Pufuleti 2010 (78) Bravo Lillyka & Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 18
cris.dogarel spune:
cris_mario, multumesc. deh, maica, "vine" vorbele din varsta, experientze...
ce mai vroiam sa spun si nu am scris, ca o concluzie, e ca nu are rost sa ne stresam daca unii parinti nu se ofera sa ajute, nu fac aia, nu fac aialalta, ca nu poti condamna un om pentru...ca e cum e. (exceptie: cei care mai zic si cuvinte grele, jignitoare, gen" i-ai facut, creste-i". daca tac si nu fac nimik, e mai bine decat daca scot astfel de perle..)
sunt sigura ca noi vom fi din categoria 'parinti perfecti' (sau macar dornici de perfectionare)
Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel mylady, multumim de urari, si voua va dorim un craciun frumos, in trei, si sa vina mosul la Becca cu multe cadouri baai, cica a nascut o femeie acasa, ca nu a ajuns la spital din cauza zapezilor nu mai plec la nasi la brasov dupa Craciun! Cris, 34+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 5 sapt.!! |
aoleu..ma ia frica deja.....si am vazut la stiri k o ambulanta cu o gravi in ea s-a rasturnat..apoi a intrat in gard...aceeasi..dar e bn k st teferi..Doamne kte nenorociri.eu zic sa stai aks
Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
lorex, IURIA NATALIA.io nici nu stiam ca exista un feminin de la Iurie, dar e f fain. copii o vor "stliga" si "Iulia", o perioada, pana il pot spune pe R. va place si Iulia?
poze
AMR 5 sapt.!!
cristies spune:
Elefantica, tinem pumnii sa iei decizia corecta si pentru tine si pentur fetita.
Cris.dogarel, si eu am auzit de oameni d-astia ticniti care dau copiilor sub un an diverse chestii "ca i-o fi copilului pofta".
Sper sa n-am de-a face cu asa specimene ca le pun farfuria de sarmale urgent in crestet. Si pe parintii mei i-am educat tot ca pe-ai tai, sa le cer ajutorul nu sa vina sa-mi taie verdeata pentru supa. Nici n-ar putea ca sunt totusi destul de departe, dar stiu ca am la cine sa apelez.
Onitza, nu poti sa amani pe vineri laboratorul? Ca cel putin au anuntat ca nu mai ninge si se mai incalzeste. Tinem pumnii sa treaca contractiile si sa nu se rupa membraele.
Alicredo, tinem pumnii sa primesti un buchet mare de flori azi (si evident scuzele de rigoare).
35+
AMR 5 saptamani!
cris.dogarel spune:
mariucasara, faceti omul de zapada azi, sau e viscol? ca sigur a ajuns si la voi ninsoarea..
cate saptamani are mcrissa?
poze
AMR 5 sapt.!!
cris_mario spune:
lorex si eu tot ptr Iuria Natalia as opta
elefanticagandeste-te bine bine...k sa iei o decizie buna ptr tine si copil,nu doar ptr copil
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mariucasara, faceti omul de zapada azi, sau e viscol? ca sigur a ajuns si la voi ninsoarea.. cate saptamani are mcrissa? Cris, 34+cu Ema si Ana(2003) poze AMR 5 sapt.!! |
35 si o zi/doua
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui cristies Elefantica, tinem pumnii sa iei decizia corecta si pentru tine si pentur fetita. Cris.dogarel, si eu am auzit de oameni d-astia ticniti care dau copiilor sub un an diverse chestii "ca i-o fi copilului pofta". Sper sa n-am de-a face cu asa specimene ca le pun farfuria de sarmale urgent in crestet. Si pe parintii mei i-am educat tot ca pe-ai tai, sa le cer ajutorul nu sa vina sa-mi taie verdeata pentru supa. Nici n-ar putea ca sunt totusi destul de departe, dar stiu ca am la cine sa apelez. Onitza, nu poti sa amani pe vineri laboratorul? Ca cel putin au anuntat ca nu mai ninge si se mai incalzeste. Tinem pumnii sa treaca contractiile si sa nu se rupa membraele. Alicredo, tinem pumnii sa primesti un buchet mare de flori azi (si evident scuzele de rigoare). 35+ AMR 5 saptamani! |
da, cristies, e o solutie buna sa le pui in cap, daca esti acolo. dar daca lasi copilul o ora cu ei sa faci dus? ca inainte de asta nici nu-ti dau de banuit, par oameni normali la cap, ba chiar "cu studii", unii la astia tre sa ai un "instinct" fantastic ca sa decizi daca sunt "aptzi" sa lasi copilul cu ei.
mi-am adus aminte de astea ca am citit ieri la fulgushori pe camypus, care zicea ca i-a dat soacra suc (nu stiu de care) copilului de nici 2 luni, sa vada daca-i place camy zicea ca s-a umplut de bubitze pe corp si l-a dus la spital, dar e ok (dr. a linistit-o). nici nu banuia ca ar face asa ceva soacra-sa
poze
AMR 5 sapt.!!
cristies spune:
Cris.dogarel vroiai sa pleci la Brasov dupa Craciun? Si eu vreau, macar putin la munte. Dar... vrabia Mihai Viteazu...
Sotul a transat sa nu ies deloc din casa azi (si vroiam sa ma duc sa cumpar La Medeleni).
Cris.mario, cum au dormit copii dupa ziua agitata de ieri?
Geo, sper ca nu te-ai suparat pe mine . Suntem multe la prima sarcina si foarte multe am auzit povesti foarte urate despre nastere/spitale/doctori/refacere etc. De-aia ne ajuta (cel putin psihic) sa avem multe informatii despre lucrurile asupra carora putem interveni (gen sughit) decat asupra celor pe care nu le putem controla (trezirea din anestezie).
35+
AMR 5 saptamani!
cris_mario spune:
cristies...au cazut franti,ms ca ai intrebat....si bineinteles k s-au trezit akm 5 min