Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanna81 spune:
am uitat sa va zic faptul ca doctorita mi-a zis ca pot sa-l pun in caruciorul sport inclinat la 45 de grade.
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
Ioanna81 spune:
hmmmmmmmmm
eu vorbesc singura se pare!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979Andrecluj din ce povestesti tu acolo fetita este constipata de aceea face greu si plange. Nu este normal sa planga cand face caca. Vorbeste cu un medic pediatru poate iti recomanda ceva gen debrydat sau lactoza.![]() |
Nu am reusit sa pricep cum il pot pune pe net. Fetele care le-ati dat bebeilor vostri lapte praf, ma ajutati va rog cu un sfat? Eu ii dau Nan HA1, insa face kk verde si foarte greu, plange continuu la fiecare kk, am schimbat cu Humana, care nu mi-a placut cum se dizolva, ramaneau pe sticla bule de aer parca, plus ca il vomita, asa ca m-am intors la Nan, formula hipoalergenica, pentru ca eu am multe alergii. Ce alt lapte praf as putea sa ii dau sa faca kk mai usor draga de ea? Multumesc anticipat.A, si cu bibe nr. 1 pana cand trebuie sa mergem? Chiara Ada, vita mia
Raluca_u spune:
buna
sunt pe la pagina 8 dar nu stiu cand va ajung...
suntem inca acasa, sanatosi... am umor nu?
eu vad ca o victoriefiecare zi acasa cand nu ii erupe urechea
am si ceva poze de cand am fost in spital
STEFAN
PUPICI
Raluca mamica fericita de
Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
monica_dicut spune:
Andre si eu iam dat la inceput lui Dragos Nan apoi Lactogen tot de la Nestle. La inceput au fost ok dar dupa aia le-a schimbat, cum zici si tu nu se mai dizolva calumea. La sfatul pediatrei am trecut pe Aptamil. Din pacate asta cu constipatia este riscul celor hraniti cu lpte praf. Din cate stiu eu se da Milchzucker pt asta. Parca e de la Humana. Cel mai bine intrebi pediatra. Ii spui ca nu i imerge bine, ca regurgiteaza etc si vezi ce spune
.
mamica si pitica frumoasa
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ioanna81 spune:
raluca
este minunat ca sunteti bine si ca sunteti acasa!
esti o mamica foarte puternica si ai un baietel superb si o fetita o minunatie
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre
Concurs PAMPERS
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Andre si eu iam dat la inceput lui Dragos Nan apoi Lactogen tot de la Nestle. La inceput au fost ok dar dupa aia le-a schimbat, cum zici si tu nu se mai dizolva calumea. La sfatul pediatrei am trecut pe Aptamil. Din pacate asta cu constipatia este riscul celor hraniti cu lpte praf. Din cate stiu eu se da Milchzucker pt asta. Parca e de la Humana. Cel mai bine intrebi pediatra. Ii spui ca nu i imerge bine, ca regurgiteaza etc si vezi ce spune . mamica si pitica frumoasa |
Mi-a spus sa ii dau debridat. Chiara Ada, vita mia
monica_dicut spune:
Vezi ca mie pediatra si inca cateva mamaici mi-au spus ca Debridatul constipa. Cica ajuta la dezbalonare dar constipa. Nu inteleg cum. Al meu cand i-am dat debridat 3 zile abia mi-a facut o data kk. Daca imi permiti un sfat, sa incerci cu Bonnisan. Este natural, nu medicament iar pe al meu l-a ajutat enorm.
La fel este si Colic Baby de la Erbavita, tot pe baza de plante. La al meu nu a mers dar la nepotel a mers super nu a avut nicio zi de colici.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Ellenuta spune:
hello girls
a venit iarna!!
iar eu intru sa fac un capitol nou.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Vezi ca mie pediatra si inca cateva mamaici mi-au spus ca Debridatul constipa. Cica ajuta la dezbalonare dar constipa. Nu inteleg cum. Al meu cand i-am dat debridat 3 zile abia mi-a facut o data kk. Daca imi permiti un sfat, sa incerci cu Bonnisan. Este natural, nu medicament iar pe al meu l-a ajutat enorm.La fel este si Colic Baby de la Erbavita, tot pe baza de plante. La al meu nu a mers dar la nepotel a mers super nu a avut nicio zi de colici. |