Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

al3csa foarte tare...pai cum sa nu papi ..lol...

cristies am uitat sa specific k mi-am facut si eu pusculita ca a taptr la spital cu din alea de 5lei...si mai fac una ptr colindatorims de idee

Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

bre, fetele...
ce muzici puneti voi acolo...
eu pe bebe il tratez cu colinde, si cu "spitalul 9" de la mine din casa... saptamana asta e saptamana de facut curat. dar... si la nebuni e mai liniste si mai calm . asa ca stau in pat, sper ca plec diseara la scoala, si ma intorc cand e gata treaba, ca altfel neuronu' meu gravid o ia razna. sunt curioasa cum o sa creasca bebe al meu cu scandalul asta in casa. vb uneia din fete, acum ceva vreme... il invat cu vicisitudinile vietii de mic, ca doar pica pe vreme de criza, nu?

oricum, bafta la dansat, si uite, pt fetele cu "neastampar"... decat contractii, mai bine un salsa bine unduit ca al alexutzzei... YOU GO GIRL!!!...

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Eu cu muzica nu am incercat in schimb la bebe al meu merge faza cu vb .. Si nu numai la mine .. La oricine vb cu el reactioneaza .. Mi-e mi se pare fantastic cum da el din picioruse cand aude pe cineva si cand simte mana pe burtik mea

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Alexutzzza, sunt tare dragute stickerele acelea. Si noi vrem sa punem in camera lui Arthur (care inca nu e gata deloc ) Inca nu suntem hotarati daca punem stickere sa facemdesene cu pochoires. Si inca nu stiu exact nici ce culoare va fi camera bleo cu crem... bleo .... vernil....Are cineva vreo idee?

Acum sunt nervoasa si suparata rau din cauza unei comenzi catre Mothercare. Am facut lista si cand sa comand imi spun ca produsul principal (mai mult pt el am facut comanda ca e mai ieftin ca la noi si din diferenta platesc transportul si alte hainutze) nu poate fi livrat a noi. Era un suport pt cosuletul din rachita in care a dormi in primele patru luni. De ce nu vor sa-l livreze. Asta pe langa altele care tot asa nu le-am putut comanda ca nu le livreaza.
Ma opresc ca v-am ametit de cap cu problemele mele.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

gataaaa... scapati de mine!
merg la spital sa fugaresc crocobaurul, apoi la parinti, apoi la gara, mon cher...
si, ne vedem cand ma intorc.
revin cu amenintarea ca va bat, si vb cu mosu sa nu vina anul asta, daca nu sunteti cuminti. contractiile si bebeii tre sa stea sa isi astepte randul...
suntem mamici de pufuleti de ian-feb, nu de dec... asa ca nu faceti coada peste fetele de la fulgusori, pana nu ne predau stafeta. AM ZIS!

pupicei tuturor, si... mai auziti voi de mine...

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

felicitari lillyka!!!bun venit bebe luca!!!

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Arwen, ne esti datoare cu o reteta de ieri. Nu am uitat de amandine. Te rugam

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

alexutzzza de care kg in plus te plangi???esti asa de secsy,ca daca te-as vedea pe strada,as spune ca esti model
de brad sa nu mai spun nimicsaptamana viitoare(daca rezist pana atunci)ii fac si eu si ma bag la concurs cu umilul nostru bradut

Mergi la inceput

am crezut ca ati uitat...poze nu am reusit sa fac(la amandine)ca s-au terminat prea repede...dar va dau reteta acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

plateea, bafta la dr. sa nu iasa niciun crocobaur, sau sa fie unul anemicsi spor la scoala. ai grija si tu de tine, ca-mi pari cam "activa". oi fi tu studenta, dar invatzacelul mic din burtica are legile lui

alexutzza, nu mai stiu deloc daca erau cu ursuleti, dar aveau destule modele. poti trece cand mergi in zona, la serv sau altfel, sa vezi? dureaza 3 zile sa le faca.

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput