul sa faca ce vrea si sa spere la un copilas de iubit indiferent ce si cum.
pup
Mona40 spune:
Si din ciclul "de la lume adunate" sa va mai zic una.
Un tip de 23 de ani care a fost diagnosticat cu cancer, la rugamintea parintilor a prelevat gigei...inainte de inceperea tratamentului chimio...
Tipul a trait inca vreo 3 ani si a pecat in lumea cealalta.
El nu avea nici o prietena in momentul in care a dat sp..
Acum, dupa vreo 5 ani, o tipa in varsta de 40 ani, single care nu vrea sa aiba partener a contactat familia ( parintii baiatului ) si a zis ca ea ar vrea sa faca un copil cu tata anonim si ca e preferabil ca viitorul copil sa aiba bunic...si bunicii sa aiba nepoti de la fiul dus inainte de vreme.
La inceput instanta nu a fost deacord, desi bunicii evident ca s-au bucurat enorm de aceasta posibilitate.
Deci instanta s-a opus pe motiv ca tatal ( decedat) nu si-a dat acordul in scris ca femeia respectiva sa beneficieze de gigei...
apoi, du-te vino vreo juma de an...si acum am inteles ca au avut castig de cauza.S-a permis procedura.
Tinem pumnii
Sper ca nu v-am plictisit prea tare...
pup
catalina2307 spune:
Vesti ?!
Catalina
bitza20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sarrah salutare, felicitari noilor gravidute: Mirela, Noname si Dana bebe ! sarcina usoara fetelor ! asa cum probabil ati vazut, eu nu am reusit ! am fost plecata si nu am avut acces la net. SARBATORI FERICITE ,TUTUROR ! |
sarah....imi pare nespus de rau, mi au dat si lacrimile cand am citit, insa nu trebuie sa ne pierdem speranta,este forte greu sa treci prin aceste momente, dar tu ai razbit prin altele mult mai grele
Ruxandra...fii si tu tare, nu a fost acum sa fie, vei face investigatii si poate data viitoare va fi bine. Dumnezeu ne va ajuta pe fiecare in parte
Felicitari pentru proaspetele mamici, ati avut un craciun de vis. Va doresc sanatate multa voua si bebelasilor din burtica si sa mai stati pe aici sa ne incurajati si pe noi - cate unul pentru fiecare
SARBATORI FERICITE in continuare