Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
Vaai carina ce frumusete ai tu acolo 
Iar poza in care este Craciunita este absolut DELICIOASA
Nu imi mai iau ochii de la ea.
Nela, merci
Robbie ma unge pe suflet in orice situatie. La mine in DVD sta vesnic un cd cu el ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kiki_cri spune:
Salutare fetelor! am prins si eu 5 minute de liniste sa va scriu
Vreau in primul rand sa ii multumesc UKA-i ca ne-a pus si pe noi in colajul cu dovlecei

. Ne simtim onorati!
Va citesc zilnic si...imi pare rau ca nu am timp sa stau sa mai povestesc cu voi...
Va doresc numai bine la toate si va trimit un link cu pozici ale bebeilor mei
http://picasaweb.google.ro/alexrazvanchiorean/9Dec2009#
Va 
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
carinablanca spune:
Monica, multumim mult de aprecieri. 
NelaM si mie imi place Robie, insa din pacate imi aduce aminte de o cea mai buna prietena a mea care acum nu mai e printre noi.
Kiki sunt niste scumpi micutii tai.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE 

cristina_ana spune:
Vai, Kiki ce draguti si expresivi sunt bebeii tai!!!! Dar pune si tu niste explicatii la poze, sa stim si noi care din ei e in poza!
Tu ce mai faci? Cum mai sunt ochisorii tai?
Hai ca azi am scapat, se duce sotul sa-l ia pe Andrei! Poate pana maine mai arunca astia cu sare, ceva, pe drum!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carinablanca Monica, multumim mult de aprecieri. ![]() NelaM si mie imi place Robie, insa din pacate imi aduce aminte de o cea mai buna prietena a mea care acum nu mai e printre noi. Kiki sunt niste scumpi micutii tai. de scumpete de Maria (31.08.2009)POZE PROAPETE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumesc Carina
. Si noi avem scaunel de masina exact ca al vostru.....vroiam sa te intreb oare nu e prea devreme sa ii punem in el...eu cand i-am pus aveam impresia ca le e prea indoit spatele...tu ce zici?KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Vai, Kiki ce draguti si expresivi sunt bebeii tai!!!! Dar pune si tu niste explicatii la poze, sa stim si noi care din ei e in poza! ![]() Hai ca azi am scapat, se duce sotul sa-l ia pe Andrei! Poate pana maine mai arunca astia cu sare, ceva, pe drum! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL |
Multumesc Cristina,
ai dreptate ar trebui niste explicatii
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
angelli spune:
Cristina_ana cum e cu henna ai incercat? Sper sa iti iasa bine.
Pt cele care nu mai vreti sa vopsiti parul o idee ar fi niste suvite care nu ating radacina parului si nici nu trebuie refacute foarte des.
MangaCe fel de aparat de preparerea mancarii pt bebe, este pe aburi?Eu aveam o oala cu gauri care se punea pste alta oala cu apa fierbinte si incapeau acolo si carnita si legume si se facea foarte repede.Oricum nu va manca bebele numai aburit, mai faceti si la cuptor, cateva luni, apoi papa ca papati si voi.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
monica_dicut spune:
Oau kiki
ce baieti frumosi. Dar parca nici ai tai nu sunt gemeni identici, nu? Tu ce mai faci? Cum mai esti cu sanatatea?
am o mamica eroina
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
carinablanca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Multumesc Carina . Si noi avem scaunel de masina exact ca al vostru.....vroiam sa te intreb oare nu e prea devreme sa ii punem in el...eu cand i-am pus aveam impresia ca le e prea indoit spatele...tu ce zici?KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan |
kiki nici eu nu am stiut ce sa fac si am intrebat pediatrul care a zis ca e ok, pentru ca e facut chiar pentru varsta asta.

de scumpete de
Maria (31.08.2009)POZE PROAPETE

kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Oau kiki ce baieti frumosi. Dar parca nici ai tai nu sunt gemeni identici, nu? Tu ce mai faci? Cum mai esti cu sanatatea? am o mamica eroinaMonica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Multumesc Monica

. Da, ai dreptate nu sunt identici. Multumesc de intrebare eu sunt bine si cu ochii....cred cel putin...pt ca s-ar putea sa fie doar obisnuinta...nu stiu daca mi-am revenit complet. Bine ca nu am timp sa ma gandesc la asta.Am vazut si eu pozicile cu Dragos cel frumos
e un copil fff reusit!KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan