Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Alina, eu mi-am facut chlamydia, din sange, celelalte nu le-am facut niciodata, din cate stiu eu cel putin. Asa-i ca acumulezi noi experiente cand vizitezi institutiile de sanatate? Alina 7+ gargarita |
Mda, sunt satula de ei si de tot ce inseamna spitale in Ro, in fiecare zi ma conving ca platim degeaba asigurarile de sanatate...
Se pare ca o sa ajung sa imi fac analizele astea din secretie, am vb cu cineva care are un laborator de analize si mi-a explicat ca cel mai bine se fac din secretie, pentru ca din sange nu sunt concludente.
Alina, 10+
Cum creste bebe
Alina2005 spune:
Nu-mi vine sa cred...m-au sunat de la laborator si mi-au zis ca se face si Chlamydia din sange, asa ca o fac pe asta asa si restul din secretie...
E ceva totusi, sa te sune ei, nu?
Alina, 10+
Cum creste bebe
fc_anca spune:
Alina, eu mi-am facut aceste analize inainte de a ramane, cand m-am pus pe treaba si voiam sa verific ca totul e ok. Mi s-au facut din secretie luata de pe col. Chestia e ca m-au intrebat daca cumva sunt gravida. In cazul in care eram nu mi se mai lua. Ar fi mai bine sa verifici cu mai multe surse, sa fii sigura ca e ok din secretie... Bafta!
+5 Anca
lalala13 spune:
Alina Chlamidia se face si din sange si din secretie, celalalte 2 din secretie numai
trebuia sa le fac si eu din secretie dar mi-a fost rau si nu am mai ajuns. sper sa fie ok ca nu mai vreau sa le fac.
in Bucuresti ninge
----------------------------------------------
my somebody....
8+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
eladea2005 spune:
Neata!
tina, ...multumim de urari si vizionare...
alina, eu n-am facut analizele de care zici tu...nici acum nici la sarcina trecuta...o sa intreb medicul daca e nevoie...
cat despre testul ala chinezesc, la mine a iesit fix pe dos la primul copil...asa ca eu una nu cred in astea...
si aici a nins, e alb, frumos...doar ca e cam frigut...am inteles...ca inca n-am scos nasul afara...
o zi frumaosa!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
hello
am intrat si eu sa schimb semnatura.:)
cu asigurarile..totul e varza..desi cotizez de cel putin 3 ani de zile ca angajat..la ei ba figurez, ba nu figurez..ba/s pe pachetul minimal..ba nu/s deloc..
am incercat sa ma duc la CASS sa vad care=i pb..dar tre sa ma duc de la 6 dim sa iau nr de ordine..si apoi sa stai la coada, in firg pana pe la 11 cd iti vine randul..
am zis ca o sa le trimit in scris, copie de pe fluturasul de salariu..adeverinta de la angajator..ce mama dracu le mai trebe..
aseara am facut greseala sa beau un ceai..atat a putut sa imi fie de rau de nu va puteti imagina. cu greu m-am abtinut sa nu ma duc la WC sa vomit naiba tot, sa pot adormi..
eu n-am gasit leac pt greturi...uneori functioneaza citricele..aseara insa ceaiul cu lamaie m-a nenorocit..alteori rontaitul continuu de sticksuri, covrigei din astea.
iaurt nu...lichide nu prea..desi mi-e sete..uff..
Paula 10+ si Stefan (30 oct. 2007)
Alina2005 spune:
Fete, voi aveti dureri ca la CM? Eu asa am niste dureri de ieri, dar ma doare cu tot cu picior, adica durerea imi cade pe picior. E normal??
Alina, 10+
Cum creste bebe
ancadragoman spune:
Nu este normal deloc,ia un no-spa si stai calma
Burta se intareste?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!