FIV 260
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
miki-miki spune:
Bytzi imi pare tare rau, poate DHEA care o iei tu nu e buna, Kitta
spunea ca e mai scumpa, sa nu fie vreo pacaleala. Eu tin pumnii sa fie OK in ian.
Kitta imi pare tare rau, ceva a fost sa fie dar nu a reusit. Tu te-ai investigat dpdv imunologic? Cum stai cu NK?? Eu mai nou mi i-am desc si pe astea
asa ca rec la toata lumea sa-si faca anal imunologice. As vrea sa imi ghicesti si mie dar mi-e frica ca nu iese nimic
, mai bine asa . Pup fata si nu te lasa, ceva a fost si cred ca va fi
Oanademunck imi pare rau de masinuta, imp e ca nu ai patit nimic, sanatoasa sa fii ca restul sunt mizilic. Ingrasa endo sa aiba unde sa se cuibareasca bb, tin pumnii
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!
![](rugaciune.gif)
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
cata,da,sint optimista,de aia mai si fac o incercare ,nu ma astept la minuni,dar la 1 fol tot sper
mikinu's ce sa zic ,dar eu cred ca rau nu are ce sa-mi faca din ce am citit in prospect
eu oricum ma gindeam ca fsh meu e si mai mare de atit
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
fireyes spune:
Miki, probabil ca DHEA a Kittei era mai scumpa, pt ca ea si le comanda din Austria. Acolo orice e mai scump... iar 10 zile de tratament cu DHEA nu fac minuni, sunt ca si cum n-ar fi fost. Abia dupa 2-3 luni conteaza, iar CHR (http://www.centerforhumanreprod.com/premature_ovaries.html) zice ca ideal e sa ai 4 luni de tratament.
Ca daca DHEA face minuni sau nu... asta ramane de vazut, da' io sper Sunt fete pe forumuri care zic ca au avut rezultate spectaculoase (de la 1-2 foliculi la 5-6 si au si ramas gravi; [p.s. asta e spectaculos pt noi
], altele zic ca a fost acelasi vax.
Bitzulina, las' ca apare el foliculul ala, e doar usor in hibernare acum
oanademunck spune:
Fire eu l-am intrebat pe doctorul meu de DHEA cu ceva timp in urma (tii minte cand tot cautam eu medicamete care sa imbunatatzeasca calitatea ovocitelor..) si raspunsul lui a fost doar ca in Belgia nu se gaseste, ca este utilizat in America,mai putin in Europa.;atat. Nu ca nu are efect nu ca nu mi-l recomanda nimic...So eu as incerca dar sigur nu 10 zile ci, cum spuneai tu 2-3 luni de tratament..ma intrab oare in Sua iti trebuie retzeta pt DHEA sau cum merge..??Claudia, ai tu idee poate?
Kora revenind la Progynova noastra, tu tot la fel luai cu kilu???Adicatelea una dimineatza+Utrogestan, una la pranz, una seara +utrogestan??mai luai cumva si altceva?
Cata, Miki, dana bebe, Castelana multumiri pt gandurile bune
fireyes spune:
Oana, nu trebuie reteta in SUA din ce stiu eu; la Canada nu sunt sigura. Si la noi poti sa comanzi online, dar cred ca livreaza numai in RO, ca le considera suplimente alimentare.
Intr-adevar, in Europa nu prea se foloseste, mai mult in SUA, Canada, Australia. Evident, le poti comanda online si de pe alte continente, pretul nu e mare, dar transportul cred ca e de cateva ori pretul pastilelor.
Ramane insa ceva experimental, ca nu e dovedit nimic inca, nici de americani. Sunt tot felul de studii terminate sau in curs, dar nimeni n-a zis ca da, asta e raspunsul. Cand insa nu ai ce pierde, ba mai mult, ai o sansa sa fie mai bine, te faci si cobai
Dana_bebe spune:
Oana - eu la et-ul din septembrie nu-mi crestea si pace progesteronul si dr de la doza clasica: 3 cyclo oral + 9 utro vaginal (doza totala pentru o zi), a crescu treptat pana la 3 cyclo oral, 3 ciclo vaginal, 9 utro oral, 9 utro vaginal /zi - si asa am reusit sa-l crestem foarte frumos.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rubia/rubia.jpg)
rubia spune:
sheri la cate saptamani de la punctie ai vazut ambii saci? ca mie ieri la 3 sapt si 4 zile mi-a zis ca ceste doar un sac de 8 mm.
apropo, ca uitasem, activitatea cardiaca cand o putem "vedea"?
ca vin sarbatorile si program cam slabut pe la cabinetele private,la noi doar la euromaterna mai au program si ma gandesc sa merg pe 23 dec iar la eco daca nu acum abia dupa 5 ian mai gasesc .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
rubia - eu am vazut ambii saci la aproape 6s si activitatea cardiaca in s6. Sheri cred ca pe la 7s.
Daca sunt gemeni putin probabil sa ii vezi asa repede. Cat ai avut ultimul beta?
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Va multumesc frumos fetelor pentru mesajele private cu informatii despre endocrinologi. I-mi sunt de un real folos!
Bytzi i-mi pare rau ca si tu te lupti cu un FSH mare, dar nu te lasa influentata de acest rezultat. Sa stii ca 10 zile de DHEA nu inseamna nimic, trebuie sa iei mult timp ca sa vezi un rezultat, eu una sunt convinsa de asta. Trebuie sa speri, vorba lui Fireyes, ne facem si cobai si tot reusim pina la urma!
Fireyes si eu sper sa faca minuni aceasta DHEA, saru'mana pentru ajutor!
Sheri felicitari pentru saculetii separati! Nu va duc cu vorba iubita si eu as deshide maine, insa acum ca nu mai suntem singuri nu tine doar de vointa noastra. Asta e, eu am vrut-o eu o trag, sper doar sa iasa bine pina la urma! De mancat pestele sos mongolez tot il mananci pina la urma, promit!
Si daca am promis unei gravidute la dublu, mai ales stiu ca nu e de glumit!
Kora_pop multumesc frumos! felicitari pentru dosarul de adoptie depus!
Catalina2307 eu cred ca nu am apucat sa te felicit pentru statutul de moderator, asa ca o fac acum: FELICITARI!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Ehehe....vezi tu ce ai pierdut daca te-ai mutat la cucuietii din deal? Baga Kitta o verigheta de nu mai trebuie nici BHcg, nici confirmare ecografica, nici morfofetale, nica. Doar Kitta si verigheta. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
ca sa nu ma interneze al meu sotz la 9 (pt fetele care nu mai stau in Ro de mult, a ramas deumirea din popor a spitalului de nebuni), am bagat 5 broaste in noptiera de la pat, iar elefantii (2) sunt atat de mici, ca nici nu se observa. Daca nici asta nu merge, apai nu stiu ce sa mai incerc...
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!