Aspirante cu vechime "medie" (46)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Buna fetelor....
va invidiez ca stati si impachetati cadouri...eu nu am timp de absolut nimic, am ajuns sa-mi chem prietena sa stea cu Flavius sa pot face un dus,....baie pe cap cred ca doar de Craciun si Paste
Doresc sa va urez la toate sa ajungeti exact ca mine: nedormite, nemachiate, nepensate, nemancate....nenimic...dar cu bebei in brate...
Asta sa va aduca mosul...Doamne Ajuta!
Va pup!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabitza1977 buna fetelor!!! Crisule, cred ca aflu dupa Craciun, la urmatoarea eco, daca avem putza sau pasa Ancuta, si eu tot doar pt copil am luat cadou, deocamdata...tu ce i-ai cumparat Mariei? Eu lui Denis, o jucarie pufoasa si un cort micut, de la Ikea...e tare incantat, se ascunde in el cu jucariile, ca deja i l-am dat! Gabitza mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 17+ |
Pai i-am luat pentru papusa :patut,scaun de masa,ham,biberoane si binenteles papusica+un laptop
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Buna fetelor.... va invidiez ca stati si impachetati cadouri...eu nu am timp de absolut nimic, am ajuns sa-mi chem prietena sa stea cu Flavius sa pot face un dus,....baie pe cap cred ca doar de Craciun si Paste Doresc sa va urez la toate sa ajungeti exact ca mine: nedormite, nemachiate, nepensate, nemancate....nenimic...dar cu bebei in brate... Asta sa va aduca mosul...Doamne Ajuta! Va pup! Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Poveste POZE |
Cami recunosc perfect ce spui tu acolo si mai vreau odata!!!!!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Gabitza1977 spune:
hello fetele!
ce mai faceti?
camy, stiu ce spui... dar incet incet bebe o sa-si faca o rutina si vei mai putea sa rasufli un pic. nu ar putea mama ta sau soacra sa te mai ajute? sau stau departe de voi?
Crisa, vreau si eu e-mail-ul ala!
zilele astea ar trebui sa imi dau si eu o fatza "umana" (adica sa ma pensez, aranjez par, etc), ca e ziua cumnatei mele pe 26 si mergem in club! nu am mai mers.... nu mai stiu de cand!!!
sa vedem daca rezist mai mult de o ora!
va pe toate!!!!
Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 17+
Gabitza1977 spune:
neatzaaaaaa!!!!!!!!!!!!! trezireaaaa!!!!!!!
gata cozonacii???
Gabitza
Gabitza1977 spune:
Fetele, vad ca pe aici este liniste si pace si cum nici eu nu am foarte mult timp sa ma tot "dau" pe DC, va urez de pe acum un Craciun fericit, imbelsugat si multa liniste si bucurie in suflete.
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Va pe toate!
Gabitza
vias spune:
am intrat sa va urez de bine...azi se vine cu colindetele, asa-i???? desi la usa mea nu a sunat nimeni pacat..mare pacat ca se pierd asa traditii frumoase pentru copilasii nostrii..
Dar eu va urez...sa va aduca Mosul multa sanatate, fericire, belsug, realizari, liniste, pace si armonie...si copilasi sanatosi!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toate...si pe mine acolo langa voi...
Va pup, sarbatori fericite!
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
vrmoana spune:
SA AVETI SARBATORI CU BINE, CU SANATATE, IUBIRE SI LINISTE SUFLETEASCA!
CRACIUN FERICIT !
FIE CA 2010 SA NE ADUCA CEEA CE NU AM PRIMIT IN 2009 !
LA MULTI ANI !
oana
"Where there's a will, there's a way."
oanaiacovita spune:
De Craciun sa fim mai buni, sa fim mai atenti si mai iubitori, sa fim mai aproape de cei dragi, sa ne bucuram de ei, sa ii iubim si sa fim iubiti.
Craciun fericit!! Un Craciun de vis!!
Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Arianna_M spune:
Craciun fericit va spun si eu dragele mele ....sa fim santoase si voioase si la anul cu bebeii in brate.
va pup pe toate
Viitoare