Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi sa creasca mari si sa pape bine.
Cristina abia astept sa ne spui cum ti-a iesit vopseaua..poate vine cineva la tine si trebuie sa iesi la usa asa 

Monica eu cred ca glumesti, nu ???? Stii ca gerul omoara o parte din microbi si ca organsmul bebelacilor a fost astfel conceput ca sa faca fata lumii.vietii extrauterine exact ca noi.
Eu ard de nerabdare sa ninga si aici putin.....cum sa nu scoti copilul afara ? 
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Neata Aida. ![]() La noi ninge deja sunt curioasa cum se va mai circula azi ca ieri a fost jale. Ca in fiecare an prima ninsoare cat de mica este ea prinde autoritatile nepregatite. http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48 |
deci acum depinde si de masina , ca am descoperit ca a mea daca e pojghita nu ma lasa sa o accelerez decat putin

ioi ce ma enerveaza masina asta cu senzorii ei cu tot si tocmai mi-a facut husbandu drumu sa pot iesi si io 
, asa ca saptamana asta ma dau cu masina lui 
monicutz noi l-am scos pe Erik ieri afara si inca ningea si a stat cu el 30 de minute si in general in scoatem ... doar daca e vant iesim si mergem la vecinu in garaj la adapost (casa e nevanduta si la rosu
Dana15 spune:
ne-am intors..a fost scurtuta plimbarica, dar este bine si asa;
de ziua ei Ana scumpa a primit cadou primii fulgusori de zapada ce i s-au topit pe fatzuca!!!
(am dus-o in brate..)
multumim frumos pentru urari! (Santorini noi facem 2 lunite dragute astazi
..abia asteptam sa mai crestem, sa alergam prin zapada, sa sugem sloiurile de gheata, sa ne stergem mucisorii cu limba..na, eu asa faceam!![]()
)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:

sarbatoritilor de azi 
elle zau ca nu ma pot pronunta din experienta , dar eu am ascultat sfatul ralucai_u care avusese la Adinuta pana la 9 kg si nu l-a mai putut folosi destul de devreme pt ca si Adinuta a fost copil mare ...
ioi foca asta ma dispera ca s-a invatat in fund si vrea doar asa , daca nu e prapad ... si acum e prapad ca eu vreau sa il mai tin pe spate ca nu are inca 4 luni ... e grele domne
Ellenuta spune:
luci multam pentru sfat. m-am decis sa nu-l iau ..
santorini nu e gratis .. trebuie sa-i dau 400 ron pe el ..
aida multumesc. pupa elle foca mica si grasuna.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
4mykids spune:
Salutare fete dragi,
Revin si eu inca am de recuperat doua capitole pana atunci am pus cateva poze la semnatura de la botez, promit ca o sa le inmultesc de indata ce le primesc pe celelate poze , acestea nu au iesit stralucit.
Va pup cu drag si ma bag la recupereri.
Luto,
ai PM si mutumesc tare mult.
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Uca mai exista Tomisul, dar cam bate vantul prin el! Eu azi as vrea neaparat sa ies cu Andrei in parc, ca de doua zile sta in casa si nu prea ii place. Cred ca pe la ora unu o sa ajungem. Te sun cand ne hotaram ![]() |
Venim si noi, ca de maine ninge..Am iesit sa facem vaccinul, sunt 6 grade afara, e ok. Astept sa va hotarati. Ma gandesc numai la

aia buuuna cu lapte..Pup.
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

crocodana spune:
neata fetele..iar aproape de pranz!!
sabina ai doua fete de vis!!!ma ucide poza cu basmaluta...visez sa am fetitza si sa ii pun basmaluta in cap..de ani de zile...mai am de asteptat un picut ca acu e prea mica si nu sta sa o chinuie nebuna de mama...
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Leeloo21 spune:
ls multi ani si de la noi!
va pupam si va citim din umbra!
tudor cu 4 dintisori (2 de sus iesiti astazi) si mami cristina!
o zi frumoasa sa aveti
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici
angelli spune:
Tot nu zice Luto ce mai stie ea despre alaptat, sa fie ea mai inteleapta !Poate a descoperit ca si tatii pot alapta ca atunci pot fugi de acasa!
Cristina_ana eu ma faceam cu henna dar dormeam cu ea in par dupa ce ma infasuram bine in pungi(pe atunci locuiam solo)
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)