Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

am crezut ca ati uitat...poze nu am reusit sa fac(la amandine)ca s-au terminat prea repede...dar va dau reteta acum

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Asa care va sa zica? Sa uitam de ceva asa nici gand. Merci

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

arwen92 si eu vroiam sa iti spun de reteta ca ne-ai cam uitat .. Si noi tot asteptam .. :-w ..

Noi bradutzul cred ca il vom face ultimii .. La noi traditia e pe 24 dec .. Asa a fost mereu .. Brad natural si dupa impodobire vine imediat mosu .. Anul asta nu stiu cum o sa vina mosu ca numai sunt la mama acasa .. sa vedem negociem .. Oricum dupa impodobire la noi fuga la impodobire la mama .. si asteptam acolo

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

FETELE O SA AVEM ZAPADA!!!!!!!!

Tipul mesajului AVERTIZARE METEOROLOGICA

Sursa: ANM

Ziua/luna/anul: 14/12/2009
Ora: 13
Numarul mesajului: 1

Fenomene vizate: ninsori si intensificari ale vantului
Intervalul: 15 decembrie, ora 12 - 17 decembrie, ora 12
Zona afectata: conform textului
Textul mesajului:

ATENTIONARE METEOROLOGICA
COD GALBEN
In intervalul mentionat va ninge in toate regiunile, urmand ca treptat sa se depuna strat de zapada in cea mai mare parte a teritoriului, iar vremea sa ia aspect de iarna.
In sudul si estul tarii, precum si la munte cantitatile de precipitatii vor depasi local 20...25 l/mp, iar vantul va prezenta intensificari sustinute viscolind si troienind zapada.
NOTA: In Dobrogea si in sudul Munteniei, in prima parte a intervalului, precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

gata fetele am revenit. Se pare ca cele 4 no-spa luate si un somn bun si-au facut efectul...nu ma mai doare nimic momentan.

Vad ca intre timp a mai venit un pufulete: felicitari Lillyka

Eu ma duc sa ma mai intind oleaca...am intrat doar sa va dau vestile bune, ne auzim mai pe seara

-----------------------------------------
34+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

pfff....am pierdut mesajulin loc sa-i dau vizualizare,i-am dat salveaza ca draft...oare unde mi-a fugit???

Mergi la inceput

Pentru blat, avem nevoie de:
- 6 oua mari
- 200 gr de zahar
- 40 ml de apa
- 40 ml de ulei
- 3 linguri cu varf de cacao
- 200 gr de faina
- un pliculet de praf de copt

Incingem cuptorul la 180 de grade. Separam cu mare grija albusurile de galbenusuri; galbenusurile le frecam cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile le batem spuma tare tare, cat sa nu se desprinda de pe paletele mixerului. Cand spuma e tare, punem zaharul, apa, pasta de galbenusuri si amestecam cu o spatula de lemn, cu miscari de sus in jos. Punem apoi, in ploaie, faina amestecata cu cacao si praf de copt.
Vom obtine o compozitie omogena pe care o turnam intr-o tava unsa cu grasime (eu am folosit unt) si tapetata bine cu faina. Dam tava la cupor cca 30 de minute, pana cand trece testul scobitorii (adica infingem scobitoarea in diverse parti ale blatului si daca iese curata, inseamna ca blatul e copt).

Pentru siropul de zahar ars avem nevoie de:
- 500 ml de apa
- 250 gr de zahar
- 2 plicuri de cappucino de ciocolata
- 2 fiole de rom

Intr-o craticioara (cam de sacrificiu, pentru ca se curata foarte greu apoi), punem la topit zaharul impreuna cu 2 linguri de apa. Cand zaharul este caramelizat, respectiv este de un auriu frumos, punem restul de apa, incalzita in prealabil. Daca zi se strange tot zaharul, nu va panicati, lasati siropul sa fiarba linistit si zaharul se va topi frumos. Cand zaharul e topit, punem pliculetele de cappucino si romul. Luam siropul de pe foc si il lasam sa se racoreasca.

Pentru crema de ciocolata avem nevoie de:
- 3 galbenusuri
- 150 gr de zahar pudra vanilat
- un cub de margarina (este ideal daca folositi Rama Maestro cu Rom)
- 4 linguri de cacao
- rom

Margarina trebuie sa fie moale, dar NU topita. Frecam margarina pana devine ca o crema subtire, apoi punem zaharul pudra si mixam bine de tot pana se omogenizeaza complet. La sfarsit punem cacao, galbenusurile si romul. Crema se face foarte rapid si este foarte aromata.
Scoatem blatul de la cuptor, il taiam in jumatate pe lungime si il lasam sa se raceasca complet. Atentie, daca blatul e cald, crema se topeset si se strica toata combinatie. Insiropam prima jumatate de blat cu jumatate din cantitatea de sirop de zahar ars, apoi punem crema de cacao. Peste crema punem al doilea blat, pe care il insiropam cu restul de sirop. Dam amandina la frigider 3-4 ore.
Pentru glazura, folosim un plic de glazura de cacao, glazura pe care o intindem peste fiecare prajitura in parte
Amandinele au iesit foarte bune, mai bune ca la cofetarie, zic eu! Sunt cu atat mai aromate cu cat nu va zgarciti cu romul din sirop si mai ales insiropat blatul foarte bine.

spor la mesterit si POFTA BUNA!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

FETELE O SA AVEM ZAPADA!!!!!!!!

Tipul mesajului AVERTIZARE METEOROLOGICA

Sursa: ANM

Ziua/luna/anul: 14/12/2009
Ora: 13
Numarul mesajului: 1

Fenomene vizate: ninsori si intensificari ale vantului
Intervalul: 15 decembrie, ora 12 - 17 decembrie, ora 12
Zona afectata: conform textului
Textul mesajului:

ATENTIONARE METEOROLOGICA
COD GALBEN
In intervalul mentionat va ninge in toate regiunile, urmand ca treptat sa se depuna strat de zapada in cea mai mare parte a teritoriului, iar vremea sa ia aspect de iarna.
In sudul si estul tarii, precum si la munte cantitatile de precipitatii vor depasi local 20...25 l/mp, iar vantul va prezenta intensificari sustinute viscolind si troienind zapada.
NOTA: In Dobrogea si in sudul Munteniei, in prima parte a intervalului, precipitatiile vor fi mixte si se va produce polei.

33+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 7 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Macar sa fie asa ca nu am mai vazut zapada ca lumea de 2 ani si eu sunt inebunita dupa ea. Dar tare imi e ca o sa fie numai ploaie si vant ...

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Pentru blat, avem nevoie de:
- 6 oua mari
- 200 gr de zahar
- 40 ml de apa
- 40 ml de ulei
- 3 linguri cu varf de cacao
- 200 gr de faina
- un pliculet de praf de copt

Incingem cuptorul la 180 de grade. Separam cu mare grija albusurile de galbenusuri; galbenusurile le frecam cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile le batem spuma tare tare, cat sa nu se desprinda de pe paletele mixerului. Cand spuma e tare, punem zaharul, apa, pasta de galbenusuri si amestecam cu o spatula de lemn, cu miscari de sus in jos. Punem apoi, in ploaie, faina amestecata cu cacao si praf de copt.
Vom obtine o compozitie omogena pe care o turnam intr-o tava unsa cu grasime (eu am folosit unt) si tapetata bine cu faina. Dam tava la cupor cca 30 de minute, pana cand trece testul scobitorii (adica infingem scobitoarea in diverse parti ale blatului si daca iese curata, inseamna ca blatul e copt).

Pentru siropul de zahar ars avem nevoie de:
- 500 ml de apa
- 250 gr de zahar
- 2 plicuri de cappucino de ciocolata
- 2 fiole de rom

Intr-o craticioara (cam de sacrificiu, pentru ca se curata foarte greu apoi), punem la topit zaharul impreuna cu 2 linguri de apa. Cand zaharul este caramelizat, respectiv este de un auriu frumos, punem restul de apa, incalzita in prealabil. Daca zi se strange tot zaharul, nu va panicati, lasati siropul sa fiarba linistit si zaharul se va topi frumos. Cand zaharul e topit, punem pliculetele de cappucino si romul. Luam siropul de pe foc si il lasam sa se racoreasca.

Pentru crema de ciocolata avem nevoie de:
- 3 galbenusuri
- 150 gr de zahar pudra vanilat
- un cub de margarina (este ideal daca folositi Rama Maestro cu Rom)
- 4 linguri de cacao
- rom

Margarina trebuie sa fie moale, dar NU topita. Frecam margarina pana devine ca o crema subtire, apoi punem zaharul pudra si mixam bine de tot pana se omogenizeaza complet. La sfarsit punem cacao, galbenusurile si romul. Crema se face foarte rapid si este foarte aromata.
Scoatem blatul de la cuptor, il taiam in jumatate pe lungime si il lasam sa se raceasca complet. Atentie, daca blatul e cald, crema se topeset si se strica toata combinatie. Insiropam prima jumatate de blat cu jumatate din cantitatea de sirop de zahar ars, apoi punem crema de cacao. Peste crema punem al doilea blat, pe care il insiropam cu restul de sirop. Dam amandina la frigider 3-4 ore.
Pentru glazura, folosim un plic de glazura de cacao, glazura pe care o intindem peste fiecare prajitura in parte
Amandinele au iesit foarte bune, mai bune ca la cofetarie, zic eu! Sunt cu atat mai aromate cu cat nu va zgarciti cu romul din sirop si mai ales insiropat blatul foarte bine.

spor la mesterit si POFTA BUNA!!!

Multumim! Multumim!!

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

l-am gasit ,si l-am si postat
sa aveti pofta
si va rog sa ma scuzati ptr intarziere,dar m-am ocupat mai mult de mine si bebe...

ca sa ma iertati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

al3csa, am nascut la elias. de purtat s-au purtat asistentele cu mine cum s-au purtat si daca dadeai bani.

alexia, si mie in august 2007 mi-au cerut hainute. pe vremea aia erau obligati sa te tina internata min 3 zile. acum dupa 1-2 zile te externeaza. finuta mea a nascut acum 2 sapt si i-au zis sa nu aduca hainute. eu mai am epidurala de data trecuta.

lia, lui tutu poti sa ii virezi bani dupa nastere, mai exact fundatiei lui. daca si cat vrei.

cristies, eu nici nu vreau sa ma gandesc cat mai e pana la chiolhan....greu greu am scapat de alaptar si aia fortat obligat ca am plecat cu serviciul din tara

auoleu, m-ati omorat cu amandinele....dar m-am speriat cat de mult e scris, inseamna ca se faca greu....

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu

Mergi la inceput