Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 4
delia79 spune:
Croco, ce minune mica ai tu acolo, si ce rochitele are fata! Da' si ce cizmulite . Si ce frumos ridica capusorul, super!
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta croco vai cat de repede se schimba bebelusii nostri .. ce fatuca de fetita are ama .. e o frumoasa piticuta mica si mami o imbraca super! delia ai incercat sa iesi cu pitica in sling sau wrap? iulika super carutul cu placuta pe care scrie bruce .. ce zapada frumoasa si ce ursulet scump! va multumesc ca mi-ati admirat tortul .. toti au fost dati pe spate de el .. iar eu l-am decretat cel mai bun tort facut vreodata de mine .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Am sa incerc sa ies cu soimita in wrap, merci
Asa, asa, rasuceste cutitul in rana cu tortul ala
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
andraiulia spune:
Buenas, buenas!!
Vai, ce bebelusa Anna Sophia am vazut eu acolo asortata cu lumanarile si frumoasa tare, tare!! Ati fost atat de frumosi la botez...Bineinteles ca tare dulce a fost si puiul Anei Maria. Sa va traiasca puii dragi!!
Abia astept sa facem si noi botezul. In ianuarie, max inceputul lui feb. Va avea vreo 4 lunisoare...
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
lutoniana spune:
seara buna fetele mele
sunt deja cu capsa pusa ca am scris si eu un PM pentru Claudia si l-am pierdut ....
Acum scriu si apas pe butoane cu mai multa atentie
Am vizionat si eu pozici desigur cu bebelaci la botez si Bruce care are numar la masina...absolut bestial
Vad ca soimita e cuminte foc ca mami baga la greu pe aici si multumesc de surpriza ...am retinut acea poza cu cele 3 burtici...si de aceea te-am intrebat. Mi se pare ca e un cavaler si 2 fetite, asa ? sau ma insel ?
Acum ma tot gandesc si imi tot imaginez ghindocul meu la joaca cu alti copilasi. Abia il asteptam pe Aidan sa ne cunoastem. Mai am o prietena care naste in mai...pe la 2-3 anisori cred ca va fi o minunatie sa-i vad pe toti...si cu Sonia si cu Isabela poate ....asa visez la aceste clipe....
mai sunt fericita pentru ca:
1. am vazut prognoza si vine si la noi cica zapadica...abia astept sa-l scot pe davidelu cu nasul in aerul acela geros
2. am luat bradutul acela mic si delicat de 90-120 cm cum stabilisem care la magazin se transformase "in hai totusi unul de 150 cm" ...si pe care l-am dus inapoi pe raft ca era prea "pricajit" si am luat unul de 180 cm
(nu va mai spun cum a facut adi cand a vazut ca instalatia achizitionata de iubita si gingasa lui sotie ca pentru bradutul de 90 cm....nu ajunge nici macar pana jos la bradul cel mare.....si am fost facuta zgarcita si zgarcomanca ca am cumparat cea mai mica instalatie...ca acum nu avem luminite in bradut si nici nu avem ce sa facem cu cacatelul cumparat de mine ) asa ca vom lua alta si nu am facut nicio economie cum credeam eu.
Mai incerc sa-mi mai amintesc ce s-a mai discutat
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
Croco Ama ta e o frumoaså toatå..iti vine så o rontai toatå..e tare dulce si e asa cuminte..
Fetelor am observat la Brucu acum ca el adoarme numai cu paturica in brate adica så fie pana in gat si manutele så ii fie acoperite..apoi cand e tun ii pun paturica sub brate..ridica el putin manutele asa sub paturica se cearta cu patura si apoi nani..asa face si ziua cand doarme decat 45 de minute intre mese..asta este doarme noaptea f bine in schimb..
fetelor vå multumesc pt aprecieri
manga må gandeam eu cum de nu intri..dar tu si fara net si inceput de racealå..pup fata dulce si pe buzatul meu mic
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
lutoniana spune:
cu rosul pumnilor ...hmmm...asta ca asta dar a inceput sa lase si balute ....si eu pana acum nu am folosit babetici si aveam si eu doua faine si cand sa i le pun copilasului nu ii cuprindeau gatul....(sau gusita, ma rog)
Asa ca am sa-i cumpar si lui pentru ca se uda pe toate bluzitele.
Si davidelu isi mai baga degetele pe la amigdalite si apoi vomita dar ce sa-i fac ? Eu ii dau suzeta cand a mancat, l-am schimbat, ne-am jucat, am facut gimnastica si incepe brusc sa miaune ....si o ia ..o molfaie putin si in 2 minute adoarme extrem de linistit. Cred ca e o metoda foarte buna de linistire. Spun asta pt ca daca-si suge pumnul sau degetelele este atent la activitatea in sine, se concentreaza....pierde vremea adica in loc sa doarma
De cateva zile se uita extrem de atent la manutele lui ...si le duce asa in fata ochilor si se uita la ele si la jucarelele ce i le vantura mama lui prin fata.
andraiulia spune:
Da, Luto, si Sophie si-a descoperit pumnuletul de o perioada si e asa de dulce cum sta si il studiaza...
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
monica_dicut spune:
Elle mami, tot respectul pt tine ca ai timp sa faci asa bunatauri cu 2 copilasi. Eu ma gandema ca la cate ingrediente sunt necesare, nu stiu nici pe alea cand ai timp sa le cumperi
DAr imi voi strange toate fortele si il voi face si eu de Revelion
Sper doar sa nu patesc ce am patit cu cel pe care l-am facut de ziua mea
Cu manutele si al meu si le baga pana isi face sila si vomita. EL suzi nu o vrea neam, dar eu inca mai incerc zilnic, nu ma las
EU nu stiu unde ati vazut voi pozici cu mami Andre si dulcea Chiara. Pe mail sunt cele 3 pe care deja le stiu cu Chiara . POate ma lamureste si pe mine cineva
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut EU nu stiu unde ati vazut voi pozici cu mami Andre si dulcea Chiara. Pe mail sunt cele 3 pe care deja le stiu cu Chiara . POate ma lamureste si pe mine cineva |
a postat la noi si are semnatura noua
sa vii sa te invat putin ce e aia vigilenta Mai Moni, nu trebuie sa-ti scape nimic
Iulika29 spune:
aaa am uitat så va spun!
Azi i-am dat putin suc de morcovel..o lingurita jumate..la prima jumate a luat-o si a dat-o jos apoi cand i-am mai dat a lins-o...de acum cu siguranta voi avea nevoie de sfaturile mamicilor cu experienta..cat ,cum si ce?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite