Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *122*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, pai eu cred ca in interior asa arata Chatonel, cum ai visat-o tu! O rebela! Da' io pe Banica jr. l-as fi dat jos din autobuz si in vis!
Lasa ca tu arati superb oricum, si slaba da' si cu rotunjimi. Si esti inalta. Asta mi-a mai uns un pic sufletu' ca am vazut in poze si fete mai micutze: Ela, Cativ, Denisamada, Dyana...dreptu-i ca sunteti micutze? Ca altfel io nu ma duc la nicio intalnire, daca-s numa lungane ca Olishka, Pisik, Aris, Shasa...numa picioare pana-n gat si io sa ma complexez pe la genunchii lor, nuuuu...vreau si io partenere de joaca de inaltimea mea!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

lucia mai e putin si ajungi la pui...drum bun va doresc sa ajungeti cu bine!

PS deschid capitol sper sa nu mai deschida inca cineva ca sa nu fie 2 capitole cu acelasi nr

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gigelica muuuuulti sa mai luam macar un pic din dor. Tare greu trebuie sa fie

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Va salutam si noi pe ziua de azi!

Uram cu mare drag LA MULTI ANI!

VLAD si CATALIN
STEFAN ALEXANDRU

Le felicitam si pe mamicile lor Petrean si Rivali

AYLA sa va faceti bine repede

Simplyana ai PM

Lucia te pupam si iti dorim intalnire cat mai rapida!

Olga are dreptate cu rezervarea. Poate ca luni ar fi bine sa dam un telefon acolo si sa vedem cum stau lucrurile.
Adresa e str. Domnita Ruxandra nr. 15
detalii www.verdecafe.ro/Craciun.html" target="_blank">AICI
Daca aveti si alte propuneri sunt binevenite!

Am completat lista cu

1. Olga
2. Raluca
3. Geanina
4. Simplyana m
5. Monique m
6. Gaza
7. Aris (nu am confirmare dar zicea Chato ca ar veni)
8. Leeloo
9. Monnvas

Asteptam si alte mamici cu ghiocei!

Cu rugamintea mare de tot sa dai un PM! Intru din cand in cund si uneori nu apuc sa recuperez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Capitolul *123*

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Olishka, pai eu cred ca in interior asa arata Chatonel, cum ai visat-o tu! O rebela! Da' io pe Banica jr. l-as fi dat jos din autobuz si in vis!
Lasa ca tu arati superb oricum, si slaba da' si cu rotunjimi. Si esti inalta. Asta mi-a mai uns un pic sufletu' ca am vazut in poze si fete mai micutze: Ela, Cativ, Denisamada, Dyana...dreptu-i ca sunteti micutze? Ca altfel io nu ma duc la nicio intalnire, daca-s numa lungane ca Olishka, Pisik, Aris, Shasa...numa picioare pana-n gat si io sa ma complexez pe la genunchii lor, nuuuu...vreau si io partenere de joaca de inaltimea mea!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

La urmatoarea intalnire trebuie neaparat sa vii

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Simplyana e superb Luca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ela, n-avem incotro, trebuie sa ne obisnuim si noi, si bbii cu (virgula) cucuiele. Uite, Luca deja e imun: http://lucamic.blogspot.com/2009/12/zdup.html
Ilinca, da, e "doaga" corcita muroaca mea. Si sa-l pupi pe Manole din partea ei...sa se faca bine repede.
Nikoleta, e un dulce Mario!
m_monique si floric ( nik-urile voastre rimeaza ), multumesc de raspunsuri legate de peste, cred ca mai incerc sa-i dau acum de sarbatori, sa aiba si el ceva special in meniu, si ca sa nu apelez la sarmale...
Olgadin experienta noastra, extragem urmatoarele: pt muci ophtamesone N si aspirator, iar pt kk, daca e prea moale si des (daca face de 4-5 ori intr-o zi nu e totusi diaree), cereale humana (cu orez in compozitie) sau cel mult jumatate de plic de smecta, si daca e prea tare si rar, cateva lingurite cu magiun de prune Topoloveni si/sau ceva iaurt simplu. Si peste astea tzitzi caaaaaat cuprinde, nu are nevoie neaparat si de altceva, nici solid, nici lichid, cel putin cateva zile.
Sper sa-ti fie de folos. Si eu sunt din-aia care se ghideaza dupa instinct, si nu cred ca imi spune mie instinctul ce sa fac, dar ma ajuta sa aleg din variantele pe care le am la indemana.
Si multi , ca sunt esentiali.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Frumosi tare sunteti in zapada eu nu indraznesc inca sa-l scot pe David afara, desi tare as vrea.

f b faci, e bine sa mai astepti sa se inzdraveneasca si sigur o sa mai fie zapada

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!
Sa stiti ca eu sunt tare suparata. Aseara am pus si eu niste filmulete cu puiul meu si absolut nici una din voi nu a facut vreo apreciere sau ceva de genul asta.
Vorba cuiva de aici(cred ca Pisik06) scriu cu cerneala invizibila.
Imi pare rau dar nu cred ca o sa mai postez p ca nu e prima data cand patesc asa.

Simona, mersi mult de tot pt cantecele. o sa tinem legatura.
lui Dragos si Mariei. Da-mi te rog un pm cu nr tau de tel si al Mihaelei pt ca eu am nr in cartela din Rom.

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput