Moldovence aspirante sau gravidute(20)
Raspunsuri - Pagina 3
nichi spune:
Buna dimineata fetelor,nu am mai intrat pe forum,am vrut sa ma detasez putin,dar oricum v-am citit mereu.
Bitza multumesc mult ca te gandesti la mine,ce sa spun despre mine dupa IA nereusit in septembrie am mai facut unul in noiembrie tot nereusit si acum incerc sa-mi revin.
Tu unde vrei sa faci FIV-UL?
Pup toate fetele
vanessa80 spune:
AMIR multa bafta si sarcina usoara ( cat a mai ramas).
SOPHIE nu plange. Incearca sa mai ai rabdare si neaparat sa faci testul HCG, chiar daca o sa sangerezi. Si eu am avut dureri ca la menstruatie, dar nu am sangerat. Intradevar ca m-am cam speriat putin de la durerile de burta, dar tot s-a prins bebe. Iti doresc multa bafta si te asteptam cu vesti bune. Cand tre sa faci testul?
Dupa ce ieri dimineata am dat la rate, aseara dupa ce am mancat am scos tot pe partea cealalta . Asa ca apoi a urmat durerea de stomac. Asta-noapte pe la 12 am mancat o felie de paine prajita. Azi sper sa ma simt mai bine.
Va pe toate si sa aveti week-end placut.
10+
eveline spune:
Buna ziua tuturor!
Ma alatur si eu voua, sper sa ma primiti!
As fi vrut sa ma alatur mai demult insa am mai avut de "luptat" pe un plan...sotu'...abia acum am reusit sa-l conving sa incepem proiectul "bebe2"... a fost (si inca mai este) daramat de criza, se gandeste ca nu e momentul sa faci un copil in zilele astea, na ce sa-i fac. Una peste alta, am reusit sa-l conving ca asta nu e un motiv, asa ca ne-am pus pe treaba...sper sa nu se razgandeasca.
Avem o fetita care tocmai a implinit 5 ani. A fost o sarcina planificata insa ne-am straduit un pic...imi imaginam ca daca am luat aceasta hotarare e de ajuns sa ne punem pe treaba si se rezolva... n-a fost chiar asa, a durat cateva luni bune pana sa ni se indeplineasca dorinta. O sa vedem si de data asta cum va fi.
Daca va da Dumnezeu sa ni se indeplineasca dorinta, am o alta problema... am nascut prin cezariana (de urgenta, verticala, urata ca naiba) si nu gasesc in orasul nostru minunat niciun doctor care sa vrea sa ma ajute sa nasc natural la o eventuala a doua sarcina.
Dar sa dea Dumnezeu sa ajungem cu bine la acel moment si sa fim sanatosi si s-or rezolva toate.
Sper acum in prag de sarbatori sa ne aduca Mosul darul cel mai de pret!
vanessa80 spune:
EVELINE bine ai venit! Sa va traiasca fetita de 5 anisori. Sper sa aveti noroc si sa se prinda repejor si bebe2. Multa bafta.
10+
bitza20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nichi Buna dimineata fetelor,nu am mai intrat pe forum,am vrut sa ma detasez putin,dar oricum v-am citit mereu. Bitza multumesc mult ca te gandesti la mine,ce sa spun despre mine dupa IA nereusit in septembrie am mai facut unul in noiembrie tot nereusit si acum incerc sa-mi revin. Tu unde vrei sa faci FIV-UL? Pup toate fetele http://tt.lilypie.com/Sfzop3.png |
Eu voi face FIV-ul la Biogenesis, nu stiu exact cand ori in ianuarie ori in februarie, depinde de cum evolueaza lucrile. Tu nu vrei sa te gandesti la un FIV, adica...stiu e mult mai costisitor din toate punctele de vedere dar are o rata de reusita mai mare si daca pui cap la cap toate inseminarile, cam acolo ajungi la bani. Te pup si ai grija de tine
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sophie76 pogonici sper sa se adevereasca ce spui tu, multumesc de gindurile tale bune. amir , mai ai un pic si tii pe bebe in brate, ce emotionat, iti urez nastere usoara si bebel sanatos, mincacios si poznicios Eu despre mine ce sa spun, sunt rezervata, nu prea am simptome cu care sa ma laud, ieri am tras un bocet ca m a luat o durere de burta exact ca la menstruatie a trebuit sa iau un no spa sa mi treaca, astazi nu am nimic si nici sinii nu mai sunt parca asa sensibili .Nu prea am curaj sa mi fac testul, dar inca mai sper ca Dumnezeu va face o minune si pentru mine. sophie |
Draga mea Sophie,eu zic sa te linstesti caci tot asa ca si tine cautam tot felul de semne... de simptome,la un moment dat eram terminata gandindu-ma ca nu o sa reusesc...sanii ii simteam mai moi decat prima data,apoi am avut la un moment dat si niste scurgeri maronii,apoi chiar si putin roz spre rosu...si uite caci cu tratamentul pe care il urmez si cu ajutorul lui Dumnezeu sunt insarcinata.Dr mi-au explicat ca acele scurgeri erau din cauza ca s-au pierdut ceilalti embrioni.Dar importatnt este sa se prinda macar unul,Asa ca stai linistita,eu sunt cel mai bun exemplu nu am avut nici un simptom de gravida si nici acum nu am.Ai sa vezi ca ai sa vii cu beta mare sunt sigura 100%.Doamne ajuta!!!
pysypisi spune:
Fetelor eu am uneori in cursul zilei mici dureri de spate in zona lombara(sale)sunt normale oare?
eveline spune:
Multumesc de primire!
Incerc incet incet sa va invat pe toate, sper sa o fac cat mai repede!
Pysipisi, eu cand am fost insarcinata am avut dureri de sale din prima luna pana-n ultima...uneori, colegele cand nu ma gaseau in birou stiau ca sunt pe o canapea din fata biroului directorului, pusa acolo pentru cei ce veneau la audiente Alte cunostinte de ale mele nu au avut...probabil depinde de fiecare organism in parte. Mie mi-a explicat doctorul ca (iti spun in cuvintele mele, el a explicat ceva mai stiintific) uterul e "prins" de niste ligamete de coloana si in momentul in care se mareste acestea se intind si "trag" de coloana... si inevitabil doare. Asta era la mine...acu ce sa zic, nu strica sa arunci o intrebare la doctorul tau, pentru linistea ta, e cel mai in masura sa te informeze.
vanessa80 spune:
PYSYPISI si eu mai am cateodata dureri de spate, tot in zona lombara. Dar de cateza zile nu am mai avut problema asta.
10+