Perlele politicienilor de-a lungul vremii

Perlele politicienilor de-a lungul vremii | Autor: Lala_D

Link direct la acest mesaj

Culese de pe net, de-a lungul timpului, nu numai in campania actuala:

”Alegerile se anuleaza numai atunci cand in sensul lor este inversat, cand Dunarea curge dinspre Tulcea inspre Giurgiu” (Iosif Boda – Realitatea TV)

”Oamenii de cultura sunt valorosi post mortem” (Victor Ponta - Hotnews)

”Traian Basescu, e acrisor, e mic, e nu stiu ce, dar e al nostru” (Mircea Dinescu – Realitatea TV)

”Deci crede-ma ca l-am vazut la radio, l-am vazut la un post de radio...” (Florin Calinescu - B1TV)

”Am avut un an in care politicienii au fost cu un ochi la ce trebuie sa faca pentru tara si cu un ochi la ce trebuie sa faca pentru ei” (Emil Boc - OTV)

"De astazi, sunt presedintele tuturor romanilor" (Mircea Geoana - discursul de la ora 21,00)

”M-am lecuit sa mai am incredere în Vantu” (Mircea Geoana – Antena 3)

”Daca as fi stiut de intentia lui Geoana sa mearga la Vintu i-as fi spus ca daca nu moare cineva nu are rost sa faca o vizita ca asta” (Crin Antonescu – Realitatea TV)

”Un caine daca contracandida cu Traian Basescu votam cainele” (Madalin Voicu – Antena 2)

"Sistemul lor de fraudare a functionat mai bine decat al nostru " ( Victor Ponta- Realitatea)

Ion Iliescu: Democratia asta este cam enervanta.

Noi am pierdut multa vreme o perioada de timp.

Un prostanac poate fi un om inteligent care calca in strachini.

Sa ne ancoram in sinergia faptelor, fara a eluda meandrele concretului.

Fostul premier Adrian Nastase a ramas celebru datorita replicii "cineva voia sa vina sa-mi numere gainile. I-as sugera mai bine sa-mi numere ouale". Nu este insa singura perla.

Durata pregatirilor americanilor nu poate tine la infinit. E ca - sper sa nu ma citati - o erectie.

Despre coruptie: Stim ca fiara exista undeva in tufis. Nu stim exact ce dimensiune are, nu stim exact cum arata, stim ca exista, vorbim despre ea la focul de tabara si eventual discutand chestiunile acestea prezinta si unele avantaje in plan politic - asta spun eu, nu Gunther Verheugen.

Alti politicieni, alte perle:

Antonie Iorgovan: La noi, sefii de partide sunt ca vacile in India.

Sorin Oprescu: PSD nu este numai un partid de derbedei si de golani.

Madalin Voicu: Manelele sunt un fel de mamele cu silicon; arata bine, dar sunt false.

Gyorgy Frunda: Noi, maghiarii, suntem apreciati de femeile din Romania pentru ca suntem cel putin bilingvi.

Viorel Catarama: Sunt aicea printre noi, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989.

Geoana: Daca nu se face dreptate aici voi merge la CEDO

Ludovic Orban, vicepresedinte PNL: "As vrea sa exprim o pozitie publica la adresa domnului presedinte Traian Basescu, pe care o sa-l si compar cu un personaj din Stapanul Inelului. Tinutul intunericului stapanit de Sauron trebuie sa dispara. Nu poti sa guvernezi societatea oamenilor cu troli, nazguli, mamuti, orci. Astazi, PNL seamana cu Minas Tirith, impresurat de toate aceste creaturi ale tinutului intunericului manuite de Sauron, care are si o exprimare, o cunoasteti: "I see you".

Elena Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta colectie: "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri. Pot ss fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine".

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD: "Betia puterii te duce prin toate etapele: la inceput esti cocos, dup-aia te transformi in maimuta, treci apoi prin faza de leu, iar la sfarsit ajungi porc".

Sorin Oprescu (primar general al Capitalei): "Eu sunt acum la categoria multi, numai ca eu sunt primarul bestial".

Mircea Geoana (prese­dinte PSD, presedinte Senat): "Trebuie ca Romania sa continue sa fie un loc in care aceste retele
de crima organizata sa nu se intrepatrunda intr-o retea complexa de tipul McMafia".

"Liderul partidului nostru, eu, am fost desem­nat candidat de un congres al partidului".

Anca Petrescu (deputat PRM): "Intr-adevar, Ceausescu a fost un om foarte cinstit si tot­odata a fost un mare patriot".

Emil Boc (presedinte PD-L, premier): "Eu sunt Maradona din PD-L, cu burtica un pic cam mare".

Vasile Dincu (deputat PSD): "Va indemn sa aveti curaj, fiecare trebuie sa comunicati ca Rambo, fiecare veti fi soldat universal in colegiile voastre".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Un top fara Vadim? Nu se poate!

www.hotnews.ro/stiri-politic-4180313-tudor-decat-democratie-bolnava-mai-bine-dictatura-sanatoasa.htm" target="_blank">"Decat o democratie bolnava mai bine o dictatura sanatoasa!" (C. V. Tudor)

Sa mi-o pun la semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Un top fara Vadim? Nu se poate!

www.hotnews.ro/stiri-politic-4180313-tudor-decat-democratie-bolnava-mai-bine-dictatura-sanatoasa.htm" target="_blank">"Decat o democratie bolnava mai bine o dictatura sanatoasa!" (C. V. Tudor)

Sa mi-o pun la semnatura?

Mai bine pui la semnatura:
"Gura pacatosului adevar gaieste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cea mai tare a fost a lui Catarama. Cum a stiut el, mititelul, cine se afla in sala..
Iar Orban e foarte plastic in descrieri. Nu-l credeam capabil.
"Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine"! EBA. Doamne, de mult n-am mai ras la asa perle. Nici Academia Catavencu nu le putea face sa sune atat de perfect.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ingrid pot sa spun ca esti surprinzatoare!
Ma tot straduiesc sa rad si sa ma amuz la postarea ta, dar nu reusesc sa prind poanta!Te rog da mai multe date!
Nu trebuie sa te chinui prea tare,nu merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

b.nica, ti-a pierit simtul umorului de tot? alea-s adevaratele perle (ma rog, mai sunt vreo cateva), ironiile eu nu le-as numi asa.

Lala_D, te surprinde rau de tot sa afli ca intr-un post de radio se afla oameni? de-aia veritabili, 3D? ca nu ne vorbeste omu' invizibil sau "vocile"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

b.nica, ti-a pierit simtul umorului de tot? alea-s adevaratele perle (ma rog, mai sunt vreo cateva), ironiile eu nu le-as numi asa.

Lala_D, te surprinde rau de tot sa afli ca intr-un post de radio se afla oameni? de-aia veritabili, 3D? ca nu ne vorbeste omu' invizibil sau "vocile"?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Nu, nu ma surprinde dar intamplator am vazut emisiunea
A fost o "balba". Se referea clar la " l-am auzit" doar ca a iesit altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
Culese de pe net, de-a lungul timpului, nu numai in campania actuala:
”Oamenii de cultura sunt valorosi post mortem” (Victor Ponta - Hotnews)
"Sistemul lor de fraudare a functionat mai bine decat al nostru " ( Victor Ponta- Realitatea)
Ion Iliescu: Democratia asta este cam enervanta.
Un prostanac poate fi un om inteligent care calca in strachini.
Sa ne ancoram in sinergia faptelor, fara a eluda meandrele concretului.
Sorin Oprescu: PSD nu este numai un partid de derbedei si de golani.
Viorel Catarama: Sunt aicea printre noi, in aceasta sala, tineri care au murit in revolutia din decembrie 1989. Elena Basescu nu putea sa lipseasca din aceasta colectie: "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri. Pot ss fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine".

Toate perlutele carora le-am dat quote, imi plac, iar cea cu scrisul italic, in mod deosebit.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

"Viitorul de atarna-n fata!" Mona Musca

Mergi la inceput