Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
mya85 spune:
alina2005 si eu am fost ingrijorata saptamana trecuta din cauza opririi tuturor simptomelor, atat a greturilor cat si a durerii de sani, doar oboseala ce a mai ramas. Dar am fost saptamana trecuta la eco si i-am vazut inimioara cum bate si mi-a spus doctorita ca am o sarcina fara probleme asa ca acum nu ma mai ingrijorez deloc si prefer sa ma bucur de starea buna in care ma aflu pt ca greturile au fost destul de nasoale... Iti recomand sa faci acelasi lucru
9+
Sheritra spune:
Si eu ieri n-aveam nici un simptom de juma de ora.... Ce sa fie, ce sa fie? Sa merg sa fac un eco? Nah. Pana acolo mi-era lene.
Mi-am bagat destu' in nas si mi-am provocat un stranut, si cum stateam eu in scaun, am simtit cum ma taie cu cutitul parca la uter, si au-au-au burtica, mi-a venit inima la loc, dar si lacrimi de durere, doare uterul, cersc bebeii
Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)
tina_80 spune:
Buna dimineatza!
Eladea! Frumoasa petrecere, frumoasa familie! Iti doresc sarcina usoara si la termen!
Fetelor! Voi ati inceput sa va dati cu crema pe burtica?...de care folositi?
Va doresc o zi fara greturi!
tina 7+
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mya85 alina2005 si eu am fost ingrijorata saptamana trecuta din cauza opririi tuturor simptomelor, atat a greturilor cat si a durerii de sani, doar oboseala ce a mai ramas. Dar am fost saptamana trecuta la eco si i-am vazut inimioara cum bate si mi-a spus doctorita ca am o sarcina fara probleme asa ca acum nu ma mai ingrijorez deloc si prefer sa ma bucur de starea buna in care ma aflu pt ca greturile au fost destul de nasoale... Iti recomand sa faci acelasi lucru 9+ |
Da, Mya, cred ca asa o sa fac, mai ales ca de dimineata mi s-a parut ca au intrat pantalonii mult mai bine pe burtica, parca au ramas mari si burtica nu mai e asa tare...Offf sper sa fie bine totusi...
Azi am fost la ciuruiala in spital, mi-a recoltat sange o buna prietena, ma duc numai la ea, pentru ca nici nu simt cand imi recolteaza sange si apoi tipa a vorbit la o clinica particulara sa ma duc cu sangele si sa imi faca analizele. Buuun au zis ca ma asteapta, am ajuns acolo cu eprubetele si imi zic ca Mycoplasma, Ureaplasma si Chlamydia nu se fac din sange, desi acolo scria clar langa ele IgM, dar ele nu si nu, ca se face numai din secretie. Hai pe masa! Zic, nu se poate, am tratamentul pus de dimineata! Aaa da, atunci nu se poate, dar lasa-mi un nr de tel si te sun dupa ce vb cu bioloaga, poate se fac si din sange. Macar imi fac analizele pentru hepatita B si C, asta ma mai incalzeste, ca nu m-am ciuruit degeaba.
Voi v-ati facut Mycoplasma, Chalmydia si Ureaplasma din sange sau din secretie? Dati-mi si mie un raspuns, va rog, sa nu incep sa ma urc pe pereti...
Va pupez pe toate si va urez o zi frumoasa, fara stari de greata
Alina, 10+
Cum creste bebe
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Si eu ieri n-aveam nici un simptom de juma de ora.... Ce sa fie, ce sa fie? Sa merg sa fac un eco? Nah. Pana acolo mi-era lene. Mi-am bagat destu' in nas si mi-am provocat un stranut, si cum stateam eu in scaun, am simtit cum ma taie cu cutitul parca la uter, si au-au-au burtica, mi-a venit inima la loc, dar si lacrimi de durere, doare uterul, cersc bebeii Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
ti-am zis eu sa punem un ban deoparte si sa luam un ecograf ca nu se stie cand ne trebuie ...oricum ne pricepem mai bine ca alti cu parafa
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bumblebee spune:
Fetelor, am facut pace cu stomacul meu, el e hotarat sa stea ma mult gol, eu n-am incotro si trebuie sa-i respect decizia! Daca asa vrea, deocamdata el e seful, stiu eu ca mai incolo o sa sparg frigiderul.
Larisa, eu ma dau cu ulei de bebe pe tot corpul, stiu ca f bun e uleiul de migdale, dar eu nu am gasit pana acuma decat fiole de 10 ml, care nu prea am ce face cu ele, doftoreasa mi-a recomandat ulei de masline, cred ca am sa-l combin cu uleiul de bebe, ce mai, ma fac o salata. Ideea e ca eu ma impac f bine cu uleiul de bebe, dupa ce ies din baie, pe pielea uda, pac-pac.
Ieri am inceput si eu prog injectabil, m-a speriat toata lumea ca e dureros, aproape ca nu-mi venea sa cred cat de putin doare (sau oricum, nu era durerea la care ma asteptam). Am mai redus din ceilalti hormoni pe care ii luam, dar sper ca efecte deosebite n-o sa aiba, sunt destul de anti-sociala, mofturoasa, ce sa mai, cireasa de pe tort intr-o zi intunecata.
Alina 7+
gargarita
bumblebee spune:
Alina, eu mi-am facut chlamydia, din sange, celelalte nu le-am facut niciodata, din cate stiu eu cel putin. Asa-i ca acumulezi noi experiente cand vizitezi institutiile de sanatate?
Alina 7+
gargarita
tanti spune:
Alina eu stiu ca se ia din secretie analizele de care ai zis, trebuia sa mi le ia si mie saptamana trecuta dar pt ca inca mai avema o scurgere maronie nu mi-a luat iar dr mi-a zis ca Utrogestanul sa il iau 3 zile inainte de analiza pe gura
Da niste reactii foarte nasoale Utrogestanul luat pe gura, am avut dureri de cap ameteli
Cu durerile de cap aveti grija sa nu aveti tensiunea mare este foarte periculoasa in sarcina, am patit-o si eu saptamana trecuta ma durea ingrozitor capul si cand mi-a luat dr tensiunea o aveam mare
Andrei 11.02.2006 si 11+
bumblebee spune:
Tanti, asa e cu Utrogestanul luat oral, nu la toata lumea, dar pe mine ma tranforma intr-o ora o leguma, efectul tine pana la 3 ore, parca imi revin dintr-o anestezie, ma pune-n fundul scaunului, daca ma ridic nu prea imi coordonez bine miscarile si am ameteli.
Alina 7+
gargarita