Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)
Raspunsuri - Pagina 4

Flobaby spune:
Hello fetelor!
Am fost si noi azi la controlul de 6 luni + vaccin. Avem 7160 g si 65 cm – categoria musca . Ne apucam si noi de papita in curand. La vaccin n-a zis nici pas dar inainte a plans de a stiut-o tot dr taberei – o trezisem din somn si s-a nervozat !
Carla, you made my day 2 !!!!!!
Ioana, ce ma enerveaza faza cu ‘ asa ai invatat-o’!!!!!!!!!!!!!Lumea chiar nu intelege ca fiecare copil e diferit si ca au si ei personalitatea lor ?
Ertina, welcome back !
Relusha, 10x for the coffee! Chiar am nevoie de cafea dupa noptile cu treziri la o ora-2.
Clody, multumim de capitol nou !
Badriana, imi pare rau pt printesa ta
Carla, si Maria face exact la fel de la un timp, cu treziri la maxim 2 ore ( cand sunt 3 sunt fericita) si minim juma de ora. Si noi n-am inceput inca diversif. Si eu sunt praf cu somnul de vreo 2 luni.
Beca, sorry pt jucarii, poate vin totusi. tuturor!
mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

laurraa spune:
fetelor acum jumatate de ora vroiam sa o schimb pe Maya si am lasat-o in fundulet cat sa caut hainute si uitati ce mumos a dat sa plece in 4 labe; sunt fascinatahttp://www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

dani3lla spune:
nicuratze si sanatate multa lui Raducu
nemora mi-a zis pediatra ca se poate trezi si de sete daca este prea cald in camera.La mine nu e foarte cald dar...tot se trezeste...adevarul ca papa doar 2 minute adormit si gata il pun inapoi in patut.o fi sete...o fi dor de tzitzi
ioana frumos program si bun de tinut minte cand va creste brotacul
laurraa,ioana sar'na
gabi si eu zic sa nu-ti faci probleme,nici Denis nu sta tot timpul in fund.Sta mai mult cand il tin eu in brate in rest....
DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump
prelucrate
Sf Andrei
Flmulete BB mic

narcisica28 spune:
Salutare pe ziua de azi integului stup.
CarlaV, multumesc de aprecieri; de la brau in jos sunt mai multe kg, dar nu ma plang; nu am facut nimic special pt a pierde putinele kg din sarcina, doar programul infernal impus de printisor.
Si Mihnea se trezeste foaaarte des din totdeauna, numar pe degetele de la o mana nopti cu 1-2 treziri, oboseala mea e cronica, poate concediul sotului de maine incolo si vacanta la parinti o sa ma mai ajute....;si pe mine ma tenteaza o incercare cu cereale, sunt curioasa de rezultat.
Legat de iesit afara, sunt de acord cu tine;numai ca am luat putin frica de vant, eu zic ca de la el ni se trage raceala de care tocmai am scapat :(.
cris_82, multam de aprecieri, si Miruna ta e o dulcica, activa si isteata
vanilla_baby si noi tot in aceeasi categorie de speriat ne incadram + ca inca mai plange dc i se pare ca nu s-a facut destul de bine inteles cu maraitul....
Bebe Beca,yuppi,laurraa,lavinia.p,andata,reby-iry, bine v-am gasit!Multumim de urari.
Serialbastre,laurraa felicitari pentru coltisor, si noi avem unul
clodyac, multumim de primire,de capitol nou si felicitari pentru masuratori!
SSABrya ce printesica cu ochi albastri
dani3lla sigur castiga Denis concursul de la Pampers daca il inscri cu poza suppper tare.
Ganesha La multe lunite lui Stefan Amir !(semi tizul nostru)
nicuratze insanatosire grabnica !!
Nu pot intra mai des pe motiv de printisor marait si doritor de bratele obosite ale mamei, iar maine probabil vom iesi in oras cu treaba.
Pupici si numai bine.
Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

ancy_2405 spune:
Buna fetele.Nu am mai intrat din lipsa de timp,dar incerc sa va citesc cand sunt putin libera.Am vazut poze foarte frumoase.
Alexut e foarte bine,ne ducem saptamana viitoare la pediatru sa-l cantarim si sa-l masuram.OARE TREBUIE SA MA INGRIJOREZ DACA NU STA SINGUREL IN FUND?ARE APROAPE 7 LUNI JUMATE...Sa vedem ce ne va spune si pediatra.Nu prea mai papa ce ii fac eu,prefera lapticul,tot tzatzica e baza.
Uram la multi ani tuturor bebicilor care au mai adaugat inca o lunitasi multa sanatate.
Alic am incercat sa pun o poza pe mailul tau dar nu merge,ori nu ma descurc eu.Pun una aici si te rog sa o pui tu in albumE facuta cand avea 6 luni jumate,dar cred ca merge.Abia i cumparasem costumasul si il probam.
http://picasaweb.google.com/ancysimona/AlexutzLa6Luni?authkey=Gv1sRgCJTf8Mu_1P2f6AE#
Va doresc o seara buna si va pupic pe toate.
Anca mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

baby-first spune:
buna, fetele!!!
Va pup pe toate si pe bebeii din dotare.
Sunt foarte in urma cu cititul, asa ca o sa scriu mesajul si ma intorc la citit.
La Multi Ani tuturor bebeilor si mamicilor care s-au sarbatorit in ultimele zile.
Bun venit mamicilor noi, sa va creasca mari si sanatisi copilasii si sa va bucurati de ei.
Acum, sa ma plang si eu, ca vad ca asta e subiectul capitolului. Sunt chiauna de somn, am inceput sa beau cafea ca altfel nu pot exista mai nou. Alesia a inceput si ea sa se trezeasca de n ori pe noapte, ba cateodata sta treaza si cate 2 ore, nu mai pot. Nu stiu daca e ok sa-i dau cereale, ca e destul de grasuta, are aproape 10 kg, daca nu le are deja si nu vreau sa o umflu mai tare. Poate va dati si voi cu parerea, ce ar trebui sa fac. Si chiar daca i-as da, poate numarul de treziri ar fi acelasi. Acum a facut febra 38, i-am dat o doza de nurofen si doarme, sper sa-i fi scazut si sper ca e de la dinti. OOof ooof.
Pupici si revin.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08

ancy_2405 spune:
Tot eu.Am gresit,Alex are 7 luni si o saptamana,si mai sus spusesesm ca are 7 luni jum,dar oricum tot preocupata sunt si cred ca nu o sa mai astept,ma voi duce ori maine,ori poimaine la pediatru.Dintisori,nici urma de ei.
Pupicei la toate.
Anca mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

laurraa spune:
gabi, nici Maya la 5 luni nu statea singura in fundulet! pe la 5 luni jumate a inceput si nu statea fff mult singura; hop se ducea pe o parte; la fix 6 luni a inceput sa stea bine
ancy, gimnastica multa, mie asa mi-a recomandat chineto, dar pentru linistea ta mergi la un dr chinetoterapeut; fiecare copil cu mersul lui; a mea face maine 7 luni si nu sta in 4 labe
dati pe protv sa vedeti ce mama este sotia lui nelu ploiesteanu; nu stiam ca au un copil "cu probleme"
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

CarlaV spune:
Alic, am trimis poza. E cu 2 zile inainte de 6 luni, dar alta nu am.
Scuze ca nu am citit din urma, raspund cu alta ocazie, ne-a tarat Saby si azi la zapada, Larisa e maraita tare, cu mine se invarte si cerul si pamantul de oboseala, va pup pe toti si toate.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

badriana spune:
am venit...
Medicul mi-a spus ca cel mai probabil este din cauza antibioticului si crede ca coprocultura va iesi sterila. Sa vedem. A examinat-o si mi-a spus ca are tonus f bun, nu e deshidratata, continuam regimul, san si mi-a dat sa ii dau Hidrasec, enterol daca nu rezolvam cu Hidrasecul si Debridat 3 zile. Dupa ce avem rezultatul de la copro si daca tot kk-cioase suntem atunci trecem pe Sumetrolin, am inteles ca e un antibiotic cu target pe intestine. Eu sper sa ii treaca fara.
Partea proasta e ca a luat doar 100 gr intr-o luna deci avem 7300 si 68 cm. Vorbea cineva de categoria pana?
Multumesc fetelor pentru raspunsuri si urari.
Gabi nici Irina mea nu statea singura in fund la 6 luni, venea in nas sau pe spate. De vre-o 2 saptamani reuseste performantza sa stea singurica, mai cade dar se specializeaza. Eu deabia de saptamana asta am pus-o in scaunel de masa si mai avem 4 zile pana facem 7 luni.
Pupicei de la noi,
Adriana + Irina (19.05.09) + Andrei Primu' (04.04.2006)