Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line
Raspunsuri - Pagina 3
Allure spune:
Mindy eu cu piinea am un love-hate relationship, in sensul ca imi place dar nu-mi face bine, ma umfla, ma ingreuneaza, ma baloneaza. Piinea cu tarite ma feresc..."whole wheat" asta e prezent in TOATE, jur...ca am devenit alergica la propriu. Va trebui sa-mi fac singura piine de secara cu fel si fel de seminte...
Carnea e la fel de proasta, mai ales aia rosie nu o recomand deloc...la mine pestele e sfint si putin pui. Vara nu maninc carne mai deloc.
Inghetata NU. E plia de zahar, lapte cu grasimi si alte dracii.
Conchita si eu folosesc uleiuri naturale pt fatza dar am observat schimbari in bine cind am folosit de ex crema de la Olay Regenerist cu peptide sau de ochi de la Lancome Resolution. Inainte sa ma machiez imi trebuie o crema buna, nu pot sa pun fond de ten peste shea butter. In plus sint alergica la multe din chestiile astea naturale, in sensul ca imi dau "blurred vision" cind le folosesc....asa ca le prefer pt noapte only, ziua imi trebe crema speciala.
E adevarat ca preturile sint obscene dar macar sa fie asta pierderea mea! Am pierdut eu altele mai scumpe decit $350 pe o crema! Eu nu ma entuziasmez usor la reclame (ba le urasc cu spume) dar pe asta mi s-a pus pata de vreo 4 ani si de abia acum m-am hotarit sa mi-o iau.
Ce-o fi, o fi!
Dooku nu pot sa maninc fara carbs ca mor Carbs sint si in fructe si vegetale...eu vreau sa ma feresc de alea procesate.
Dieta asta stiu ca e buna si imi prieste, am testat-o...mai ramin de testat cremele, vreau sa vad daca ele aduc vreo imbunatatire.
Eu sint foarte optimista.
Nikole, tiza draga, nu esti slaba deloc, esti NUMA' bine!
Maninca linistita in cantitatile dorite, full fat, enjoy as much (dark) chocolate as you like and you'll still look wonderful!
Am promisiunea ca o sa primesc sample de No Foundation Foundation si o sa va anunt si de aia. Cica e buna pt orice culoare de ten.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
cristina1974 spune:
Voiam sa spun ca am folosit intensiv produsele Dr. N.V.Perricone, si am fost multumita de ele. Crema pentru celulita este extraordinara. Am folosit-o dupa nasterea fetitei, bineinteles cu dieta asociata, si am scapat de celulita complet, dupa 3 luni. Mai am o prietena care acnee cronica, exact acelasi tip de afectiune ca si Camerun Diaz, si reuseste sa tina totul sub control foarte bine. La crema antiacnee, partea proasta e ca odata ce ai lasat-o, acneea revine in forta. Mai are si niste produse de make-up de care am fost foarte multumita,la vremea aia. Acum folosesc altceva. Ca si caracteristica generala, cand le folosesti, toate produsele miros destul de puternic a peste, somon mai exact, pentru ca toate contin extractul acestui peste. Bine, normal ca mirosul dispare, insa la mine asta a fost motivul pt care am renuntat la ele. In plus, nu este recomandat femeilor gravide ( sub nici o forma ) si a mamicilor aspirante. Nu mai tin minte exact care e cauza, insa administrate acestor femei, provoaca malformatii urate viitorului copil. Asta e motivul pentru care CAmerun Diaz nu vrea sa devina mama, este dependenta de crema antiacneica si stie ca pentru ea e ori cariera,ori mama,cel putin o perioada buna de timp.
Ca preturi,da, sunt mult mai scumpe decat multe alte produse,insa parerea mea si a altora e ca isi merita banii. Ambalajele sunt destul de reduse, cantitativ, asa ca ,pentru a vedea rezultate, cam trebuie sa cumperi de destul de multe ori de la ei.
carolinah spune:
Citind aici de mirosul de peste din creme ma intrebam daca nu ajuta oare si capsulele de ulei de somon, in sensul de a le sparge si a le intinde pe fata...
Si ca sa nu mor proasta, ce sunt neuropeptidele? ca eu am facut alta scoala?
Allure spune:
Cristina great news! Sint sigura ca aceste creme sint deosebite de tot ce exista pe piata. Mirosul...hmm...nu stiam, it's a big turn off for me too but if it works, heck! Uleiul de peste se stie din batrini cit e de bun dar cica asta de somon alaskan ar fi "creme de la creme" in materie de proprietati antiaging/ antiinflamatory...
Ce produse ai folosit, concret, de la el?
Aia cu crema de celulita, iar imi da de gindit... Sa fie asta oare rezolvarea rapida pt ultimele mele semne de celulita?
Nah...I'll stick with my P90X . Deadly and cheap weapon.
Am intrebat cum e cu efectele la gravide...astept raspuns. Mi-e greu sa cred ca o crema pusa pe fata da malformatii, dar mai stii? Daca e asa inseamna ca e chiar puternica ...deci lucreaza
Caro neuropeptidele sint (citez din carte ca mi-e lene sa traduc si e mai clar): "tiny strings of amino acids found naturally in our bodies that act as messengers controlling many biological functions; neuropeptides have activity in the brain, however they also work intensely in the skin. this is because when we are in the embryonic stage of development, the layers of cells that are responsible for making up the brain eventually develop into skin as well. in fact, there is a link between the brain and the actions of nerves in the skin - thus The Brain-Beauty Connection. to put it simply, what is therapeutic and active in the brain is also therapeutic and active in the skin."
In capul meu astea sint ceva asemanator cu stem cells - supercalifragialistic superpower cells...
Ce nu stiu eu acum, este de unde isi extrage el aceste neuropeptide de le baga apoi in creme?? Am intrebat pe nenea doctorul si astept raspuns...Va informez cind aflu.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
Allure spune:
Conchita cind am spus ca vine cu idei novatoare nu m-am referit la dieta (aia e clean and healthy) neaparat desi el e singurul care recomanda somonul in cantitai asa mari, toate dietele recomanda consum moderat de somon din cauza continutului ridicat de grasimi (care cica ingrasa )
Novatoare mi s-a parut ideea ca inflamatia sta la baza ridurilor (logic, cum de nu m-am gindit?)...ca ridurile nu sint altceva decit "tiny wounds" pe care le putem preveni prin metodele de prevenire a inflamatiei, nu le mai enumar. Iar cea mai tare inventie mi se pare asta cu neuropeptidele aplicate local. Ramine de vazut cit de eficiente sint.
carolinah spune:
Asta imi aduce aminte de cremele cu extract de placenta f populare acum cativa ani... Oare cu alea ce s-o fi intamplat?
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Asta imi aduce aminte de cremele cu extract de placenta f populare acum cativa ani... Oare cu alea ce s-o fi intamplat? Caro |
zic eu (s-ar putea sa ma insel) ca astea sint cremele/produsele pe baza de stem cells care sint inca la mare voga...Cellcosmet are niste creme bune de genul asta.
nu sint populare in Romania pt ca preturile sint ceva de genul Perricone...extrem de scumpe
nici aici nu se omoara lumea obisnuita sa dea $300 pe un borcan de crema. cine are bani insa le apreciaza.
iarina spune:
Allure...in afara de tipul asta, mai considera cineva ca ridurile sunt o "inflamatie". Din cate stiu eu, dermatologii si geriatrii considera ca pentru aparitia ridurilor de vina sunt altele.
Ele apar cu cat inaintam mai mult in varsta deoarece celulele se divizeaza mai greu, iar stratul intern al pielii, dermul, se subtiaza. Elastina, care este proteina care confera gradul de prospetime a tenului, si fibrele de colagen (ce sunt proteinele ce au rol in sustinerea de la nivelul pieli), devin tot ma slabe si se pot rupe, cauzind aparitia ridurilor.
Eu tind sa merg pe ideea asta, sa evit factorii care pot grabi aparitia lor si sa ma bucur ca am o zestre genetica buna. Hidratarea e un factor esential, deci apa..apa...creme bune. Si o dieta echilibrata.
Eu sincer nu prea cred in creme minune, o data aparute ridurile pot fi cel mult estompare putin cu ajutorul cremelor, in rest...botox, colagen etc etc...
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Allure...in afara de tipul asta, mai considera cineva ca ridurile sunt o "inflamatie". Din cate stiu eu, dermatologii si geriatrii considera ca pentru aparitia ridurilor de vina sunt altele. |
"altele"... cum ar fi? dieta? lipsa de odihna adecvata? expunerea la soare?
toate astea nu sint decit "activitati" care predispun corpul (la nivel celular desigur) la (micro)inflamatie. teoria mea nu o exclude pe a ta, e doar o completare. e plin netul de teoria asta.
exemplu cum zaharul predispune la inflamatie => riduri:
http://www.brighthub.com/health/diet-nutrition/articles/18410.aspx
Glycation is the process that happens when sugar molecules bond to protein fibers or fat molecules in the cells without the controlling action of an enzyme. Collagen, which keeps skin firm and healthy, is made of vulnerable protein molecules. The skin's collagen is broken down during the process of glycation, and inflammation occurs. As a result, the skin becomes stiff and the natural elasticity is lost. Skin becomes more vulnerable to wrinkling, sagging, and damage from ultraviolet rays
el a fost primul care a pus punctul pe i si a dezbatut subiectul in contextul "anti-aging". sigur ca sint si oponenti ai acestei idei...ca la orice pe lumea asta!
pentru mine, dpdv fiziologic face sens si e in concordanta cu ce am invatat la scoala.
fiecare crede ce vrea in functie de ce si cit a citit la subiect.
p.s. - ridurile nu sint o "inflamatie" cum gresit ai inteles ci un efect al procesului inflamator la nivel celular determinat de anumiti factori
cristina1974 spune:
Allure, am folosit un moisturiser cu neuropeptide, crema anti-celulitica, o chestie impotriva dilatarii porilor, o crema care mi-a controlat foarte bine echilibrul sebumului de pe fata ( am ten mixt ) si inca ceva. Daca gasesc sticluta prin casa, iti spun. Pe mine m-a bagat in ceata faptul ca toate sunt ambalate la fel,de trebuia sa fiu foarte atenta la ce pun pe mine. Cert e ca produsele continand neuropeptide sunt extrem de bune, de eficiente. Sunt si foarte scumpe,insa merita toti banii.
A, si mai luam niste suplimente alimentare in perioada aia, bazate, normal, pe extract de somon salbatic. Daca mai imi aduc aminte ceva, va zic.