Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*
Raspunsuri - Pagina 24
magdyi2001 spune:
Buna fetele!
Sa stiti ca eu sunt tare suparata. Aseara am pus si eu niste filmulete cu puiul meu si absolut nici una din voi nu a facut vreo apreciere sau ceva de genul asta.
Vorba cuiva de aici(cred ca Pisik06) scriu cu cerneala invizibila.
Imi pare rau dar nu cred ca o sa mai postez p ca nu e prima data cand patesc asa.
Simona, mersi mult de tot pt cantecele
. o sa tinem legatura.

lui Dragos si Mariei. Da-mi te rog un pm cu nr tau de tel si al Mihaelei pt ca eu am nr in cartela din Rom.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m Asta e vreo 40 de lei (700 de euro mi se pare asa de muuult ) si are cca 22 cm. Sunt si mai mici, dar mai mari n-am prea vazut. Iar de realist, e realist, insa cu exagerari caricaturale ...http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Multumesc! O sa caut sa vad daca au fetite.
Reborn inseamna altceva. trimiti poze sau filmari cu copilul nou nascut, si-ti face dintr-un fel de material, ceva gen silicon, care imita perfect pielea umana, copilul, marime naturala (bine, bebe nou nascut), trasaturi, mimica, par, tot ce are in poza care doresti.
Uite ca idee toate sunt de fapt papusi. Sunt si la pret mai mic, in functie de calitate bineinteles. Daca visez la ceva, mi-as dori o papusa bebelus, un baby rebor, dupa imaginea Almei. Dar e...cumva...ciudat.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ela78 spune:
Simplyana_m, ce dulce e Luca ;)
Si ce-mi place ca nu reactioneaza in nici un fel la cazatura ![]()
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ayla21 spune:
Anca_nicolae
si Novus
multumesc mult de cadoul de Craciun.
Este superb!

Anca, am doua nelamuriri. La fiecare destinatar, la numele copilului nu apare nimic, sau doar la mine? Oricum cred ca fetele stiu cine e.![]()
Si doi, pai cum ai pus tu Pitonul cuplat cu Alexandra lui Novus?
Reala concurenta? 
Dyana
super Mutzu la zapada.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nikoleta20
acolo ii dadeam putina crema de la un kinder...k deh...verisorii bagau in ei k spartii si mario cel mic si fraier era ....putin nu strica...![]() Nikoleta 20 mamica de Mario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!!![]() http://b1.lilypie.com/mY71p2.png Site BB http://mario-andrei.go.ro/ |
Nu mai zic eu nimic, si asa sunt ca soacra...dar...ciocolata la 9 luni, e cam devreme.
E super Mario, m-am logat si eu, dar de ce nu faci pozele publice daca tot dai parola?
Am vazut ca aveti saniuta. Cool!

Light a candle for Alma
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
Monica, multumim de aprecieri, si pt copil, si pt catel |
te chinuie talentul... dar stie el de ce ... faci treaba buna.frumoasa caciulitza!
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
Ela78 spune:
Magdyi, nu fi suparata, nu Pisik ci Gina spunea ceva de "cerneala invizibila"...
Ilinca si acum ma confunda cu Joanna, dupa 3! seturi de poze de grup (Herestrau, Moeciu, Paltinis), deci e clar ca nu s-a uitat la pozele mele, ei si?
, asta e motiv de suparare?
M-am uitat eu la filmuletele cu Gabriel, er ist wunderschon!, si ce frumos topaie el in patut si danseaza cu mami 

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Tufete, s-a deschis capitol nou cam demultishor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146340&whichpage=3
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

....putin nu strica...