meniul principal si bannerele flash
am o problema cu bannerele de sub meniu... nu pot fi facute sa intre in spatele continutului? la scrool down meniul intra sub banner si nu mai poate fi accesat.
stiu ca din publicitate se traieste, dar meniul e deosebit de util pentru navigatie rapida, e enervant sa nu poti alege rubrica. daca vreau sa dau click pe bannerele alea, dau fara sa intru in meniu... si daca dau odata, nu mai dau a doua oara. dar de meniu am nevoie.
merci!
ps. pana acum era doar unul, acum sunt doua care incurca.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna
Raspunsuri
misha71 spune:
raspuns: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146123
...insa sub-meniul "subiecte active" nu apare in meniul din stinga decit DUPA ce accesezi subiectele active dinmeniul principal.
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misha71 raspuns: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146123 ...insa sub-meniul "subiecte active" nu apare in meniul din stinga decit DUPA ce accesezi subiectele active dinmeniul principal. **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
...insa sub-meniul "subiecte active" nu apare in meniul din stinga decit DUPA ce accesezi subiectele active dinmeniul principal
Detaliaza te rog, nu prea am inteles ideea
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
cristinamh spune:
scuze, dar subiectul "bara cu reclame" nu a spus mare lucru, am crezut ca e una din barele laterale...
eventual bannerele sa nu mai fie exportate in format "window", sa intre in fata... n-am idee, nu ma pricep asa bine la flash.
si daca tot veni vorba de utilitati pe stanga, poate n-ar fi rau ca la subiecte active sa apara ultimele X subiecte pe care le-am accesat, sau macar comentat... nu vad sensul sa apara toate activele, din tot forumul... te ratacesti.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna