Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (183)
Raspunsuri - Pagina 4
Lumi_Richard spune:
Laurairina,si eu incepusem sa sforai mai rau decat un barbat cat am fost insarcinata,acum mi-a trecut. Am ramas,in schimb,cu dureri teribile la maini(articulatii). Cateodata nu pot misca degetul mare de durere...
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus mai, Flavius noaptea doarme la el in patut...si eu cu taicasu in patul nostru...ideea e ca nu pot sa fac nimic cu el...chiar daca ziua il adorm, daca plec de langa el in cateva minute (maxim 5..pe ceas!) incepe si urla...nu inteleg de ce este atat de urlator si dependent de mine... |
eu cred ca este doar o perioada care va trece.Tin pumnii sa nu mai dureze mult.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
Lumi_Richard spune:
Crlp,multe dintre noi am trecut prin cate ceva,si multe dintre noi au gasit putina sustinere morala aici( printre care si eu). Daca poti sa te descarci,noi toate suntem bucuroase sa oferim cel putin o vorba buna.
Fii tare pt tine si puiutul tau si sper ca toate problemele sa se rezolve.
Shephy,deocamdata nu prea am timp,dar promit sa pun cateva pozici dupa botez.Voi ce faceti,cum va descurcati? Cum se impaca fratiorii?
Lumi_Richard spune:
Ma duc si eu la somnic. Va pupic dulce pe toate!
My_Lady0091 spune:
simonette felicitari mamicutza scumpa..din tot sufletul iti doresc numai bine....si iarte-ma ca am ratat galeria la nastere...
BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea
shtephy spune:
Cu vaccinurile astea ,cu cat vrei sa afli mai multe ,cu atat esti bagat mai rau in ceata .
Eu stiu ca vaccinarea HVB este obligatorie si asa este, in maternitate se face prima doza,apoi rapel la 2 luni,6 luni.
Monis deci zici ca-i complet inutil anti hvb-ul asta,offff fir-ar sa fie
_
shtephy spune:
Neata
Vrea cineva o cafea bunaaaa???
Eu fug la nani dar o las la gura sobei pentru schimbul unu.
Ne vedem mai incolo.
_
vias spune:
'neata...eu vreau cafea...ca ea bauta cu tati...nu ma ajuta prea tare
Stephy sper din inima sa ai dreptate si sa fie trecatoare toate tipetele lui Flavius...simt ca nu mai ajung la ziua in care sa ma simt si eu linistita....sa pot sa fac si eu ceva prin casa fara sa alerg...la propriu
Lumi si eu am piticul asta pe creier, vreau sa vb cu preotul sa nu il bage de tot in apa ...ci doar asa...putin sa-l atinga cu apa pe cap'sor
Noi il botezam pe Flavius pe 17 ianuarie la Cheile Gradistei facem cheful, facem un chef restrans, mai mult cu tineri decat cu babaciuni ...si cred ca mai mult de 25 de persoane nu vom fi...sper sa iasa bine...vedem atunci
Va pup, o sa mai revin azi daca Flavius o sa-mi dea voie
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
laviniablaga spune:
Neata! Eu ma inscriu la cafeaua ta Shtephy
Ieri Rareshul mic nu stiu ce a avut dar a trebuit sa stau numai in brate cu el! Asa ca nu am avut cum sa activez!
Am vazut ca vb de lapte praf si apa pe care o folositi! Eu nu ii dau inca lapte praf...dar la ceai folosesc tot apa plata!
Cu privire la botezuri si noi in ianuarie il crestinam pe al nostru!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
dankutza spune:
Buna fetele,
Va invit sa imi vedeti puiul.
La semnatura gasiti poze cu Cezarica din maternitate.
Pup
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze Cezarica