Perlele politicienilor de-a lungul vremii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petra spune:

SA nu-l uitam pe Vanghelie, cu almanahele sale si Britania - ca loc de vacanta a consilierilor sai plecati pe banii primariei la Miami ! (".. eu nu stiu unde au plecat la Miami(citit romaneste) prin Britania!" - Vanghelie) Oricum la Vanghelie ar mai fii multe dar nu-mi aduc aminte acum !

Dar cred ca de primul loc in top este BAsescu cu "Iarna nu-i ca vara!"
Si daca tot suntem la familia Basescu, sa nu o uitam pe donsoara europarlamentar cu " Unii poate sa aiba esecuri, unii poate sa aiba si succesuri !" BIne ca stie plurarul de la Vuitton sau si acolo se poticneste !

VAi de mama romanilor cu asa demnitari si europarlamentari ! Acum mai vine si Prigonel cel mic sa se faca deputat ca prin America nu-i mai place ca nu are cui etala fitele sale ieftine de Dorobanti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Marian Vanghelie:
Bordurile de 20 de milioane de euro pe mine nu m-a convins.
Gigi Becali este un om uman.
Si-ntr-un pom daca ma puneti, eu am puncte de vedere.
Nu stiu la ce echipa joaca Horia Roman Patapievici.
Poate nu am in spatele meu o activitate profesionala foarte mare, dar cred ca, prin ce am demonstrat la Sectorul 5, faptul ca i-am capacitat pe cetatenii Sectorului 5, batandu-ma pe de o parte cu echipa domnului Primar General de atunci Basescu si cu o parte din echipa PSD care am avut o serie de probleme cu ei si care au vrut sa ma elimine. In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care merge.
Deci prezenta mea este datorita starii Bucurestiului in care ne aflam.
De la PNA am primit neurmarirea inceperii penale. S-a definitivat dosarul definitiv.
S-au verificat toate actele pe fostii trei ani pe care am fost primar.
Sunt un om pamantean si ma intereseaza decat Bucurestiul si atat.
E adevarat ca nu am studiile primarului Parisului si poate nici ale domnului primar Caldarescu care ati spus dumneavoastra. (Era vorba de scriitorul Mircea Cartarescu) Pot sa conduc poate chiar mai bun ca amandoi la un loc.
Avand o relatie foarte buna cu cadrele didactice, m-au sunat o profesoara de romana.

Mergi la inceput