Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

fetele am sunat doctoru. Mi-a spus sa mai iau 2 no-spa si sa il sun la 14:30 sa ii zic daca imi e mai bine sau nu. Asteptam acum

-----------------------------------------
34+ cu Dragos-Andrei

daca ai uscosin in casa, ia unul. pe mine ma calma cand no spa nu facea nimic. daca nu trec, eu zic sa te duci la spital

ma omorati voi pe mine...

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

FELICITARI LILYKA! BINE AI VENIT BEBE LUCA!

Multa sanatate, fericire si Sa curga cu lapteeeeeee!!! Un rand de lapte ptr toata lumea!!!!

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

haircut mor de dragu bradutului, anul trecut la fel de frumu a fost, eu 27 de ani numa brad natural am avut acasa la ai mei, pana anul trecut cand l-am luat pe asta ptr aici unde stau cu sotul, e artificial de la Metro luat si f frumoooosss! , i-am mai pus 2 poze acuma ca merita! http://community.webshots.com/album/575199219OqUoLp?start=24

pana am pus io pozele, am ratat sa scriu mesajul de la Lilyk! am primit si eu dar vad ca au postat fetele mai harnicutze care nu pozeaza prazi

33+ Yannis
bradul ca bradul,dar burtica este mai frumoasa!...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 35+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
AMR 4 sapt si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

alexutzzza.....in legatura cu protectiile de patut la 95 lei( este set format din pilota, cerceaf de saltea, pernita si marginile)....parca cele din poza de la mothercare sunt doar margini? nu-mi dau seama ca dk e set ma impusc!!!

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Bafta Lillyka!!!

Peste 6 saptamani am sa urmez si eu la aceeasi doctorita, Diana Gheorghiu de la Sfantul Pantelimon, in care am incredere ca am sa-l aduc acasa sanatos pe Tudor. Sunt convinsa ca o sa fie bine si cu voinicul tau (care se naste pe 14 decembrie - in aceeasi zi cu sotul meu, nazdravan si acum, dar in copilarie....).

N-am mai scris de mult si am citit mai rar. Dupa ce la 22 s am descoperit colul la 2,17 cm si usor deschis n-am mai avut prea multa dispozitie. De atunci stau la pat si lucrez asa pentru servici (trece timpul mai repede). Pentru cele care aveti contractii, nu va jucati, mergeti imediat la spital, chiar daca nu este doctorul vostru momentan (cel putin in Pantelimon se procedeaza asa, spui a ci pacienta esti). Nu se compara tratamentul de acolo cu cel facut acasa. eu am avut o criza de contractii la 24 s, dar mi-am revenit dupa 5 zile in spital plus cerclaj. O infectie urinara poate da aceste stari (cazul meu). De atunci iau gynipral si sunt ok (col 3,37 cm).

Pe 27 ianuarie am programat cezariana cu dna doctor Diana Gheorghiu la Sf Pantelimon, mai devreme pt ca bebe al meu arata cu 1 s si 5z mai mare decat varsta lui (de la inceput a fost mai mare).

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza cred ca avem exact acelasi brad..o sa pun si eu poze dupa ce il impodobim

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele!

Intai si intai:

HAI LILLYKA

HAI BEBE LUCA

Eu v-am citit tot week-end-ul dar lenea...
Am dormit cum n-am mai dormit niciodata, si la pranz, si noaptea... si pe deasupra cu sot cu tot care sa nu ma deranjeze oprea tot si dormea si el...
Printre reprizele de somn am apucat totusi sa fac cumparaturi (am fost in Dragonul rosu sa cumparam bradut si ornamente, si ne-am ales si cu alte lucrusoare pentru bebe, ca de, erau frumoase...
Apoi dupa o pauza binemeritata de somnic cumparaturile saptamanale in Real.
Iar duminica...mancare, curatenie si somnic...

Fiindca v-am citit in week-end acum chiar mi-e greu sa-mi aduc tot aminte! Pe cat posibil o sa incerc.

Onitza, de ce nu te duci tu la cel mai apropiat spital, pentru un control la medicul de garda care sa-ti spuna ce si cum? Ii prezinti omului situatia, ii spui ca doctorul tau e plecat din tara (nu ca nu raspunde la telefon...) si gata. Nu trebuie sa ramai sa nasti cu el decat daca cine stie, din cei trei iepuri dupa care alergi are asta urechile mai lungi. . Eu va spun sincer, in cazul in care doctorul meu nu raspunde la telefon eu sun la salvare. Nu am de gand sa ma duc in spital si sa mi se spuna ca il asteptam pe colegul.

Roco, imi pare rau sa aud prin ce treci. Stai linistita si nu te mai gandi la experientele altora. Si nici nu te mai gandi la diagnostice... daca doctorul crede ca e spre binele tau sa nasti natural atunci cu siguranta asa este. Gandeste-te ce-ar putea insemna pentru ficatul tau oricum obosit o doza de chimicale din anestezic. La noi doctorii sunt foarte grabiti cu verdictul de cezariana in primul rand pentru ca e platita mai bine, dar si pentru ca acuzatiile de malpraxis au fost foarte putine.

Cris.mario, sa treaca durerea. La mine a doua zi nu m-a mai durut tot timpul, dar fiindca dorm pe stanga ma durea in somn... Si acum ma doare cand pun mana.... Ce draguti sunteti cu cadourile. Cred ca e asa mare bucurie cand vine Mosul...

Mai, de Mcrissa nu mai stiu care era povestea de nu e pe prima pagina. Ori era la gravidutze prin FIV, ori mai avea un copil si era mai atasata de cealalta odisee, sau pur si simplu am uitat noi s-o trecem pur si simplu nu-mi aduc aminte.

Plateea, asa ma distreaza posturile tale [rad tare]. Astept cu interes sa vad ce face bebe tau, daca te asculta sa mai stea in plus . Nu de alta, dar sotul meu a spus ca bebe o sa vina cu o saptamana inainte si ii spune si lui...

Alexutzzza, super bradutul si burtica.
Week-end-ul viitor il impodobim si noi si odata cu el si casa ca am luat si tot felul de funde... Abia astept.

Cris.dogarel, Mariucasara, Cris_mario ce tari copii vostri cu zapada... Si Ana cu timiditatea fata de baietei .

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

alexutzzza.....in legatura cu protectiile de patut la 95 lei( este set format din pilota, cerceaf de saltea, pernita si marginile)....parca cele din poza de la mothercare sunt doar margini? nu-mi dau seama ca dk e set ma impusc!!!

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

NU te impusca!!! sorry nu nu e set, sunt numa protectiile si numa in anglia le gasesti asa

33+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

alexutzzza cred ca avem exact acelasi brad..o sa pun si eu poze dupa ce il impodobim

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Pai hai!
impodobeala si poze sa te inscriem in concurs!

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

BRAVO LILYKA!!!

BEBE SANATOS, MANCACIOS SI REFACERE USOARA SI RAPIDA!

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput