Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 6
danyelana spune:
Cris.mario, multi ca sa nu mai doara uatul ala de vaccin.
Alexutzzza, vazut brad si burtik Admiratbrad dar mai ales burtik Bradutul e tare frumos iar tie iti sta super bine cu burtik.
Plateea, imi pare rau ca a trebuit sa ramai acasa in motive de boala. Sper sa te simti repede bine caci avem nevoie de tine pt a face ca fluturasii. Sanatate multa.
Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara haircut vreau sa discut cu medicul inainte ca sa ne cunoastem, sa ii iau nr de mobil, sa vedem daca ne intelegem. De exemplu eu vreau sa vina acasa sa ne faca vaccinurile si sa vada copilul macar pana implineste 1 an, vreau schema de vaccinare cu plata si niste vaccinuri optionale, vreau sa vina sa vada copilul cel tarziu a doua zi dupa ce iesim dim maternitate. Daca nu e de acord caut alt medic si gata. Dar nu vreau sa ma trezesc cu bebe de 3 zile ca nu am medic pentru el. Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru |
Ce inseamna mamica experimentata.... Ai mare dreptate, doar ca nici nu m-am gandit la asta. Exista o schema de vaccinare gratuita si una cu plata? Am atatea de invatat Eu ma gandeam sa tin legatura o perioada cu neonatologul din spital, pana aflu de vreun pediatru bun, nu se face asa?
31+
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Pai hai! impodobeala si poze sa te inscriem in concurs! 33+ Yannis |
pai sa vina si baiatul sotului k il impodobim toti..si apoi fac
Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Buna fetele! Eu v-am citit tot week-end-ul dar lenea... Am dormit cum n-am mai dormit niciodata, si la pranz, si noaptea... si pe deasupra cu sot cu tot care sa nu ma deranjeze oprea tot si dormea si el... Printre reprizele de somn am apucat totusi sa fac cumparaturi (am fost in Dragonul rosu sa cumparam bradut si ornamente, si ne-am ales si cu alte lucrusoare pentru bebe, ca de, erau frumoase... Apoi dupa o pauza binemeritata de somnic cumparaturile saptamanale in Real. Iar duminica...mancare, curatenie si somnic... Fiindca v-am citit in week-end acum chiar mi-e greu sa-mi aduc tot aminte! Pe cat posibil o sa incerc. 35+ AMR 5 saptamani! |
Si noi exact la fel cu weekendu! leneveala da am dat duminica o fuga scurta in mall sa luam cadou ptr o colega de a lui (au tombola de cadouri la birou) sa luam cadou de craciun ptr ai mei parinti, sambata spalasem perdelele si pentru a 1001 a oara mi-a zis cat de mult uraste draperiile bleumarin ale proprietarei, asa ca am oprit la mr bricolage si am ales un material crem de perdele si am dat la facut, chiar a fost ok ca pret, m-am mirat, abia astept sa vina draperii noi si cica o sa luam si covor nou cand vin draperiile sa fie mare si pufos sa mearga bb de-a busilea pe el ca acum avem mai mult parchet si gresie si cam atat numa niste covorase mici asa ici colo de efect. Si schimbam si husele de la canapele, treb sa vad unde gasesc huse crem sau bej sau macar amterial sa fac abia astept!. Si am fost si la sala dupa 2 ani de zile am reusit sa inscriu sotul, s-a deschis o sala care e...aproape la parterul blocului (bine 2 blocuri mai incolo) f aproape si f noua, moderna, curata, deci mai de fitze decat aia unde mergeam io asa ca am bagat si grecu sa dea Domnu' sa se tina. El nu are nevoie ca e slabutzel, dar eu sunt de principiu ca miscarea face bine (si da endorfine si consuma energie, mai ales in perioada cu no sex e bine sa se consume omu undeva si sa isi produca niste endorfine ...interesu poarta fesu....)
33+ Yannis
cris_mario spune:
cristies..sincer abia astept sa il impodobim si noi...va fi cu siguranta pana la sf saptamanii...akm doar sa ii treaca baiatului raceala....dar nu ne pui si noua poze cu ce ai cumparat ptr bebe mic...eu abia astept sa dau si sa primesc cadouri de craciun
Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cristies spune:
Hai fetele ca pana ma moscai eu... vin pufuletii gramada!
Bine ai venit pe lume bebe LUCA!!! Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!!! Lyllyka, sa te recuperezi rapid si sa ne pui repede poze cu bebe!
Ma bag sa modific prima pagina! Sper ca nu incurc pe nimeni...
35+
AMR 5 saptamani!
danyelana spune:
Tomaca, bine ai revenit si ai grija de tine in continuare.
Cristies, bine ca te-ai odihnit in week-end. Meriti ca doar esti gravidutza Dar vad ca totusi ai facut si cumparaturi, treburi prin casa asa ca nu ai chiar stat.
Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
mariucasara spune:
haircut poti face si asa dar e mai bine sa gasesti un medic pediatru care sa urmareasca copilul de cand se naste si pana la majorat. Medicul il cunoaste stie cum a evoluat, stie ce vaccinuri a facut, ce boli a avut, daca are alergii sau alte boli cronice, ce tratamente a urmat. Nu trebuie sa insiri tu de fiecare data tot istoricul medical. Eu am ales un medic de familie cu specializare in pediatrie. Si merg doar la el cu copilul. Din pacate medicul Sarei e la Bucuresti si noi locuim acum in Giurgiu asa ca a trebuit sa gasesc pe cineva mai aproape.
Schema de vaccinare are 3 variante. 1 gratuita si 2 cu plata. Eu am ales la Sara una din schemele cu plata si nu a avut niciodata reactii adverse, nici macar durere la locul intepaturii, asa ca si acum tot pe asta o voi alege. Macar e testata.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru
haircut spune:
FELICITARI, LILLYKA, SA FITI SANATOSI SI SA VENITI REPEJOR ACASA! BINE AI VENIT PE LUME, BEBE LUCA!!!!
31+
Nik0le spune:
FELCITARI LILLYKA SI RECUPERARE USOARA!
BUN VENIT PE LUME BEBE LUCA!!!
Nico de Isabela si 30+ cu Irina