Pufuleti 2010 (78) Bravo Lillyka & Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 13
cris.dogarel spune:
onitza,
imi pare rau ca treci prin asta. esti sigura ca ai tai au inteles din amanuntele alea ca ai nevoie de ajutor? ca daca le semeni lor, oamenii or fi crezut ca doar ii informezi, te stiu activa si plina de "resurse" si ...io stiu, uneori trebuie spus lucrurilor pe nume chiar si celor de la care asteptam sa inteleaga, sa se ofere singuri
nu te stresa inca si mai mult. tie cu cine ti-ar fi mai bine sa-l stii pe Paul? daca-s ai tai, pur si simplu suna si spune ca ai nevoie sa-l ia.daca-s socrii, pune sotzul, ca el sigur e transhant. btw, el ce zice? chiar nu se poate sa stea cu paul macar cand mergi la dr? nu ai vreo prietena care sa te ajute macar cateva ore pe zi? paul poate merge sapt viitoare la o gradi particulara care are program lung...?
bravo, nealcosh!!
sa-ti traiasca taurashul
simonette, m-ai dat gata: ai timp/chef sa scrii mesaje "personalizate" a doua zi dupa ce ai nascut... o sa fii cea mai tare soacra cu trei nurori, exceptia care confirma regula

anestezia: eu am facut si rahie si generala. rahia am cerut-o eu, ca sa nu-mi amortzeasca creierul si sa "aud" ce zic
aia. au zis doar bancuri porcoase
. la ana am avut generala, nu a depins de mine. nu mi-a convenit: am vazut-o pe ana abia dupa 24h.
acum mi-a zis ca facem rahi-peridurala, o combinatie noua, f faina: da mai putine dureri de cap dupa, iti mai poate baga pe acolo calmante, e cea mai putin nociva pt bebe.
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
mamidepuiuti spune:
fetele,spor la treaba pt schimbul 3!ne citim la cafea...

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
AMR 3 sapt si un pic 
danyelana spune:
Cris.dogarel, am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat pozele. Totul e frumos si bradutzul, si fetele si camera Emei. 

Bordura cu fluturasi e mortala si schimba total aspectul camerei.
Si merge cu dupalul de minune. 

Va fi o mica printzesa Ema in camera ei. 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lorex spune:
Simonette, sa-ti traiasca sanatosi flacaii!!
Esti extraordinara!..sa ne scrii tu dupa o zi!!!
Mariucasara, frumoase activitati didactice ai tu cu fetita ta!Imi plac cosuletele!
Roco, mult si greu a fost, putin, f putin mai este!Iti tin pumnii.O sa fie bine si o sa sa-ti revii la normal! 
Vivi, ma bucur ca ne dai vesti si ca esti bine! 
aaam...am mai uitat din ce vroiam sa mai spun...
..sunt cateva fete pe aici care nu lasa sa fie vizualizat la profil orasul din care provin, ..ma intreb de ce...e oarecum frustrant,...ca uneori chiar vrei sa stii despre ce oras e vb, despre ce spital, despre ce zona...ma rog...paote imi explica ele de ce il ascund.
Bea, cum il cheama pe pufuletele vitzelush?![]()
Ilyka, cum te mai simti?
Larisel??...cred ca esti tare ocupata, sa cresti poua printese e un full-time job! Abia asteptam pozici cu printese mici! ![]()

(cate una pt fiecare
)
Onitza, ma pregateam sa te intreb si eu ce deja a intrebat Cris.D, nu ai vreo prietena buna, sotul...cheam soacra, pe cineva sa te ajute.Daca Doamne-fereste te-ar interna in spital cine ar sta cu Paul??
29+ ....10 kile
IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
ratusca_mica spune:
Buna seara si de la noi!
Abia acum am reusit sa ajung la zi cu cititul, clar nu mai fac fata si cu serviciul si cu forumul ![]()
Onitza, of Doamne, cum e posibil asa ceva, ca imi vine sa zic sa il aduci la mine sa stau eu cu Paul decat asa! Nu inteleg si pace!!! 
Cris_mario, ce bradut frumos, zici ca e din reclame, asa de profi arata!
Si mai e si "dotat" cu niste puiuti dulci langa el!
Cris.dogarel, am ras de n-am mai putut cu pufuletul "MUUUU", corect!!! Il punem si pe prima pagina? ![]()
Bea, felicitari pentru vitelusul din iesle! Si curaj, ca fiecare zi ne aduce mai aproape de bebei, nu?
Cu anestezia, si eu am inteles ca fac acea combinatie de rahi cu epidurala, pentru ca ulterior imi mai dau cocktail de calmante la nevoie, sper sa fie OK. Este prima oara in viata mea cand ma operez. Chiar ma uit la pielea de pe burtica mea si ma gandesc ca sunt ultimile saptamani in care o mai vad intreaga... cam trist 
Noi astazi am sofat pe nebunia asta din Bucu, noroc ca am nimerit o ruta mai goala, ca altfel nu stiu zau ce faceam. Partea proasta este ca, mai nou, parca si reflexele nu mai sunt la fel de ascutite, reactionez mai greu la trafic. Of, abia astept sa treaca saptamana asta!!!
Maine dimineata trebuie sa ma duc la constatare cu masina, ca mi-am gasit-o cu un far spart (exact ce lipsea
) si apoi la service sa faca si aia constatare si apoi nu mai stiu, ca ma dispera drumurile astea cu masina, ma disperau si inainte de a fi insarcinata, acum ce sa mai zic... 
Hai ca m-am intins ca o zi de post!
Ratusca
32+ 
ratusca_mica spune:
Si azi am intrat si noi in 33 de saptamani! Mai e atat de putin! 
Noapte buna, ma duc in patut, spor Schimbului 3! 
Ratusca
33+ 
Eleysa spune:
Felicitari Simonette 

!!! Sa-ti traiasca puiutii!!! Superbe pozele 

Esti incredibila...a doua zi dupa nastere tu ai puterea sa ne scrii noua ...

...chiar ca o sa fii o extraordinara soacra cu trei nurori
...
Elena,
33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Eleysa spune:
Bea ...felicitari pentru vitelushul-pufulete !!!
Cris_dogarel superb bradutul 

si superba camera emei 

Elena,
33+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
Geo76 spune:
Pentru tomaca - eu am facut anestezie generala, in Craiova, unde locuiesc. Experienta mea nu a fost tocmai una de povestit, adica sa te incurajez. M-am trezit rapid dupa anestezie, dar la cateva ore au inceput durerile. Am avut niste dureri de imi bagam unghiile in carne sa nu urlu...de rusinea colegei de suferinta (si ea nascuse la o ora dupa mine, tot generala). Am nascut marti la 9 dimineata, m-am dus la alaptat cu chiu-cu vai miercuri seara. Prima data cand am coborat din pat, mi s-a facut rau sa lesin de durere. Plangeam mereu. Joi m-au dus la salon cu carutul ca nu puteam merge, tot din cauza durerilor. Poate daca luam tratament mai mult dupa, nu m-ar fi durut asa de rau dar nu voiam nici tratamanet ca sa nu intre in lapte. In fine, n-as recomanda cezariana. Erau fete care nascusera natural si dupa cateva ore erau pe holuri, se miscau normal, iar eu cu perfuzii, sonda, taietura burtii, clisma sa ies afara etc. Totusi, sunt si fete care nasc prin cezariana si nu se plang asa ca mine. Un lucru ramane cert: taietura e taietura orice ar fi... pentru ca dureri sunt si la nasterea naturala, si la cezariana. Iar acum, la al doilea copil, am sangerat saptamanal dupa luna a patra si dr. mi-a zis ca singura explicatie pt sangerarile mele este vechea cicatrice de la care mi-au iesit si ate cand am ramas gravida, nu se resorbisera si, odata cu dilatarea uterului ele au iesit. Poate nu s-au resorbit din cauza calitatii lor (acum 4 ani a fost un scandl cu atele din China, s-ar putea sa fi cumparat asta, caci eu am cumparat tot pt cezariana: oxitocina, fase, anestezie, ser, ate, vata etc), poate corpul meu nu le-a suportat. Nu stiu, dar stau cu teama ce ma va astepta acum...fiindca mie organismul mi-a dat semne cu mult timp in urma ca nu e ceva in regula (aveam dureri abdominale f urate si mergeam des la toaleta). In ciuda ecografiilor si analizelor (urina, uree, urocultura etc) care ieseau ff bine la toate laboratoarele, eu nu ma puteam odihni noaptea deloc (din 5 in 5 minute eram la toaleta si aveam dureri). Cum am ramas insarcinata si au iesti atele, viata mea s-a schimbat. Ce va fi dupa aceasta a doua operatie...Dumnezeu cu mila! As vrea sa nasc natural, insa doctorii se tem si nu se baga (le este frica sa nu se rupa uterul in timpul travaliului).
mariucasara spune:
Eu nici nu vreau sa ma gandesc la anestezie, taietura, ATI. NU VREAU!
Desi probabil la cezariana ajung

. Si asa cand va citesc pe voi mi se pune nodul in gat. Daca ajung la cezariana cred ca voi avea anestezie generala ca am niste probleme la coloana si nu cred ca se va baga cineva sa imi faca rahi dar cine stie...Mai stiti pe cineva cu probleme la coloana in zona lombara si i s-a facut rahi sau epidurala?
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
33+
Sebastian Petru