Cine are parinti, pe pamant, nu in gand...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

frumos subiectul

Eu am fost binecuvantata de d-zeu cu multe, dar cel si cel mai mult m-a binecuvantat cu niste parinti adevarati,,,nici nu stiu cum sa ii numesc:parinti,prieteni,ingeri pazitori,,,tot ceeea ce se poate cuprinde in cuvantul MAMA SI TATA....
Niste parinti proveniti din familii sarace dar cu frica de d-zeu ,credinciosi si dornici de-a face ceva ptr ei si copilul lor,,,,si-au depasit cu mult si demult conditia si au ajuns oameni respectati de toata lumea,,,care nu au uitat de unde au plecat si care au reusit sa isi educe unicul copil in spiritul iubirii de oameni.M-au ajutat si m-au invatat sa fiu OM.
M-au invatat ca modestia si bunatatea, respectul si iubirea nu pot fi cumparate cu bani .Sant niste parinti pe care sarbatorile ii gasesc facand pachete ptr toate familiile sarace pe care le cunosc,,,care intodeauna o parte din castigul lor l-au dat la oamenii nevoiasi sau biserici,,,,,,
Doi oameni care se iubesc si se respecta chiar si azi dupa 33 de ani de casatorie,,,,care daca sant despartiti mai mult de o zi nu isi gasesc locul,,,,,nu sant perfecti ,se mai cearta si ei , dar m-au invatat ca niciodata nu e bine sa dormi suparat,,,iar tatal meu si-ar da si sufletul din el ptr mama mea si noi,,,,
Tata e tipul de om vesel ,sufletist ptr care eu sant tot fetita lui pe care si azi o mai poarta in spate prin casa spre distractia maxima a copiilor iar nepotii sant toata viata lui.
Mama e femeia gospodina care daca nu era langa mine ,,,nu stiu cum ma descurcam cu copii,,,e sora mea,prietena mea,confidenta mea,,,e tot ceea ce si-ar putea dori cineva de la o mama,,,,ea ramane cu copii cand noi plecam in vacanta,ea ma ajuta cu mancarea ,curatenia ,doarme la mine cand vede ca santem obositi,,,e prezenta intodeauna cand trebuie dar fara sa deranjeze,,.
Cateodata ii spun ca parca are radar,de stie asa bine ca am nevoie de ajutorul ei,,,iar ea imi spune,,DA am un radar pe care numai mamele il au,,,
Cateodata mi-e si frica cand vad atat iubire si intelegere,,ma tem sa nu se intample ceva si sa se darame totul,,,dar ma gandesc ca d-zeu este bun si o sa ii binecuvanteze cu viata lunga si plina de sanatate,,,
Mie mi-au oferit un exemplu extraordinar de viata,,si sper din tot sufletul macar un pic din bunatatea si iubirea lor sa se trasmita si copiilor mei.Cat eu si sotul meu traim pe acest pamant o sa avem grija sa ducem mai departe invatamintele si toate lucrurile minunate primite si invatate de la ei,,,,

Am noroc de la d-zeu de un sot care ii iubeste si respecta ca si cum ar fi copilul lor,,,noi de altfel in 10 de convietuire inca nu ne-am certat sau discutat din cauza parintilor dar cred ca nimic pe lumea asta nu trebuie sa te faca sa accepti sa ti se denigreze parintii de partenerul de viata,mai ales fara motiv sau cand sant batrani si bolnavi,,,eu nu as putea trece peste asta,,,
Cel mai bine e cand discutiile despre parinti nu sant amestecate in relatia de famile,,,,,,,asta ar trebui sa incerce toti,,,parintii sant ai nostri indiferent de cum sant ei si santem datori sa ii iubim si respectam cate zile avem,,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Rufus si tuturor in aceasta situatie , va spun CONDOLEANTE ,

nu ma pot gandi cum va fii cand voi pierde pe cineva drag

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

nu uit deloc palma un pic aspra a lui mamaia , cand imi atinge fruntea , sau privirile lor care ma cauta si nu se linistesc decat cand vad ca sunt bine , asa cum m-au lasat ei acum 30 de ani , m-au crescut pana la 5 ani in alt oras , la casa si curte , si a venit tata si m-a luat la Bucuresti sa incep scoala ... am visat ani intregi ca ajungeam la poarta , ca tipam dupa mamaia si nu ma auzea ...
acuma sunt mai batrani , ma incapatanez sa nu ma gandesc la cat de batrani sunt , ii iubesc cu tot sufletul meu , pentru ca m-au tinut in brate si acuma eu pot sa ii tin pe ei in brate si mi-e rusine parca ca am crescut , nu as fii vrut sa cresc ...

asta e viata

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput