si titlul de Prim Ministru merge catre...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Boc are un mare defect:are un BUN-SIMT si o DECENTA de ardelean cat sa acopere PSD-ul+PNL-ul cu tot cu Crinutz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zgrebenel spune:

Nici nu ma asteptam la mai mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zgrebenel

Nici nu ma asteptam la mai mult

Zgrebenel,eu nu am firma si angajati si nu ma lovesc de problemele tale,ca sa ne lamurim si sa nu fiu eu acuzata de afirmatii fara acoperire,am o mare rugaminte la tine:te rog sa-mi numesti partidul si persoana pe care a sustinut-o in campanie care ti-au oferit prin programul enuntat o solutie la problemele tale personale.

Mergi la inceput

-cota unica 14% fata de 16%
-eliminare impozit forfetar
-eliminare HG care interzice firmelor deducere de combustibil si reparatii masina in conditiile in care toti parlamentarii cu banutii mei au dreptul la 350 litri combustibil/per cap. Ai citit bine: 350 litri
-reducere CASS
Toate masurile de mai sus mi-au fost promise de Antonescu si PNL. Pe mine nu ma intereseaza ochii albastri ai candidatilor. EU votez conform promisiuni care cred eu ca m-ar afecta direct. Sau altii au alt rationament de vot?
Sa ne spuna diaspora daca au avut la ei in tara masuri de reducere taxe sau de crestere taxe in perioada 2008-2010. Cred ca informatiile lor sint mai corecte decit cele din presa noastra.

Mergi la inceput

Da mey Zgrebenel, dar Basescu a numit ca partid cu care ar dori sa mearga la guvernare PNL-ul;cine este de vina ca Antonescu nu vrea sa participe la guvernare din ratiuni stiute numai de el si poate presupuse de noi?
Presupun ca te incadrezi in categoria IMM-urilor,impulsionarea acestor initiative nu stiu cine a initiat-o, dar stiu ca Milut era mereu prezent cand se discutau aceste probleme si mai stiu ca Milut l-a sustinut pe Basescu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Opinia mea este ca guvernul Boc a fost unul dintre cele mai slabe guverne din 89 incoace. Au guvernat dupa ureche cum se zice. O pun pe seama incompetentei. Ca au prins si criza este adevarat dar sa nu tii seama de regulile economice si ce particularitatile de sistem specifice economiei si tipologiei economice romanesti este dovada de incompetenta.
O regula elementara bugetara sau a veniturilor bugetare directe este ca nu poti sa construiesti un sistem stabil de venituri bgetare pe termen mediu si lung decat doar daca generezi crestere economica pe termen scurt si mediu. A lua decizii economice heirupiste care in fapt nu numai ca nu genereaza venituri bugetare si distrug echilibrul economic al sistemului distrug un segment generator de venituri bugetare si declanseaza cresterea ratei somajului si implicit al cheltuielilor bugetare sociale este clar o dovada de incompetenta.
Trebuie inteles faptul ca doar avand firme cu crestere economica reala se formeaza baza de ocupare profesionala, reducerea somajului cresterea puterii de cumparare, cresterea capacitatii de plata fiscala, cresterea de plus valoare si implicit cresterea reala a capacitatii de acumulare a TVA ului de exemplu si asa mai departe. In fine erau doar cateva remarci. Pe de alta parte pacat ca nu se controleaza mult mai drastic modul de cheltuire REALA a banului public si de crestere a sanctiunii (penale) pentru cazurile de furt.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Daca am ajuns la Basescu, te rog sa cauti in presa declaratia lui prin care spune ca daca iese presedinte mentine impoz forfetar. Si a mai spus ca s-ar putea sa creasca TVA doar ca sa mentina cota unica la 16%. Oamenii pot fi convinsi de contrariu foarte greu si sub nici o forma nu ma poti convinge tu ca daca PNL intra cu PDL la guvernare intre cei doi care au spus ca aplica masuri total opuse, se facea voia lui Antonescu.
Eu sint pro PNL de conjunctura. Nu am doctrina. Si ca istorie scurta sa stii ca PNL partid de dreapta a angajat 400 mii de bugetari cit au fost la guvernare (masura de stanga)dar au si impus cota unica (masura de dreapta) iar PDL care se da tot de dreapta a tot crescut taxele(masuri de stanga). Inca mai astept masurile de dreapta ale PDL-ului. Poate imi spui tu una te rog. E posibil sa le fi pierdut din vedere.

Mergi la inceput

Citat:

Daca am ajuns la Basescu, te rog sa cauti in presa declaratia lui prin care spune ca daca iese presedinte mentine impoz forfetar. Si a mai spus ca s-ar putea sa creasca TVA doar ca sa mentina cota unica la 16%. Oamenii pot fi convinsi de contrariu foarte greu si sub nici o forma nu ma poti convinge tu ca daca PNL intra cu PDL la guvernare intre cei doi care au spus ca aplica masuri total opuse, se facea voia lui Antonescu.
Eu sint pro PNL de conjunctura. Nu am doctrina. Si ca istorie scurta sa stii ca PNL partid de dreapta a angajat 400 mii de bugetari cit au fost la guvernare (masura de stanga)dar au si impus cota unica (masura de dreapta) iar PDL care se da tot de dreapta a tot crescut taxele(masuri de stanga). Inca mai astept masurile de dreapta ale PDL-ului. Poate imi spui tu una te rog. E posibil sa le fi pierdut din vedere.

Zgrebenel,te rog sa ma crezi ca am fost cinstita in postarea mea.
Eu nu am inteles ce spui tu mai sus.
Daca explici ca pentru cineva care nu cunoaste mecanismele comerciale dintr-o firma mica poate te voi intelege mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:

Eu tin minte ca Boc a spus ca va renunta la impozitul forfetar, si asta in cadrul unei emisiuni care a avut loc cu cateva zile inainte de turul 2.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:

-cota unica 14% fata de 16%
-eliminare impozit forfetar
-eliminare HG care interzice firmelor deducere de combustibil si reparatii masina in conditiile in care toti parlamentarii cu banutii mei au dreptul la 350 litri combustibil/per cap. Ai citit bine: 350 litri
-reducere CASS
Toate masurile de mai sus mi-au fost promise de Antonescu si PNL. Pe mine nu ma intereseaza ochii albastri ai candidatilor. EU votez conform promisiuni care cred eu ca m-ar afecta direct. Sau altii au alt rationament de vot?
Sa ne spuna diaspora daca au avut la ei in tara masuri de reducere taxe sau de crestere taxe in perioada 2008-2010. Cred ca informatiile lor sint mai corecte decit cele din presa noastra.

Din pacate Antonescu si PNL n-au reusit sa convinga decat vreo 20% din electorat. Dupa care s-au dus in tabara PSD-ului unde s-au aliat cu cel care promisese 25.000 de euro pentru fiecare roman care se intoarce inapoi in tara . De unde ar fi luat domnul Geoana banii respectivi, cand PNL-istii vroiau atatea reduceri de taxe, nu ne-au explicat. Plus promisiuni PSD catre sanatate, agricultura, cercetare, invatamant, toate erau prioritare. Aaaa, ba da, a zis domnul Geoana: "Gaseste domnul Johannis resurse."

Masura impozitului forfetar a afectat doar microintreprinderile cu profit mic. Nu te obliga nimeni sa ai microintreprindere, poti avea linistita si un PFA. Si nici nu platesti TVA (e drept, nici nu-l deduci, deci mai putine motive sa ai cheltuieli in firma care n-au legatura cu firma, ca stiu ca se practica chestia asta).

Restructurarea agentiilor guvernamentale eu stiu ca s-a produs, e drept ca dupa aia la scurt timp a picat guvernul, asa ca nu mai stiu daca au putut sa o puna in aplicare.

Dispozitiile in legatura cu limitarea deducerii combustibilului si a reparatiilor pentru masinile care nu sunt legate de activitatea de vanzare sau nu se afla in folosinta unei persoane din conducere (deci o parte din masinile de firma au inca deductibilitate) sunt aplicabile doar pana la sfarsitul lui 2010.

In legatura cu CASS nu stiu ce sa-ti spun, nu stiu cum vroiau sa rezolve domnii in cauza criza din sanatate: in perioada septembrie - decembrie s-au cheltuit in sanatate bani din bugetul viitor.

Asta daca privim un pic problema si pe fata cealalta...

Daniela

Mergi la inceput