Bobocei de sep-oct 2008 (231)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

laureta si noi ne ducem tot vineri la mosu' si tot la tati la servici...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

anca si la mine a ramas urata cicatricea, cred ca se cheama cheloid, este o reactie e pielii. daca te si doare poate ar trebui sa te vada un doctor.

eu am avut de facut azi un drum pana in unirii, dar dupa 10 minute m facut cale intoarsa, era imposibil de mers.
incredibil cum i-a luat iar prin surprindere iarna...si aseara cica aratau ca-s pregatiti, erau cu toate masinile aliniate

noi am incercat sa iesim azi, dar am stat doar vreo 15 minute pentru batea foarte tare vantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Noi n-avem zapada...adica a "stropit" asa un pic dar nici vorba de om de zapada si bulgari...Vrem si noi

Multumesc fetelor pentru raspunsuri referitor la cezariana, hmmm, ma duc la doctor dupa sarbatori, clar.

Ne-am inscris intr-un concurs, daca aveti chef puteti sa ne votati aici: shhhh...nani, nani pui mic

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Angelyna, aparatori de pat gasesti la Ikea.

Kllemi, deci din cauza ta a nins!
Stai linistita ca nu esti singura: azi, la prima ninsoare, am constatat si eu ca n-avem ghete/cizme, nimic de iarna, doar pantofi.Acum avem ca am fost la shopping.

Nocom, vad ca va place zapada.

La noi nici nu prea a nins. Mai mult a plouat.Mie nu-mi place cand ninge ca se ia curentul si se blocheaza drumul (noi stam in camp..., nu cred ca vreti sa stiti).Azi am fost putin in oras si deja erau vreo 5 masini prin santuri pe drum; n-am vazut nici macar un utilaj de deszapezire, nu mai spun de nisip si sare cadeja bat campii.
Alice a spus de cei din sant ca "si-au scapat telefoanele si s-au aplecat dupa ele si uite asa au facut accident cu copacul"

Alice cica: "ce spune meteo?" "spune ca ninge la noapte" "daca ninge ,maine nu merg la gradi chiar daca nu mai am terempetura; stau acasa sa ma dau cu sania"
Chiulangioaica!!!!
Am uitat sa va spun ca Alice s-a trezit dimineata cu febra, habar n-am de ce. Vad ca nu mai are acum.

Anna tocmai a mancat niste kk. L-a executat pe covor, l-a luat pe maini, l-a pus pe nadragii mei, pe niste dulapuri in bucatarie, a mai calcat si sora-sa in el si cand o spalam (nici nu stiam ce sa sterg mai intai) am vazut ca avea si pe sub suzeta, deci a si halit Bleahhh!Pana la urma am bagat-o in baie ca nu stiam pe unde s-o mai spal. Merg sa ajut bona sa le scoata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

lala, vezi partea plina a paharului, mami! o sa ai o fetita tare norocoasa. poate ar trebui s-o puneti sa joace la loto, nu se stie...
ange

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

hello! si la noi a nins si e tare frumos afara iar lui Andrei i-a placut tare mult sa mearga prin zapada

lala va fi tare norocoasa Anna ta
nocom e super saniutza!!!! de unde ai luat-o? se gaseste si la noi? iar de copii ce sa zic: sunt superbi
babytza ce mai stii de pastilutele de dinti? ca ne trezim noaptea cu niste urleteeee de nu mai stiu cum sa-l linistesc
ange, lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Nikolici, te stiu fata isteata, ia zi-mi tu mie sincer, asa, cu mina pe inima: cam ce crezi tu, au latit Centura, au ba?

Nausica si Ania
poze

Right now I'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before.

O parte este latita, era o alternativa pt drumul meu de intoarcere de la munca.
Si ultima data cand am fost eu pe ea, se lucra la greu si am facut 3 ore de la aeroport pana acasa cu K urland, se circula la un moment dat pe o singura banda, ambele sensuri.Nu mai stiu in ce situatie este centura de apx 6 luni.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

paula apropo ai ajuns acasa sau esti macar pe aproape???

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Angelynna, eu am comandat-o pe ebay. Cei de la Reer au multe modele si au preturi acceptabile deci poti sa dai un search dupa numele Reer si vezi ce gasesti. Ce am eu e cel mai nou model al lor. La ikea la noi nu am gasit decat o aparatoare jalnica de cca 100cm si inalta de doar vreo 20. Pe cand asta acopera toata partea laterala (135cm) si are o inaltime de 44cm. Parca ma auzit ca ebayul vinde acum si in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

andy g ultima instiintare este de pe data de 7 decembrie cand au ajuns in Irlanda. De acolo nu imi da nimik pe site-ul de cautare UPC....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput