Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *28*
Raspunsuri - Pagina 15
Dana15 spune:
Neatza dragelor!
de doua lucruri sunt curioasa pe ziua de astazi:
1. ce a vrut Luci sa ne zica despre alaptat;
2. cum o sa-i iasa culoarea Cristinei![]()
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
cristina_ana spune:
La multi ani si de la mine pentru toti bebelusii nascuti astazi!!!!
Dana, cum sarbatoriti? Ce zici, te bagi la tortul Ellenutei? Eu numai la el ma gandesc!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
Dana15 spune:
este o zapada minunata in cluj si ma grabesc sa-i scot nasucul Anei afara..putin, macar cat sa merg la farmacie;
-mie imi place bretonelul Melaniei..dar din proprie experienta stiu ca este greu de intretinut;
- Sabina..
este o placere sa privesc poze cu minunile tale!
nu mai stiu ce vroiam sa spun...revin mai tarziu
mary_07 spune:
'neatza
La multe multe lunite sarbatoritilor de azi

Si eu as vrea sa-l scot pe Razvanel,dar cum fricosu' asta mare nu vrea sa calce pe zapada
,nu pot cu amandoi
daca mai aveam o mana era ceva
. Asa ca Monica,go for it,pana poti![]()

Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
Dana15 spune:
Vai, Cristina..tu vorbesti de lucruri sfinte! tort ca al Ellenutei?!! moi?!!! 
nu-i de mine..din pacate! am 2 maini stangi si zero imaginatie in bucatarie;
eu vreau sa sarbatorim, iesind in oras cu asta mica..mai pe seara, cand se aprind beculetele..sa facem poze! sper sa conving si barbatul
ma gandesc la tine ca trebuie sa stia pana la 1 cu aia in cap..cum este? miroase rau? sa nu racesti..zic si eu, cu capul umed..
hai ca ma imbrac..sa vad daca reusesc o plimbarica scurtuta
mary_07 spune:
Dana,thx
Acum stiu ca bag mana,dar am nevoie (iar
) de o parere....mi-ar sta bine cu parul scurt? Nu scurt de tot,baieteste...dar asa ,deasupra umerilor cumva...n-am inca o freza anume in cap,dar daca tot e bine sa-l tai,macar sa revolutionez ceva la mine
...ma gandesc la ceva hai-hui,sa nu trebuiasca zilnic sa-l aranjez...
Am vazut si eu mogalnetele Sabinei,sunt atat de frumoaseee

tenul si ochii ma dau pe spate 
Elle,nu stiu ce sa-ti spun
si eu am unul primit si nici macar nu stiu pana la cate kile e
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta neata, fetelor, sfatuiti-ma si pe mine, va rog. m-a sunat prietena aceea si mi-a spus ca-mi da leganusul ocean wonders. dar .. am vazut acum pe net ca e pana la 9 kg .. anna deja are 7,5 kg .. merge leganusul si peste 9 kg? nu as vrea sa-l iau si sa-l folosesc doar 2-3 luni .. va multumesc. citesc din urma si revin ca vad ca iara ati petrecut azi-noapte. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
draga mea...si eu am aceasta problema si acelasi leganus. Deja l-am promis ca-l dau mai departe
Davidelu umple tot scuanelul si ce ma deranjeaza cel mai tare e ca are momente cand se si imburica de zici ca sare din el. ASre centuri sa-l leg dar totusi se vede cumva ca i-a ramas mic

Nu cred ca exista sansa sa se rupa sau mai stiu eu ce ...daca pui de exemplu 10 kg DAR...parca eu personal as urma instructiunile

Azi il duc si eu pe davidelu la cantarit sa vedem cate zile de leganus mai are
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Ellenuta spune:
nu stiu fetele ce sa fac cu leganusul .. scrie ca e pana la 9 kg .. mi=e ca il iau si il folosesc 2-3 luni .. parca zicea monica, ca merge si la mai multe kg insa nu mai se leagna singur .. ci il legeni manual .. eu vroiam un graco ca merge pana la 13 kg (se poate urca si eva in el
) .. dar la toysrus nu e disponibil cel care imi place .. aici la noi costa 650 ron loving hug .. sa vedem ce si cum fac caci neaparat vreau un leganus ptr anna ..
monica eu ma uit la CSI ca incepe pe la 12:05. imi place tare serialul. cat despre scosul afara .. eu zic ca e ok atata vreme cat nu e viscol ..
raluca nu inseamna ca ai ramasa fara laptic daca nu simti sanii plini, poate s-a reglat productia. dr de la spital mi-a spus ca dureaza cam 6-8 saptamani sa intre productia in ritm normal ..
sabina ai doua fetite superbe!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
Ana Elisa 
Sonia
Ioana
Iulia
Alexandru
Rares Andrei
La multe lunite si anisori! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
santorini spune:
Neata si de la noi! Ia sa vad ce mai tin minte !
Crocodana super felicitarea cu Ama. Anul trecut am trimis si eu cunoscutilor una cu mine si cu Adi dar cu elfi!
Uca mai exista Tomisul, dar cam bate vantul prin el! Eu azi as vrea neaparat sa ies cu Andrei in parc, ca de doua zile sta in casa si nu prea ii place. Cred ca pe la ora unu o sa ajungem. Te sun cand ne hotaram
Aida pai sa faca bine dl. sot si sa te aduca mai repede in Cta, ca noi te asteptam!
Cristina si eu simt la fel, niste furnicaturi, dupa ce incepe Andrei sa suga, si imediat il aud cum icepe sa inghita![]()
Devilla ce bine ca te mai vedem! Doamne ce frumoase sunt mogaldetele! Si Lisa e grasunica, ce bine a luat in greutate!
Hi, hi acum am vazut felicitarea cu elfi de care ziceam la Uca. super draguta! Si eu vreau sa mergem la Paris dupa ce mai creste Andrei un pic! Si eu la fel fac rad toate dulciurile posibile (inclusiv torturile de la aniversarile lui Andrei)
. Pai altfel cum sa guste si el?
Ioana e super haios sotul tau cand povesteste pe blog!
Mary sa stii ca si eu am avut breton, dar imi era tare greu sa-l intretin. Mie imi place mai mult fara breton
!
Ellenuta daca e free eu zic sa-l iei totusi, pentru eu am inteles ca rezista si la greutati mai mari!
Dana sa va bucurati de plimbare! Pupam mica printesa care astazi face trei lunite! Sa-i cumperi mami tort (ca si noi la fel facem, in bucatarie nu prea mai avem timp sa intram![]()
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN