BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

noname , mirela FELICITARI DIN SUFLET!!!!!
Ce cadou minunat ati primit de la mosu
Sa aveti noua luni minunate si bebei sanatosi!! Va urez tuturor SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI !!
Catalina te pup fata draga si promit sa te stresez in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

sarah ,ruxandra imi pare tare rau.
Va imbratisez tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor care au reusit, sarcina usoara, bb / bbi sanatosi si grasi la 9 luni

Fetelor care nu au reusit acum, imi pare tare, tare rau...

Am trimis si eu mail pt programare, credeti ca e mai bine sa sun??

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Multumesc fetelor pentru urari si nu uitati ca toate intr-o zi veti reusi sunt sigura de lucrul asta.
Pentru toate fetele dragute
Am si un anunt: donez o fiola de Puregon de 900 UI din care au fost extrase 400 de UI + pen + 7 ace + 2 fiole de Menopur.
Puregonul este tinut in conditii optime la frigider (desfacuta 7 decembrie-expira 5 ianuarie-valabilitate 28 de zile de la desfacere)
Cine este interesata astept PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samba spune:

Buna fetelor . Vreau sa incep cu un La multi ani si Craciun fericit ! Sa va dea DD numai bucurii si reusite !Am mai scris cu ani in urma la alte forumuri, ce-i drept, nu de multe ori . Am facut si eu trei fiv nereusite si acum ma gandesc la o mama surogat. Stie cineva o clinica care face IA pt mama surogat ? E o procedura care e la limita dintre legal si ilegal pt unii, si ferm ilegal pt altii . Banuiesc ca exista medici care vor sa faca si v-asi ruga daca stiti sa-mi spuneti si mie. Am gasit si persoana care e dispusa sa fie mama surogat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Samba - eu una cel putin nu prea am inteles ce te intereseaza sa stii. Vrei IA cu mama surogat ceea ce practic nu inseamna mama surogat. Inseamna ca femeia respectiva va ramane insarcinata cu sotul tau iar tu intentionezi sa iei copilul.
Indiferent de ceea ce intentionezi tu sa faci nu cred ca este treaba medicului sau a clinicii. In cazul unui FIV - nu IA- cu mama surogat, este un risc pe care ti-l asumi iar medicului nu prea ii pasa.

Mirela - cum e gravida ?

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

luca - acum te-am vazut. Streseaza-ma, streseaza-ma

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samba spune:

Da Catalina. Mama surogat inseamna ca acea persoana e de acord sa fie inseminata cu sperma sotului meu si sa duca o sarcina la sfarsit si ulterior sa ne dea copilul. E intr-adevar un risc pe care ni-l asumam . Dar , din pacate, nu pot ajunge pana acolo sa-mmi asum riscul deoarece medicul la care am apelat spune ca e ilegal . S-a abrogat din lege acel articol care dadea dreptul la donare de ovocite si mama surogat. Nu am cunostinte de legislatie dar asa a spus dr la care am apelat. Spune ca totul s-a schimbat de cand a fost scandalul cu Sabyc. Vroiam sa va intreb daca chiar asa stau lucrurile sau, stiti voi locatii unde doctorii fac IA cu mama surogat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Cata,
am o stare de fericire cum nu am mai avut de ceva vreme.
In rest....ma simt foarte bine,mananc orice.Cu somnul nu prea stau bine noaptea nu prea pot dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

felicitari noilor gravidute: Mirela, Noname si Dana bebe ! sarcina usoara fetelor !

asa cum probabil ati vazut, eu nu am reusit ! am fost plecata si nu am avut acces la net.

SARBATORI FERICITE ,TUTUROR !

Mergi la inceput