si titlul de Prim Ministru merge catre...
Raspunsuri - Pagina 27
roxy spune:
gabi nimeni nu intelege, sau poate unii isi spun ca inteleg doar din dorinta de ai urma cu orice pret pe cei alesi, dar nimeni nu face nimic.Toti se intreaba de ce si atat.
Daca facem un mic exercitiu de imaginatie si peste 5 ani avem de ales intre madam udrea si videanu de exemplu, noi vom zice vai da nu alegem videanu ca e asa si alegem udrea.Si asa o putem avea pe udrea presedinte, sau eba sau oricine, pe principiu cel mai mic rau.Da nimeni nu ar zice mai nu alegem pe nici unu din ei, nu vrem pe astia sa ne conduca, sa vina altii mai buni sa candideze, si atunci poate s-ar schimba ceva.Dar atat timp cat vom alege mereu pe celalalt indiferent care ar fi celalalt, cu toate ca poate sau sigur nu ne convine nici ala, dar nu avem de ales, nu se va schimba nimic.Vom avea conducatori care vor dori sa vina, indiferent ca sunt buni sau nu, doar ca sunt acolo contra celui pe care nu-l mai vrem.
Oare asta sa fie singurul tel dupa care ne ghidam...mi-ar place sa cred ca nu.
Asa poate vor avea si altii o sansa sa demonstreze ca pot face ceva bun in tara, nu numar astia de acum sa se roteasca intre ei, si sa rada pe la otv, care vad ca a devenit televiziunea nationala unde merege presedintele sa rada si sa se distreze ca doar el s-a asigurat el si ai lui pentru tot neamul, restul ce mai trebuie...hai sa radem...daca ne vine si noua.
sirimie spune:
roxy si tu ce propui, sa nu mai mearga nimeni la vot?
votul liber e un drept cistigat acum 20 de ani, ca sa zic si eu un slogan.
daca eu nu merg la vot vor merge numai activistii si membrii de partid, se vor vota intre ei. nu cred ca asta e solutia, eu vreau sa ma conduca cel pe care il aleg eu. si daca nu iese, asta e democratia (adica "puterea poporului"), sper ca data viitoare iese si cine vreau eu
spune tu ce altceva se poate face?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
roxy spune:
eu nu propun sa nu mai votam ci sa sustinem ca nu ne convin cei care sunt propusi pentru votare.Nu e totul sa votam.Sa pui o stampila e usor.
Dar nici doar sa alegi cel mai putin rau din 2 rele nu e o solutie la nesfarsit.
Chiar si neprezentarea la urne poate fi democratica daca se face pentru a contesta candidaturile si pentru a atrage atentia ca poporul nu e de acord cu cei propusi.Parerea mea chiar daca e poate puerila si nerealista.Nu mai pot sa vad cum se voteaza alt personaj doar sa nu fie cel care e acum, in orice conditii.
roxy spune:
LA MULTI ANI! si tie Sirimie si la toti indiferent ca sunt pro sau contra basescu.Sa avem un viitor norocos.
sirimie spune:
La multi ani!
Totusi nu vad ce rezolvi daca sustii ca nu iti convin cei care sint propusi pentru votare. Poti sa sustii orice, tot aia e.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Sa nu uitam ca Basescu a sunat la Iliescu ca sa intervina pentru Marian Sarbu la Ministerul Muncii. Lingi unde ai scuipat, magarule? N-a fost capabil sa-i dea mana la 1 decembrie, dar la telefon merge, hai? |
Un adevarat moment kodak :).
Surprinde fix "tumba". Metamorfoza de la candidatul care a pedalat in disperare pe o idee, la proaspatul reales care o calca in picioare cu seninatate.
Sau, ca sa uzez de termeni la moda, e exact "momentul renuntarii la retorica de campanie" :)).
Oare unde se duc, atunci cind se duc, maretele teme de campanie, care au stors lacrimi, au dat fiori si au incolonat votanti?
De fapt, nu prea conteaza, ei iarta/uita/nu baga de seama astfel de derapaje, au demonstrat-o si acu' un an, o demonstreaza si acum.
Mai sint, se vede treaba, articole din Larousse care isi asteapta ilustratiile...
Triunghiul portocaliu *
paulina85 spune:
citat din mesajul lui dalia05 Eu o consider pe Udrea un ministru bun. O vaneaza si presa si opozitia la greu si degeaba. |
Si eu. De cand a vrut sa faca Bucurestiul statiune balneo-climaterica. Nu stiu de ce a renuntat. Or fi costat bani si studiile alea cum ca Bucurestiul are ape termale.
iileana spune:
citat din mesajul lui Monnvas Din categoria "presa omagiala" (citat din Crinutzu), dau eu linkul inaintea Iilenei (...) Mai suntem indragostiti si sectanti, noi astia portocalii? |
E ciudata intrebarea.
Tu ma intrebi daca nu cumva v-a mintuit un moment de luciditate al lui MM, sau cum?
Ar fi oarecum de risu'-plinsu' sa raspund la intrebare dupa astea citeva pagini, din care am aflat: ca EBA a ajuns europarlamentar gratie meritelor proprii, ca Udrea e ministru peste fondurile europene multumita mapei ei profesionale, si ca unora nici ajunul Craciunului nu le prieste, mai intra nitel pe DC sa-i mai arda o scatoalca lui Crin, ca prea le sta in git.
Ma rog, asta a fost raspunsul-instant.
Pentru unul mai elaborat, tre' operate niste teste :). Va urma.
----------------
Hai ca e rindul meu sa dau un link :)).
In presa pro-PDL, un ziarist pro-Basescu (acelasi MM) tocmai a dedicat un intreg articol ministrului Udrea si "notorietatii" capatate de ea in presa straina (neafiliata, din cite stim, trusturilor mogulilor-cei-rai :)): http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/882060/EDITORIALUL-EVZ-Faima-Elenei-Udrea-ne-va-costa/
Triunghiul portocaliu *