Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aha, super, asa mananc acuma...dar am cam neglijat whole grains. cartofi f rar, fainoase...nu. Dulce nu. (sunt sub cortizon)
Cu portiile mai e o problema...:-)
dar nimic din lactate/branzeturi?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

sigur...daca iti fac bine, de ce nu? brinza nu prea e sanatoasa ca e fermentata iar laptele, hm...lactoza e greu de digerat pt multi, eu ma feresc.

iaurt si kefir cit cuprinde!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lapte nici io nu ma omor, iaurt, kefir, branza de vaci, ca n-am voie sarat nimic nimicuta sub prednison.

macar are pocinogu asta o parte bune, m-a disciplinat alimentar

(in afara de portiiiiiiiii, ca zielel in care stau in casa balotez, cand ies, nu simt nicio foame)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

si nuci...ca uitasem de ele: migdale, fistic, walnuts, pumpkin seeds...portii mici ca sint grase

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Iarina, ma impac foarte bine cu Capture Totale de la Dior. E crema mea de zi de zi.... Si la ochi tot din gama asta folosesc,si ma simt total satisfacuta. Insa, cam de trei ori pe an, depinde si de cum ma simt eu, trag cate o cura de Dr. Perricone...asa, mai mult pentru detoxifiere. Am observat eu efectul asta la nenea doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Allure,ti-au sosit cremele?ptr. ca mie mi-a sosit pachetul
Am comandat sambata si astazi la pranz a venit prin curier(TNT),la usa noroc ca era mama la mine.
Am primit crema cu ester de vitamina C-la prima vedere mi se pare o crema nu grasa,light, cu un miros fresh.
Cadou am avuthttp://www.perriconemd.co.uk/product/skin+care/toners+%26+serums/firming+facial+toner.do?sortby=ourPicks,care nu miroase a peste cum scrie in unele review-uri,dar care este intr-o sticla de sticla(deci grija la manipulare.
Maine este ultima zi de cadou full size si astept sa vad ce da,parca as mai da o comanda.

Mergi la inceput

ma bucur pentru tine! inca nu mi-au sosit...la mine tot ce vine din US dureaza minim 2 saptamini...nush de ce, probabil americanii cumpara mai mult si sint mai bizi cu comenzile.
in europa nenea Perricone nu e asa cunoscut. deocamdata...

pe mine ma tenteaza rau un set de creme cu neuropeptide (eyes + face) la JUMA de pret...$350 amindoua in conditiile in care numai aia de fata costa $560 (ca e de 2 oz)
plus ca am shipping free si $50 pe gift card (pe asta mi l-au trimis electronic - pe email)

ce sa fac? ce sa fac?
daca mai pun si comanda asta ajunge cadoul meu de Craciun la o mie de para

sa-mi spui cum iti plac produsele

Mergi la inceput

am intrebat si am primit raspuns de la musiu Perricone...stai sa dau copy/ paste:

Q: nerdy question: I hear that some of the products (maybe all?) are not intended for pregnant women...that it is dangerous for the fetus...I can't believe that. (I wouldn't care if they were, I just need to be informed)

A: Hi Nicole! These are wonderful questions. Many of the beauty rules change during pregnancy. It is best to consult with your physician before ingesting any specific vitamins or using treatments on your skin.

Q: nerdy question nr 2: where exactly do those neuropeptides come from? what is the source?

A: Neuropeptides are tiny strings of amino acids, for proprietary reasons we do not reveal the source. Thank you for the question!

mi-a venit sa-i spun ca asta stiam si eu ...deci sursa de neuropeptide e secreta; intr-un fel inteleg ca vor sa-si protejeze produsul...in altul...eram tare curioasa

Mergi la inceput

25% off Cold Plasma...
today only...nu puteam sa ratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

shopaholico bine faci, rasfata-te cat poti. Ce bine face la moral o achizitie noua.

citeam azi de omega-3 fatty acids si importanta lor, ca ajuta la combaterea imflamarii etc si m-am gandit la ce se vorbea aici.
Cica dupa somon, walnuts ar fi bogat in acizi dinastia benefici.

Periconne asta vinde si vitamine, cure de dezintoxicare?

Am facut odata anul asta o cura de dezintoxicare ceva produse naturale laudate, am avut un ten foarte fain si relaxat dupa cura aia si m-am simtit mai light.
Cica e recomandat sa ne facem o cura de dezintoxicare la fiecare 3 luni sa curatam toate depozitele de pe colon, chiar si cei cu diete f sanatoase. Acuma dupa sarbatori chiar ar fi buna una.

Mergi la inceput