Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZULE...tare scumpa e Cezara, cu ochisorii ei mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

lavinia....bineinteles ca ii poti adauga in album...

folosim serul respectiv asa se mai elibereaza caile si respira si ei mai bine, dar pompita para nu trage nimik...au niste nari asa mici ca nici nu poti sa o introduci bine... oricum cred ca nici nu e de o calitate extraordinara....trebuie sa caut un alt model
am mai cumparat de la farmacie un aspirator nazal pe care il actionezi prin aspirare cu "gura " parintelui , cu ala mai rezolvam partial problema....

36+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata si de la mine..sa aveti o zi minunata!!!

LUMI a fost un control de rutina,indicat de medicul de familie ,pt. a vedea daca sunt probleme ,gen luxatie congenitala de sold (displazie)..cred ca trebuie facut la toti bb-ei...

camy si noi mai avem zile proaste (duminica a fost una),in care efectiv nu pot face nimik de el...
Flavius ,care a crescut tare frumos...

dankutza admirat una mica "minunatie" ...e o bomboana ...e tareee scumpaaa ; sa va traiasca si sa fie sanatoasa si voi sa va bucurati mereu de ea!!

vad ca se vb de botez ,noi cred ca il vom face pe 9 ianuarie...dar nu stiu cum sa restrang lista ..ca ,deh ,e criza...oricum fac tot se aduna vreo 35 de persoane..
Si eu tare as vrea sa nu il bage de tot in apa ,mai ales ca biserica mi se pare cam rece(e tare maree)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!!

ce ma bucur ca acum citesc mai multe mamici!!! S-a mobilizat gaska!!

off..RamoC sper sa mai ai laptic, caci tare ma bucuram cand te auzeam ca alaptezi doar la san! vorba lui Stephy, nu te lasa si pune-l la san mai mereu, macar sa il simti acolo si sa il dragalesti!
Ma ingrozesc cand mai aud de la voi ca se pierde lapticu asa...maine poimaine ma auziti si pe mine ca trec pe completare, si de la completare pe urma pierd lapticu si tot asa...brr..

Dymomo, sa iti traiasca tatal 1000 de ani!! Ai un super tata!! Sincer te invidiez..bine in sensul bun..ce n-as fi dat sa am si eu un tata asa..al meu stie doar sa jigneasca si sa blesteme
Cat despre dormitul in pat, idem si eu..stiu ca nu e bine , dar nu ma pot abtine, mai mult pt comoditatea mea de altfel. Caci asa noaptea imediat o pun la san si ii dau sa pape cand maraie.Daca o pun in patut, se foieste mai rau , pana o iau se trezeste de tot, si atunci sa te tii..macar juma de ora de foiala si plimbat in brate ca nu vrea sa mai adoarma. Asa ca...am decis sa o iau in pat cu mine, iar taticu la sufragerie!Nu ca nu ar incape cu noi in pat, dar la cat scandal face noaptea si cat e de maraita, nu se poate odihni nici el deloc, iar el tre sa mai si munceasca..

Betty
, sper din tot sufletu sa scap de sforaiala , dar uite ca am deja o luna jumate de cand am nascut, si imi zice sotul ca inca mai sforai..daca raman o sforaita toata viata???

Camy, si eu abia astept sa se termine saptamana asta, ca atat mai lucreaza si sotul meu ,sa il pot exploata mai bine! Sper sa treaca repede nervisorii lui Flavius, sa se mai linisteasca!! Cat despre botez, ati ales o locatie tare frumoasa!! E la restaurantul ala unde e piscinuta aia?sau paraias care trece prin restaurant..parca asa imi aduc aminte! stiu ca mi-a placut tare mult!!

Lumi, Ancutza, si a mea rechinasa ii place sa stea tare mult la verticala, in brate la noi, cu capul pe umar! si plimbata bineinteles..

Mussica, tin pumnii sa vina bb mai repede sa puteti fi acasa de Craciun!!!si sa ai o nastere usoara!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

gabitza sunt tareee scumpi ,piticuti tai ..Sa va traiasca,sa fie sanatosi ,voiosi si papaciosi...succes cu "mucishorii"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, am vazut Cezarica mica! E o papusica frumoasa, si seamana tareee mult cu mami, mie cel putin asa mi se pare!!!

Gabitza, am vazut perechea ta frumoasa!!!Sa va traiasca, si sa va bucure! Pot doar sa imi imaginez cat de mult va solicita doi bebei, ca eu si cu una si nu fac fata cateodata Frumusei amandoi acolo cum dorm in patut la mami!!
Cat despre mucisori, ne-am chinuit si noi cu para la inceput, dar pe urma am bagat batistuta bebelusului, si ce minunatie eeee!!!a scos tot..si fara prea mult stres pt rechinasa. Bine,.. rechinila noastra e mai maricica putin, are aproape 5 kg, si parca altfel ma gandesc sa ii bag batistuta..
Pupici sa creasca mari gemeneii!!

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata!!

Betty[/b], sper din tot sufletu sa scap de sforaiala , dar uite ca am deja o luna jumate de cand am nascut, si imi zice sotul ca inca mai sforai..daca raman o sforaita toata viata???

rechinas in pozici

'neata eu zic sa nu iti faci griji :probabil sforai pt. ca esti obosita...mie asa mi se intampla ,plus ca si al meu sot recunoaste ca atunci cand e mai obosit sforaie mai abitir...deci va trece..daca nu ,vb ceea ne-am luat si la bine si la greu ,nu?!

Mergi la inceput

fetelor ,ma duc sa fac si un dus ,ca poate apuc sa merg la medic azi ...va las si voua, daca mai doreste cineva...e black ,sugar free with milk!!!

P.s Andre,monis ,merge una?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata,
dankutza, gabitza - foarte draguti fulgusorii vostri, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

dana n. - la multi ani cu intarziere.

si eu am fost tentata cu laptele praf prima zi cand am venit acasa de la maternitate. pur si simplu nu-mi dadeam seama daca se satura cu laptele meu si mi-era frica sa nu se dezhidrateze. insa de fiecare data dupa ce sugea strangeam si eu de san putin si daca mai curgea lapte, inseamna ca mai era, deci e bine. deocamdata papam doar la san si sper sa ramana asa macar 5-6 luni.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

lavinia....bineinteles ca ii poti adauga in album...

folosim serul respectiv asa se mai elibereaza caile si respira si ei mai bine, dar pompita para nu trage nimik...au niste nari asa mici ca nici nu poti sa o introduci bine... oricum cred ca nici nu e de o calitate extraordinara....trebuie sa caut un alt model
am mai cumparat de la farmacie un aspirator nazal pe care il actionezi prin aspirare cu "gura " parintelui , cu ala mai rezolvam partial problema....

36+ Dragos si Eva

ok...gemenii tai micutzi sunt deja in gashkulitza noastra...asteptam si foto de la Ramonik...

ii poti vedea pe Dragosh si surioara lui aici

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

Mergi la inceput