Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line
Raspunsuri - Pagina 4
mihaela_80 spune:
I-am lecturat si eu rapid site-ul, am deschis majoritatea articolelor, teoriile lui mi se par slabute.
Pe urma am dat peste asta
http://www.quackwatch.org/11Ind/perricone.html
Cititi si voi.
Teoria cu inflamatia care duce la riduri mi se pare o gaselnita, pe cuvant. Dar o gaselnita care prinde, avand in vedere cum ii creste cifra de afaceri.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_80 I-am lecturat si eu rapid site-ul, am deschis majoritatea articolelor, teoriile lui mi se par slabute. Pe urma am dat peste asta http://www.quackwatch.org/11Ind/perricone.html Cititi si voi. Teoria cu inflamatia care duce la riduri mi se pare o gaselnita, pe cuvant. Dar o gaselnita care prinde, avand in vedere cum ii creste cifra de afaceri. |
as dori feedback de la persoane care chiar au citit cartile lui si/ori au incercat produsele personal, nu de la ce spun unii si altii pe site-uri (concurentza si disperarea sint mari, se scrie orice)... ala e un site care maninca mult kk despre o gramada de chestii destepte...nu ma intereseaza ideile gen "mi se pare ca" fara explicatii detaliate
dpdv stiintific, "gaselnita" asta sta in picioare...nu e singurul care afirma asta, citeste linkul postat de mine pe pagina anterioara
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Allure, am folosit un moisturiser cu neuropeptide, crema anti-celulitica, o chestie impotriva dilatarii porilor, o crema care mi-a controlat foarte bine echilibrul sebumului de pe fata ( am ten mixt ) si inca ceva. Daca gasesc sticluta prin casa, iti spun. Pe mine m-a bagat in ceata faptul ca toate sunt ambalate la fel,de trebuia sa fiu foarte atenta la ce pun pe mine. Cert e ca produsele continand neuropeptide sunt extrem de bune, de eficiente. Sunt si foarte scumpe,insa merita toti banii. A, si mai luam niste suplimente alimentare in perioada aia, bazate, normal, pe extract de somon salbatic. Daca mai imi aduc aminte ceva, va zic. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
multumesc, asta voiam sa stiu.
si eu tot crema cu neuropeptide mi-am luat printre altele...de ea sint cel mai curioasa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
mihaela_80 spune:
M-am gandit eu dupa ce am scris ca poate suna prea dur si supar pe cineva care e multumit sau entuziasmat de produse. Imi pare rau, n-a fost asta intentia.
De fapt am printre apropiati pe cineva care se entuziasmeaza usor de tot felul de noi descoperiri si teorii si cheltuie f multi bani cu asta, si stiu ca de-a lungul timpului au aparut multe cure minune, teorii revolutionare, etc. Si am tendinta sa fiu sceptica, mai ales cand preturile sunt uriase.
Un alt doctor cu o teorie proprie despre alimentatie, suplimente e si dr Mercola, are si el idei f bune si mai bine argumentate, mi se pare mie, de asta, prin comparatie, site-ul de care vorbim mi s-a parut slabut.
Scuze din nou, mi-am spus numai parerea, n-am vrut sa supar pe nimeni.
Allure spune:
tocmai ca nu ma entuziasmez deloc usor de reclame, ba din contra, le urasc cu spume fiindca 90% sint mincinoase...cind ma uitam la tv (ca acum nu ma mai uit deloc) la reclame il dadeam pe "mute" intotdeauna...ma calcau pe nervi.
astea sint produse despre care am citit acum vreo 4-5 ani si de atunci am tatonat si asteptat sa vad ce se mai aude...si se aude de bine, asa ca m-am hotarit sa le incerc
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
karfe spune:
Allure,cand iti sosesc cremele?Sunt f. curioasa cum sunt.
Si apropo de discutia de mai inainte,nu exista un produs minune de care sa fie toata lumea multumita.
De ex. eu am scapat de acnee cu produsele Murad,Allure parca ne-am intersectat la un alt subiect si mi-ai spus ca tie nu ti-a placut Murad.
Eu cand imi cumpar o crema fac studii aproape academice pe n
site-uri si imi fac singura o parere.Plus ca fiecare are alte doleante si asteptari de la o crema.
Site-urile pe care le studiez ca review-uri cel mai mult sunt:beaute-test(astia sunt francezi) si sephora.com(americanii).Mi s-a intamplat sa gasesc pareri diferite intre europa si america pe acelasi produs.Din ce in ce mai mult ma iau doar dupa americani.
Allure spune:
si eu as vrea sa stiu cind sosesc cremele!
dar abia le-am comandat, acum o saptamina...cert este ca imediat dupa ce am cumparat eu, au introdus oferta de un produs gratis everyday (full size!!) cu orice comanda pina la Craciun.
i-am emailat imediat si am zis ca vreau si eu sa fiu inclusa in oferta asta ca e nedrept la citi $$$ am cheltuit sa nu primesc ceva...au fost foarte prompti si mi-au raspuns ca imi trimit un full size "Intensive Moisture Therapy" (care costa $125 + taxe) si un sample generos de "No Foundation Foundation"
deci pina acum am primit free shipping la comanda mea, un gift card de $50, o crema gratis de $125+ si sample de fond de ten, chiar mai multe sper...e binisor.
e clar ca nu toata lumea poate fi multumita cu acelasi produs...in vremea cind am folosit Murad aveam o eruptie de acnee oribila care era cauzata de o disfunctie digestiva, acneea era doar un simptom...un semn ca ceva nu e in regula in corpul meu (nici o crema pe lumea asta nu ar "trata" asa ceva)
am facut cura cu argila d-lui Bocan si in 3 luni am avut din nou un ten curat...cum maninc ceva aiurea care imi da peste cap stomacul, cum imi ies bubite si mincarimi din nou asa ca, vrei nu vrei, tzatzo, mincare sanatoasa la ghiozdan daca vrei obraz subtire!
Allure spune:
mihaela, site-ul ala "quackwatch" il critica si pe Mercola al tau fii atenta ce surse de referinta iti alegi alta data.
Mercola este doctor de oase (osteopath) dar promoveaza tot felul de alte metode alternative (foarte bune de altfel) pe care nu le-a descoperit el si nici nu vine cu nimic nou...mi se pare un fel de varza la el pe site: pastile, creme, aparate de masaj, carne de vita, air purifiers, ceasuri cu alarma
macar Perricone e dermatolog si isi vede de dermatologia lui cu succes
karfe spune:
M-am riscat si am facut o comanda ptr. ca m-a tentat un full size toner-gratis ,pe america dadea cadouri mai misto.
Asa ca am comandat crema de noapte cu vitamina c care o urmaresc de juma de an.
Allure,mersi de pont ca livreaza si in Romania.
Ar fi culmea sa primesc produsele inaintea ta.
iarina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
"altele"... cum ar fi? dieta? lipsa de odihna adecvata? expunerea la soare? toate astea nu sint decit "activitati" care predispun corpul (la nivel celular desigur) la (micro)inflamatie. teoria mea nu o exclude pe a ta, e doar o completare. e plin netul de teoria asta. exemplu cum zaharul predispune la inflamatie => riduri: http://www.brighthub.com/health/diet-nutrition/articles/18410.aspx Glycation is the process that happens when sugar molecules bond to protein fibers or fat molecules in the cells without the controlling action of an enzyme. Collagen, which keeps skin firm and healthy, is made of vulnerable protein molecules. The skin's collagen is broken down during the process of glycation, and inflammation occurs. As a result, the skin becomes stiff and the natural elasticity is lost. Skin becomes more vulnerable to wrinkling, sagging, and damage from ultraviolet rays el a fost primul care a pus punctul pe i si a dezbatut subiectul in contextul "anti-aging". sigur ca sint si oponenti ai acestei idei...ca la orice pe lumea asta! pentru mine, dpdv fiziologic face sens si e in concordanta cu ce am invatat la scoala. fiecare crede ce vrea in functie de ce si cit a citit la subiect. p.s. - ridurile nu sint o "inflamatie" cum gresit ai inteles ci un efect al procesului inflamator la nivel celular determinat de anumiti factori ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet. "To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin "Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :) www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there |
Alluse cand ma refeream la "altele" am dat si exemplu. Uite ti-l mai scriu inca o data.
Ele apar cu cat inaintam mai mult in varsta deoarece celulele se divizeaza mai greu, iar stratul intern al pielii, dermul, se subtiaza. Elastina, care este proteina care confera gradul de prospetime a tenului, si fibrele de colagen (ce sunt proteinele ce au rol in sustinerea de la nivelul pieli), devin tot ma slabe si se pot rupe, cauzind aparitia ridurilor.
Evident fiecare cu parerea si optiunile lui.
Allure spune:
iarina, daca aveai bunavointa sa citesti linkul pus de mine vedeai ca scrie negru pe alb: "As we get older, the process of glycation increases, because we lose protection against it as we age. This compounds the process, which adds to the aging effects of glycation..."
cu alte cuvinte, procesul chimic numit glicatie care se declanseaza la ingerarea de zahar, la stres, poluare, samd si care conduce la inflamatie, respectiv distrugerea colagenului se accentueaza pe masura ce imbatrinesti. LOGIC!
deci nu vad unde e diferenta intre ce spui tu si ce spune Perricone si restul lumii pe net.
uite aici in romaneste (daca in engleza nu te descurci sau ti-e lene sa citesti) un articol in care spre sfirsit scrie:
"Prin intermediul acestei tehnologii, oamenii de stiinta de aici incearca sa evalueze si ei cele mai eficiente ingrediente pentru incetinirea proceselor inflamatorii aflate la baza imbatranirii pielii si sa “cuantifice” cat de daunator este stresul, in special cel provocat de factori precum expunerea la soare si poluare."
http://www.apropo.ro/life-style/frumusete/revolutia-cosmeticelor-biotech-4119068
asta referitor la intrebarea ta din inceput daca mai considera si altii teoria cu inflamatia. Se pare ca DA! ti-am mai zis: e plin netu'
Inainte sa criticati, informati-va va rog, ca nu am timp sa fac lectii de fiziologie pe forum.
In definitiv, ceea ce ma intereseaza sint produsele si eficacitatea lor...nu teoria.