FIV 260

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Dragaicadaca erai mai aproape venem eu sa dau cu verigheta si sa spun scorul final
Oanademuckdupa asa ghinion (pierdere) trebuie sa dea DD si ceva bun, stii ca el da una calda una rece.
fetelormie CM ioc, nu da semne sa vina. Asa s-a intamplat si prima data cand am avut o sarcina biochimica, ca tot nu stiu ce e asta exact, e de bine e de rau? Si dupa, tot nu imi venea a trebuit sa iau 5 zile Duphaston parca, dar acum e buba, ca nu am la ce dr. sa ma duc sa ii spui problema ca toti cand or sa auda, parca si aud raspusul: Pai, trebuie sa va consulte medicul cu care ati facut FIV....ca doar el stie ce a facut cu hormonii dvs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui KITTA

Dragaicadaca erai mai aproape venem eu sa dau cu verigheta si sa spun scorul final

Care-i faza cu verigheta?????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ehehe....vezi tu ce ai pierdut daca te-ai mutat la cucuietii din deal? Baga Kitta o verigheta de nu mai trebuie nici BHcg, nici confirmare ecografica, nici morfofetale, nica. Doar Kitta si verigheta.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

KoraPop multumesc mult de urari, acum ne pregatim de Craciun si de nastere... de paste, prima saptamana din aprilie de fapt! te pup si sanatate, bafta in tot ce faci!

oanademuck... am citi si am ramas muta, bine ca tu nu ai patit nimic, doar sperietura, mama ei de masina... ai grija de tine si liniste si sanatate!

Kitta m-am spart de ras de faza cu verigheta ta miraculoasa povestita de Cata!

Catalina, pup fata si .

Dragaico, hai ca esti la mijloc, ai intrat in hora, nu mai scapi, pana aflati ce ai in burtica iti mancam urechile ca ai doua fete si saracul tau sot o sa fie mare boier si pasha!te pup si ai grija de tine!

mona40... imi pare rau... sa incepi anul bine si sa fie 2010 anul vostru cu reusita!

buburuzo, merci pentru urari, sigur dupa nastere cat de curand lucram la nr 2, acum ca am invatat cum se face...tie asemenea toate cele bune si sa ti se indeplineasca dorinta cea mare!

Delia21, te pup si merci de urari!!!! sa ai sarbatori fericite si sa fii fericita!!!

Claudia79, si sarcina usoara!

dragi fivoase, trebuie sa inchid si sa o zbughesc de acasa, am vrut sa scriu la toata lumea... nu am putut citi tot pentru ca niste pagini nu vor neam sa mi se deschida, o fi inghetat pe drum...
va pup, aveti grija de voi, de zapada si sa aveti pregatiri de sarba fructuase!
va pup!!!!!!!!!!!!!!!

castelana fericita 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mda...zilele astea mi-am mai facut un FSH , asa sa vedem cum mai stam si surpriza 29(2-10) se pare ca ma zbat degeaba ,ultimul facut in iunie era 20 intr-e timp a mai crescut nitel ,probabil de aia in oct nu am avut nici un fol in urma stimularii
mai incerc ultima stimlare care mi-a dat-o dr cu 5 fiole/zi sa nu-mi pare rau ca nu am incercat ,desi dr mi-a zis ca nu ma ajuta cu nimik o doza mai mare ,ufff nu mi-am inchipuit niciodata ca voi ajunge aici la doar 33 ani

a...inca ceva ...daca am luat DHEA val trebuia sa fie un picut mai mica sau pate era mai mare si dupa DHEA a mai scazut un pic si a ajuns la 29
pup toate fetele

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Of bitzule imi pare tare rau .....

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu

Mergi la inceput

De cand iei dhea, bitzy?

Stai ca vine artileria grea consumatoare de dhea si iti da toate detaliile. Dar eu nu prea cred ca iti modifica fhs-ul. Am inteles ca schimbarile nu sunt colosale. Adica in loc de 1 faci 2, hai 3.

Catalina

Mergi la inceput

sa mai zic cata ?luasem de 10 zile pina am fcut FSH ,doar ca la noi vine mai greu rezultatul si mai adunasi citeva zile
oricum pina la stimulare fac cam 50 zile de DHEA ,nu stiu cit ma va ajuta,dar nu mai amin ca vad ca de la o luna la alta e dezastru
pup si merci

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

a..cata si de la 0 foliculi e posibil sa obtin si io 1 cu fsh -ul asta? ca monitorizarile din ultimile luni nu-mi arata nici un foliculdoar in luna august unul f mic

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

bitzule - nu stiu, dar stiu ca daca te hotarasti sa mai incerci o data trebuie sa fii optimista si sa crezi ca da, posibil sa mai fie unul acolo. Trebuie!

Catalina

Mergi la inceput