Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Allure/Allure.jpg)
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M![]() ![]() ![]() Viitoare ![]() |
hm...acum am vazut ca e "one universal shade"
ma interesez ce si cum si iti spun...
apropo, e un deal foarte bun zilele astea...eu am primit shipping gratis si un gift card de $50 pt ca am cheltuit mai mult de $175 (muuuult mai mult intre noi fie vorba
![](bang.gif)
Nikole, asta e cartea: http://www.specialgifts.com/proddetail.asp?prod=BKPerricone-promise
...aici sint date citeva detalii. Eu am aflat multe secrete de sanatate si frumusete din ea. Ma pasioneaza astfel de subiecte.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Allure spune:
ooooh! damn it! a inceput o campanie de Christmas free giveaway! astazi s-a oferit un free full size Cleanser cu orice produs cumparat
daca mai asteptam 2 zile...
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
Allure spune:
Cred ca imaginile astea or sa va convinga:
http://www.youtube.com/watch?v=9zeMpuSaCRw
deci e adevarat, tot holywoodul e innebunit dupa el...
abia astept sa-mi vina comanda!!!!!!!!!!!!!!
n-am inca nevoie de face lift dar...who cares? ce e bun pt 40 e bun si pt 36
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
Allure, dar el recomanda iaurtul si kefirul, tu ce faci ca ziceai ca nu mananci lactate...am citit articolele si pe blog, lista de cumparaturi - asta e dieta mea MUFA, asemanatoare dietei mediteraneene. principiile nu-s noi si nici revolutionare, si pot garanta eu ca functioneaza, ca asa mananc din primavara. fara sport, insa, nu cred ca functioneaza, poate doar daca exista diferente uriase intre modul de alimentatie inainte si dupa. tonusul e super, pielea la fel, insa n-as putea depune marturie daca dispar kilele doar cu dieta, ca eu am facut si sport la greu luni de zile. mai putin in ultimele 2 luni si nu am pierdut nici un kil, cu dieta care este. dar s-ar putea sa mearga la altii, nu vreau sa descurajez. important e ca asigura un mod de hranire sanatos si echilibrat si ne-toxic, pentru asta da, aplauze si succes practicantilor.
Allure spune:
Conchita dieta asta nu e neaparat pentru slabit (ca Atkins, sa zicem), este "antiaging"... dar are ca efect secundar slabitul atunci cind trecerea la dieta asta aduce schimbari masive, sa zicem de la pizze, inghetata si hamburgheri la Perricone.
Elementul esential in dieta este somonul salbatic. Cel din Alaska, nu ala de ferma sau alta sursa. Spune el ca e cel mai bogat in omega 3s si scazut in contaminanti. Se recomanda consumul de citeva ori pe saptamina.
Dieta, ca dieta, in afara de somon (ah, si dulciuri!) sint ok...stiu ca functioneaza ca de-aia primesc complimente pt tenul meu . Sint convinsa ca si tu ai un ten frumos cu atita sport si dieta sanatoasa!
Punctul forte al programului, pe linga somon, sint cremele pe care nu le-am incercat...alea sint cireasa de pe tort, piesa lipsa din puzzle-ul meu.
Cu lactatele nu ma impac deloc in ce priveste laptele dulce, brinzeturile fermentate...ma baloneaza si imi dau acnee, am renuntat la ele. Iaurtul natural 100% si kefirul vad ca nu imi dau probleme, ba chiar am nevoie pentru acidofilus. Maninc rar si de la o singura firma...o ferma de fapt care le face absolut ca pe vremuri in Romania - iaurt cu strat gros de smintina deasupra in borcan mare de sticla
p.s. - sint convinsa ca daca as tine dieta cum scrie el la carte (dulciuri si piine Zero!) as slabi mai mult (logic ) si nu m-as mai vaita de balonare niciodata dar deh... vointa, nene, vointa!! sper sa reusesc curind
Mindy spune:
Interesant subiect, abia astept sa ne zici cum iti prinde crema si daca isi merita banii.
Eu vad o imbunatatire a tenului de cand am grija cu dieta, zero cafea, mezeluri sau carbogazoase.
Am observat ca vitamina C (supliment) imi face bine la ten dar si cremele cu vitamina C. Mai fac cand am timp exercitii sau masaje faciale de pe youtube.
Si paine chiar deloc? nici macar neagra? la dulciuri marea mea slabiciune este inghetata.
De carnuri ce zice? Pe mine carnea ma stoarce de energie, prepar doar piept de pui organic lasat la marinat cu orele in ierburi si cea de vita dar rar.
Somonul e bestial, prietenul sotului meu e din Alaska, mereu avea o sursa si isi procura de acolo cantitati mari si ne chema la masa. Retetele lui de somon mariant pe grill erau un deliciu. Cu cateva fire de asparagus si orez brun. Un vin rosu de calitate. Asa de bine si usoara ma simteam dupa cate o cina dinasta.
Mie si ceaiurile imi fac bine la ten, mi-am adus o duzina de ceai de plante din Ro.
dooku3 spune:
Am folosit gama pentru acnee acum vreo doi ani.Rezultate..mai putin.Adevarul este ca problema mea era de natura hormonala,deci nu ma puteam astepta ca o crema sa o rezolve..poate doar sa o tina sub control.
Eu cred ca,pentru un rezultat concludent,iti trebuie timp si rabdare.Adica,dieta recomandata de el este foarte probabil sa imbunatateasca calitatea pielii.Doar dieta.Allure,tu insuti spui ca,daca ai manca fara carbs si zero dulciuri,ai avea un ten si mai frumos.Pai si atunci cum stii sigur daca neuropetidele ti-au imbunatatit tenul sau doar dieta?Tricky.Cu o alimentatie ca aia,tenul ar trebui sa arate mai bine oricum,orice crema folosim.Eu as incerca mai intai doar dieta,dupa care dieta SI cremele. Abia atunci poti spune ce influenta au acele creme asupra tenului.Sau cel putin asa vad eu lucrurile:-)
conchita spune:
Allure, acum am inteles. intamplator, asta e si dieta de slabit si mentinere, e vestita, ti-am zis. ii mai zice si dieta mediteraneana. eu nu as scoate painea din program si nici pastele, dealtfel sudicii europeni nu le exclud, au elemente importante care, de fapt, accelereaza procesul de anti-aging (creierul, in primul rand, ca e si ala important) si metabolismul. in creme foarte scumpe ca astea eu nu investesc, folosesc shea butter natural de la mama lui, adica fructul in sine, neprelucrat, si mastile sunt facute in casa majoritatea, plus microdermaabraziunea cu peeling saptamanal.
aseara am uitat sa zic: nu-i de mirare ca iaurtul si kefirul sunt la mare pret pentru Perricone, spre deosebire de dietele traditionale de dezintoxicare cu efect de anti-aging - cu atatea cereale si raw food, balonarea si constipatia sunt la mare fix in program. :-))
in perioade de mare stress si regim alimentar haotic, am constatat ca pielea mea isi pierdea din stralucire si elasticitate, deci importante foarte mult sunt si raman astea: somn, alimentatie sanatoasa, 2 litri apa pe zi si sport regulat. am ajuns la concluzia ca rolul cremelor e strict de hidratare, iar asta poa' s-o indeplineasca si untura de porc, conform unor studii ale oamenilor de stiinta americani. :-))
ciocolata neagra e super, o am si eu in MUFA, are o gramada de anti-oxidanti.
turturica spune:
allure, interesant ce spui tu. Dieta ma intereseaza, crema e obscen de scumpa si ce-am gasit eu ca reviews (pe makeupalley si altele asemanatoare) nu par prea favorabile.
Eu mi-am comandat advanced night repair recovery complex de la estee lauder, dupa ce-am facut o gramada de research pe diverse site-uri (paula begoun mi se pare foarte buna la reviews), sint curioasa sa o incerc.
Dar va urmaresc cu interes
Mami de Mara (19.08.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Allure, multam, mi-am comandat si eu cartea
Interesanta dieta, contine reguli de bun simt, din cate am prins eu,la mine problema e ca daca as urma cu strictete sau as adopta un astfel de stil de viata, am toate sansele sa devin invizibila...eu si asa sunt bat...
Mindy, daca iti plac ceaiurile, incearca rosehip , hibiscus,si rooibos, face minuni pentru piele...cred eu ca sunt cele mai bune.
M-ar interesa fondul de ten, Allure daca ti-l iei spune-ne si noua cum ti se potriveste, pls...
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 24+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec