Pufuleti 2010 (78) Bravo Lillyka & Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata fetele. Poftiti la sau laptic. Avem si ceiut fierbinte pentru cele care ies din barlog.

Micky-mica, stai cuminte si nu te agita ca dopul nu e legat neaparat de inceperea nasterii. Tinem pumnii sa mai stea bebe la caldurica.
Nu face baie in cada!

Decenuela, durerile astea sunt de la latirea bazinului. Si eu de-abia ma misc noaptea (deoarece amortesc tot stand pe stanga...).

Dar mai avem putin, nu?

Bea, nu stiu daca ti-au raspuns fetele cu coboratul burtii. Cica in luna a noua iti incap doua degete intre osul sternului si burtica. Dupa ce cade burtica incap patru degete.
Nu stiu daca ai inteles ca e cam dimineata pentru mine.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata,fetele...multumim pt decenuela...

micki scoatem ?

mcrissa ne sa fie bine si pt tine si pt micki ...

ce se intampla cu pufuletii nostri? pe pagina asta am citit doar despre contractii......chiar vor sa-l vada pe viu pe mos craciun?

onitza imi pare rau ca nu esti mai bine...... pe parintii tai nu-i inteleg deloc... ai mei sunt opusul lor... nu mai stiu ce sa faca si cum sa ne ajute,chiar daca sunt la 100km...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
AMR 3 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

raportez pierdut dop acum juma de ora (4 30)
mici, mici, mici cheaguri de sange pe tampon si unul mai mare gen bob de piper, pe hartia igienica.

pregatim restul bagajului, ne facem frumosi si mergem la spital
contractii sunt...da' asa-i daca n-ai mai nascut: nu stii daca sa te grabesti sau nu. eu inca nu.

si vedem mai departe

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

Doamne ajuta!!!! sa ne dai de veste..este un lucru bun k nu intrasi in panica

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Buna dimineata:) Azi am dormit pana la ora 8:00 , bine de la 11 jumate - cu o pauza pe la 3 jumate - de jumatate de ora, dar oricum, e foarte bine.

Surpriza, a nins si la Baia Mare:) Abia astept sa ajung la club, daca e zapada suficienta facem om de zapada, in fata intrarii :) Ma rog, eu doar ma uit la fete cum il fac Cris_dogarel, deci nu doar Ana ta, are fix-ul cu mosul de zapada ( sau o fi un fix al Anelor:).

Ce frumos e bebe Nicholas:) Mare si grasunel.

Onita, ai grija de tine!

Alicredo, cu siguranta si sotul tau e stresat - si poate, ca nu e obisnuit sa te stie "dependenta". Al meu cred ca ar avea un soc sa devin total dependenta de el. A trebuit sa stau pe la inceputul sarcinii o saptamana jumate la pat - si a fost chin - in primul rand pentru mine, da' nici lui nu i-a fost usor, cu siguranta. Acum imi tot spune, ca ar trebui sa o las mai moale, ca eu dau pe afara de energie - da asa mi-i felul - "ADHD mic" cum imi zice el.

Ma duc sa fac un fresh si zburd spre club, abia astept sa vad omul de zapada:)

A Bea, super taurasul tau:). Vezi ca dl doctor Roman face cursuri pregatitoare pentru nastere - si pentru viitoare mamici la Euromedica. Eu vreau sa ma inscriu, trebuie sa vedem daca mai sunt doritoare.

tzontzo manager 34
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatz fetelor din Romania inzapezita si din celelalte tari!
Haideti la un lapte cu nesquic!

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

pe la 7-8 ..abia imi taraiam picioarele prin casa, ma durea osul pubian si incheieturile dintre bazin si picioare. m-am pus in pat...mi se intarea burta si aveam o durere surda de coloana. am zis ca sunt contractii desi nu erau dureroase dar destul de dese. am luat nospa si toata noaptea mi s-a parut un efort imens sa ma intorc de pe o parte pe cealalta.

nu stiu ce sa fac, abia maine fac 35 sapt. cineva spunea...ca a aj la spital fara contractii dureroase. cea mai comoda poz e ca cea de la ginecolog pe spate cu genunchii stransi. oare sa-mi fac griji?

mi se pare prea devreme ..sa dea bb semn de iesire...

34+ LUCA

ce sa mai zic...si eu am patit exact la fel ...toata noapte nu am dormit......si eu am abia 30 saptamani..am aceleasi dureri

Mergi la inceput

cris.dogarel JOS PALARIA in fata ta..scoti niste cuvinte mama...atat de adevarate...sincer felicitari..foarte adevarat ai zis tu cu parintii(la mn ai mei fac parte din prima categorie..iar socrii la fel momentan)

iar lui alicredo la fel...ce sa mai pot spune eu knd ai zs totul...doar sa nu se supere k il supara si pe bebe

ratusca ma bucur ca ti-a placut bradul..ai mare grija azi..sper ca stai bn cu nervii k la cati tampiti avem....

lorex..la mn se vede orasul??nu stiu dc nu imi apare,o sa verific azi...dar dk stau la 10 km de Buc cum trec

Bea...curaj,nu lua morcoveii de pe akm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mylady, multumim de urari, si voua va dorim un craciun frumos, in trei, si sa vina mosul la Becca cu multe cadouri

baai, cica a nascut o femeie acasa, ca nu a ajuns la spital din cauza zapezilor nu mai plec la nasi la brasov dupa Craciun!

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

ce faceti mamicute si gravidute frumoase?
sper ca sunteti bine..eu nu prea mai am timp de net..si m-am gandit sa intru oleak sa va salut...va doresc sarbatori fericite..si nasteri cat mai usoare....

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

multumim de vizita...multi pupici ptr mami si Becca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna dimineata!

Au vazut bebeii ca a nins si vor la sanius? ce e graba asta, ei nu stiu ca afara e frig si ca tot acolo inauntru e cel mai bine?.

Lorex mie imi place mai mult Iuria-Natalia, parca suna mai bine decat Maria

33+

Mergi la inceput