Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (358)
Raspunsuri - Pagina 6
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Iata cum mai arata Tudorel http://good-times.webshots.com/photo/2151520090103026645hnjAQY http://good-times.webshots.com/photo/2543822440103026645kTVlOj Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
ce mult a crescut...si ce torturiiiiiiiiiii

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
valentina_22 spune:
Am intrat doar sa va salut si sa va multumesc pentru sprijinul vostru moral. Nu am citit nimic din urma, nu am starea de spirit dar sunt sigura ca multe dintre voi v-ati gandit la mine. Multumesc inca o data Sabinei pentru ajutorul oferit. Ma plec in fata ta si iti doresc sa ramai asa cum esti acum, sa nu te schimbi niciodata. Esti o prietena de nadejde,iar cel care iti cere ajutorul in orice problema poate fi sigur ca va fi ajutat.
Eu nu pot spune ca sunt ok. Pe langa starea mea de sanatate care s-a inrautatit in ultimul timp,nici cu psihicul nu stau prea bine. Astazi imi venea sa plang de ciuda si neputinta pe culoarele spitalului. M-au plimbat din usa in usa ca pe o minge, iar picatura care a umplut paharul si asa golit si umplut la loc a venit de la cine nu ma asteptam. O rugasem pe mama sa tina copii cateva zile ca sa-mi pot rezolva problemele. Ema, am reusit pana la urma sa-mi depun dosarul de somaj. Multumesc inzecit si tie. Abia am ajuns acasa dupa un drum de cateva ore pe jos(mai exact de la Fundeni pana la Obor,deoarece nu circula nimic pe Colentina din cauza viscolului)si ma suna mama sa-mi spuna ca maine dimineata neaparat trebuie sa vin sa iau micutii. Se pare ca problemele ei sunt mai importante, iar eu mai inainte de toate trebuie sa fiu mama. Sotul si-a luat un liber pentru joi ca sa poata sta cu copii,maine dimineata este exclus sa ajung la doctor , iar dupa 12 nu se mai uita nimeni la tine. Ei asta este, sunt ai mei si trebuie sa-i accept asa cum sunt. Dupa cateva reprize de dat apa la soricei de una singura in casa,ma simt mai bine. Sa ma tina Cel de Sus ca si pana acum si mi le voi rezolva eu pe toate, singurica. Nu stiu cand voi mai putea intra pe forum. Simt ca ma paste internarea. Numai cand ma gandesc la punctia facuta data trecuta ma ia cu tremurici. Doare ingrozitor.
Va doresc la toate , dragele mele prietene numai sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi, iar Sfintele sarbatori ce vin ca si anul nou sa va gaseaca alaturi de cei dragi voua, optimisti, cu masa imbelsugata si plini de voie buna.
Cu drag, va saruta, Vale
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
betty78 spune:
| citat din mesajul lui melaniatud Iata cum mai arata Tudorel http://good-times.webshots.com/photo/2151520090103026645hnjAQY http://good-times.webshots.com/photo/2543822440103026645kTVlOj Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
Melania, este un superb. A crescut f mult si arata deja ca un baietel. Eu tare ma minunez cand ma uit la Mario si vad ca deja bebe al meu s-a transformat intr-un mic barbatel
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
melaniatud spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
Melania, este un superb. A crescut f mult si arata deja ca un baietel. Eu tare ma minunez cand ma uit la Mario si vad ca deja bebe al meu s-a transformat intr-un mic barbatel Betty78 de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Te pup Betty...nu am apucat sa te felicit pentru noul membru al familiei!

Sper ca esti ok si cresc baietii frumos!!!
Sa ne povestesti daca cel mic este incapatanat....ca de.... e nascut in octombrie
Iti doresc numai bine si multa putere sa face fata minunilor tale!!
Sabina spune:
Valentina, stai asa.
D-na dr Colita e mereu mai libera pe la ora 14! incearca asa, te rog eu, nu mai amana.Daca nu reusesti maine, atunci macar mergi la dr de familie dupa amiaza sa-ti dea trimitere la dansa, asa inchizi gura tuturor pe acolo. Mai e una tanara si draguta, Cristina Nistor, e eleva doamnei si ii poti explica si ei istoricul eventual, asta asa, sa mai ai un nume.
Nu-mi vine sa cred ca mama ta iti face una ca asta, mai ales ca stie ce inseamna anemia!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
melaniatud spune:
Betty sunteti superbi...acum am vazut poze!
Daca Mario este adjudecat in favoarea lui tati cred ca cu Eric ti-a venit si tie randul.....la asemanare ma refer![]()
betty78 spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Am intrat doar sa va salut si sa va multumesc pentru sprijinul vostru moral. Nu am citit nimic din urma, nu am starea de spirit dar sunt sigura ca multe dintre voi v-ati gandit la mine. Multumesc inca o data Sabinei pentru ajutorul oferit. Ma plec in fata ta si iti doresc sa ramai asa cum esti acum, sa nu te schimbi niciodata. Esti o prietena de nadejde,iar cel care iti cere ajutorul in orice problema poate fi sigur ca va fi ajutat. Eu nu pot spune ca sunt ok. Pe langa starea mea de sanatate care s-a inrautatit in ultimul timp,nici cu psihicul nu stau prea bine. Astazi imi venea sa plang de ciuda si neputinta pe culoarele spitalului. M-au plimbat din usa in usa ca pe o minge, iar picatura care a umplut paharul si asa golit si umplut la loc a venit de la cine nu ma asteptam. O rugasem pe mama sa tina copii cateva zile ca sa-mi pot rezolva problemele. Ema, am reusit pana la urma sa-mi depun dosarul de somaj. Multumesc inzecit si tie. Abia am ajuns acasa dupa un drum de cateva ore pe jos(mai exact de la Fundeni pana la Obor,deoarece nu circula nimic pe Colentina din cauza viscolului)si ma suna mama sa-mi spuna ca maine dimineata neaparat trebuie sa vin sa iau micutii. Se pare ca problemele ei sunt mai importante, iar eu mai inainte de toate trebuie sa fiu mama. Sotul si-a luat un liber pentru joi ca sa poata sta cu copii,maine dimineata este exclus sa ajung la doctor , iar dupa 12 nu se mai uita nimeni la tine. Ei asta este, sunt ai mei si trebuie sa-i accept asa cum sunt. Dupa cateva reprize de dat apa la soricei de una singura in casa,ma simt mai bine. Sa ma tina Cel de Sus ca si pana acum si mi le voi rezolva eu pe toate, singurica. Nu stiu cand voi mai putea intra pe forum. Simt ca ma paste internarea. Numai cand ma gandesc la punctia facuta data trecuta ma ia cu tremurici. Doare ingrozitor. Va doresc la toate , dragele mele prietene numai sanatate, bucurii si fericire alaturi de cei dragi, iar Sfintele sarbatori ce vin ca si anul nou sa va gaseaca alaturi de cei dragi voua, optimisti, cu masa imbelsugata si plini de voie buna. Cu drag, va saruta, Vale Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste. Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL cum creste Alexuta cat de mare este Andu |
Draga mea, nu te mai supara, ca oricum nu ai cum sa schimbi situatia. Eu te inteleg f bine si stiu ce inseamna sa nu te ajute parintii. Important este sa iti rezolvi problema de sanatate, ca restul vin de la sine
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui melaniatud Betty sunteti superbi...acum am vazut poze! Daca Mario este adjudecat in favoarea lui tati cred ca cu Eric ti-a venit si tie randul.....la asemanare ma refer Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
multumim mult...intradevar Eghi seamana cu mine. Apropo de asemanari chiar am avut o surpriza acum 2 saptamani cand ma uitam in pozele din calc mamei mele si mi-a sarit o poza in ochi, poza care nu imi aminteam cand a fost facuta si nici nu recunosteam locul si nici imbracamintea copilului, doar aveam impresia ca este Eghi al meu...dar surpriza era o verisoara a mea, iar poza era facuta acum 12 ani si ceva
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
buna seara,
am reusit sa deschid si eu laptopul acasa dupa fff mult timp...
e conexiunea cam proasta dar sper sa nu se stearga mesajul ![]()
noi suntem bine, sanatosi in pregatiri de sarbatori, am reusit sa luam cadouri pentru copii (Miru si ai nasilor) pt Mosh, cu adultii e mai greu , ne mai gandim pana in weekend, inca ma mai gandesc la meniul de Craciun, lista e doar inceputa cam subtire cu ideile, noroc ca vine ai mei la noi si sper sa aiba mama si idei si chef ca anul asta eu nu prea o sa am timp mai de nimik , lucram pana pe 24 inclusiv
sa vad ce mai reusesc noaptea, a soacra se ocupa de dulciuri ![]()
intre timp incerc sa incarc si niste poze , sa vedem ce iese
bate vantul ingrozitor aici si se mai pierde semnalul (asa e la tzara
)
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Vale multa sanatate in primul rand, ca restul se rezolva de la sine,
-icei si forta multa
Greyerastare urata faza cu hotii si eu ma tem de hoti, aici nu avem f multi vecini, avem 2 caini mari si vrem sa punem alarma candva...
Sabina ma bucur sa aud ca esti bine, sper ca si Gh si-a revenit 
Cecilia felicitari pentru grad si spor la treburi 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)