Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu sunt aici...neinzapezita
cum e vremea la iasi?
la noi ninge de 36 de ore in continuu, fara oprire

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

o servim si noi azi?
la mine ninge de mai bine de 50 de ore. s-a mai potolit nitel, dar inca ninge. si e super de frumos.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Si aici ninge.
Dimineata dupa ce am mancat si am baut , m-am spalat pe dinti; si apoi am dat totul la rate. Mai stau un pic si o sa incerc sa beau niste lapte.
Abia astept sa impodobim bradul, saptamana viitoare.

9+

Mergi la inceput

eu sambata impodobesc bradul. saptamana viitoare voi fi prea ocupata. abia astept.

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

de azi intro saptamana vine mosulllllllll

sophie la tine treb sa vina mosul prima data cu un

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

vanesa imi pare rau sa aud ca ai parte de neplaceri de genul dat la rate...pe mine m-a iertat doamne doamne.Doar greata si nod permanent in gat am avut pana pe la 16 saptamani dar reuseam sa pacalesc simptomele cu menta(mentosane,guma de mestecat,mentos...)

si eu sunt botoasa ca nu am reusit sa ajung la iasi azi(aveam programare la dr )dar am hotarat ca nu e cazul sa riscam sa ramanem inzapezziti pe drum,desi s-a mai potolit ninsoarea azi tirurile care derapeaza au devenit o problema in ceea ce priveste blocarea drumurilor.voi incerca sa ma duc in barlad la un dr ca sa nu ratam monitorizarea la 28 saptamani

28+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Buna fetelor,
La Iasi a nins si azi, doar spre seara ce s-a mai potolit... Na ca fac si poezele...
Sophie, iti transmit un gand bun si sper sa iti iasa test pozitiv.
Eu inca nu stiu cum o sa nasc, natural sau cu cezariana, mai vedem luni la ecografie. Mai am 2 zile si 4 saptamani pana la DPN. Ne pregatim suflesteste, bebe e tare miscaret, imi da ghionturi in stomac si am niste arsuri infioratoare mai ales seara. Plus ca noaptea, ma trezesc amortita, cu burta crispata. Am luat pana acum 13 kg, e destul de bine la gabaritul meu...
Sper ca bebe sa fie sanatos, va tin la curent si cele bune la toata lumea.
P.S. Vanessa, cred ca o sa ai fetita, ca la fetita ai greturi in trim I (nu e regula, dar eu nu am avut greturi in trim I, la fel si Arinaa, care si ea tot baietel va avea). Oricum, sa ai un bebe sanatos si tu sa treci usor peste toate necazurile sarcinii iti doresc.
Si la toate fetele mele moldovence dragi, la anul sa vina barza. Neaparat!!!

36+ Radu Mihai

Mergi la inceput

arinaa si amir
amir tu mai ai putin...cred ca ai emotii.
zi buna va doresc.
la noi s-a pua iar pe nins.

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna fetelor, va las ceiuc de fructe ca sa va incalziti . Eu pe la sfarsitul lui ianuarie/ inceputul lui februarie incep procedura de FIV, asa ca incerc sa ma pregatesc psihic pt ce va urma.
Fetelor, mai stiti ceva de nichi, ce a mai facut?
Sophie, sunt cu gandul la tine
Arinaa, amiras, delphinas, vanessa, pogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici sper sa se adevereasca ce spui tu, multumesc de gindurile tale bune.
amir , mai ai un pic si tii pe bebe in brate, ce emotionat, iti urez nastere usoara si bebel sanatos, mincacios si poznicios
Eu despre mine ce sa spun, sunt rezervata, nu prea am simptome cu care sa ma laud, ieri am tras un bocet ca m a luat o durere de burta exact ca la menstruatie a trebuit sa iau un no spa sa mi treaca, astazi nu am nimic si nici sinii nu mai sunt parca asa sensibili .Nu prea am curaj sa mi fac testul, dar inca mai sper ca Dumnezeu va face o minune si pentru mine.

sophie

Mergi la inceput